Şimdi Ara

sonunda FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO aldık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradaki fiyat farkını sen vericeksen ben hazırım acer ferrari 4005 istiyom bu arada
    quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

Orjinalden alıntı: yeniadministrator

sana katılmıyorum ekran kartı çok iyi ve şu ana kadar oynayamadığım oyun yok

BENDE ZATEN BU EKRAN KARTI İLE OYUN OYNAYAMAZSIN DEMEDİMKİ. BU SENİN BEKLENTİN İLE İLGİLİ BİŞEY.BEN ŞAHSEN OYUN OYNARKEN ANTİ-ALİSİNG VE ANİSTRORHİC FİLTERİNG'İ MİNİMUM 4X'TE (OYUNUN GRAFİK MOTORUNA BAĞLI OLARAK ARTTIRIRIM ) VE YÜKSEK ÇÖNÜRLÜKTE ( MİN 1024*768 - MAX 1280*768) OYNAMAKTAN ZEVK ALIRIM. EĞER KENDİ NOTEBOOK'UNDA OYNARKEN BU KONFİGÜRASYONLARI DENEMEYE KALKARSAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN ZANNEDERİM. BUNLARLADA KALMIYO AYRICA. MİPMAP DETAİL VE VERTICAL SENCRONISATION SEVİYESİ VS... HE ŞİMDİ DİCEKSİNİZKİ ''BU SONUÇTA Bİ NOTEBOOK'' DİYE. 256 MB.NVIDIA 6800 GO BİR EKRAN KARTLI NOTEBOOK TA OYUN OYNAMAYI DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM. FARKI ANLARSINIZ

• quote:

Orjinalden alıntı: NEOQ

Yaw arkadaşım amma kötülemişsin kartı :) + Sen bu kartta oyun oynadın mı bu sistemde Böyle sallıyorsun. Bende 128 lik olandan var ve benimde denediğim tüm oyunlar çalıştı. (NFS2 LOTR,F1 vs.) Ama bu demek değil ki bu kart süper ama napalm bütçe işte...

BENİM HİÇBİRŞEYİ KÖTÜLEMEK GİBİ BİR AMACIM YOK. AYRICA SALLAMAK TABİRİ PEK HOŞ OLMADI.BU KONUDA AZ ÇOK BİŞEYLER BİLDİĞİMİ DÜŞÜNÜP FİKRİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM O KADAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: freemoney

aradaki fiyat farkını sen vericeksen ben hazırım acer ferrari 4005 istiyom bu arada
    quote:

quote:

BENDE ZATEN BU EKRAN KARTI İLE OYUN OYNAYAMAZSIN DEMEDİMKİ. BU SENİN BEKLENTİN İLE İLGİLİ BİŞEY.BEN ŞAHSEN OYUN OYNARKEN ANTİ-ALİSİNG VE ANİSTRORHİC FİLTERİNG'İ MİNİMUM 4X'TE (OYUNUN GRAFİK MOTORUNA BAĞLI OLARAK ARTTIRIRIM ) VE YÜKSEK ÇÖNÜRLÜKTE ( MİN 1024*768 - MAX 1280*768) OYNAMAKTAN ZEVK ALIRIM. EĞER KENDİ NOTEBOOK'UNDA OYNARKEN BU KONFİGÜRASYONLARI DENEMEYE KALKARSAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN ZANNEDERİM. BUNLARLADA KALMIYO AYRICA. MİPMAP DETAİL VE VERTICAL SENCRONISATION SEVİYESİ VS... HE ŞİMDİ DİCEKSİNİZKİ ''BU SONUÇTA Bİ NOTEBOOK'' DİYE. 256 MB.NVIDIA 6800 GO BİR EKRAN KARTLI NOTEBOOK TA OYUN OYNAMAYI DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM. FARKI ANLARSINIZ

ÜZGÜNÜM AMA BU EKRAN KARTINI ACER FERRARİ KULLANMIYO.ŞU AN İÇİN TÜRKİYE'DE SADECE FS AMİLO M3438G'DE VAR.

• arkadaşlar wireless modem aldım, yanında masaüstü içinde pcı wireless kart aldım. Masaüstü çatır çatır wireless ı görürken notebook görmüo. Bi ayar falan yapmak mı lazım acaba?
  • insanlarin resmen sana saldirmasi icin atmissin bu mesaji, o kadar sacmalamissin ki, x300 oyunlarda yaramaz bir ekran kartidir demissin sonrada oyun oynayamazsin demedim ki diyorsun buna halk tabiriyle kivirma denir bu bir. Antialisng ve anist. filteri 4x te ve de full konfigurasyonda oynuyorsan sen eger bu bizi ilgilendirmez, bu laptopun oyun performansini ölcecek kriterler bunlar degil, 100 kisinin 2 si ancak senin dedigin kistaslara önem verir, senin bu topicte isin yok bu da iki...

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahyaz -- 14 Ekim 2005, 15:20:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

insanlarin resmen sana saldirmasi icin atmissin bu mesaji, o kadar sacmalamissin ki, x300 oyunlarda yaramaz bir ekran kartidir demissin sonrada oyun oynayamazsin demedim ki diyorsun buna halk tabiriyle kivirma denir bu bir. Antialisng ve anist. filteri 4x te ve de full konfigurasyonda oynuyorsan sen eger bu bizi ilgilendirmez, bu laptopun oyun performansini ölcecek kriterler bunlar degil, 100 kisinin 2 si ancak senin dedigin kistaslara önem verir, senin bu topicte isin yok bu da iki...

quote:

quote:

PEKİ BİR NOTEBOOK'UN OYUN PERFORMANSINI ÖLÇECEK KRİTERLERİN NE OLDUĞUNU BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN EMRAH. BEN BU KONUDA ÇOK CAHİL KALMIŞIM ANLAŞILAN. ÜSTELİKDE KIVIRIYORUM. BENİM ZATEN BU TOPİKTE NE İŞİM VARKİ.

• Kimin nerden nekadara aldıgı mı onemli yasının kac oldugun bilmiyorum ama anlayamadım ne yapmaya calistigini? Ben pcdepo fiyatının gore gore teknosa dan aldım .2 hafta gelmedi yenisi zaten pcdepo ya, belki benim acil ihtiyacım waRdı... hem hdd 100 olan war 80 olan war hdd si fujitsu olan war samsung olan war max 2gb olan war 1gb olan war pro olan war home olan war ... Home veya pro olması hic umrunda olmayan war illa pro olsun diyen war. SEn mi karar vericn benim beyenilerime, tercihlerime...

quote:

Orjinalden alıntı: acer

teknosadan almış hemde 4 tane paran boll gaiba fiyat obiçim kazık zaten
    quote:

yok böyle bisey, biz 4 tane aldik teknosa dan, hepsi de 128 mb, bakmayin listelerde öyle yazildiginda, 128 mb ekran kartlari, bir ikincisi tüm fs2045 lerde klavye problemi var, istedigin yerden al hepsi sorunlu (15 eylüldeki bios updatei yapilmamis olanlar) bunu da bios update ile cözebiliyorsun ama.

quote:

ellerindekilerinin hepsinde ekran kartı 128 mb imiş teknosa eski parti malı almış galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predrag_dt -- 14 Ekim 2005, 16:10:37 >

• bu aletin ekran kartı paylaşımlı mı yoksa değil mi? birde v 2045 pcdepoda 128 lik ekran kartı gözüküyor fakat diğer tüm alışveriş sitelerinde 64 lük gözüküyor doğrusu ne?

• Golcu ve diger arkadaslar, güzel olmamasına ragmen elli tane baslik war 2045 le ilgili ve arama yaparakta ne istediginizi tekrar tekrar sormus olmadan bulabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: predrag_dt

Golcu ve diger arkadaslar, güzel olmamasına ragmen elli tane baslik war 2045 le ilgili ve arama yaparakta ne istediginizi tekrar tekrar sormus olmadan bulabilirsiniz...

+1
  • arkadaşlar sonunda bende ldın bu ürünü ama bi problemi halledemdimxp pro ingilizce.yanında cd lerle geldi ,saırım cd lerden biri türce yapmak için ama yapmaya çalıştım adece hoşgeldiniz beş gittiniz kısmı türkce oluyo değişen hiçbişi lmadı anlıcağınız.acaba bu türkceye cevrliyomu,yapabilen varmı.
  • Arkadaşlar şunu oynuyorum bunu oynuyorum diyeceğinize sizlere zahmet
    1 M Super Pi
    3D Mark 2001
    3D Mark 2003
    3D Mark 2005 scorelarınızı görebilir miyiz?

Neden durduk yere birbirinizi kırıyorsunuz anlamıyorum.
    Yazalım scoreları oynayıp oynayamadığınıza insanlar karar versin.

Bizde görelim bu canavarın neler yaptığını?
  • quote:

yok böyle bisey, biz 4 tane aldik teknosa dan, hepsi de 128 mb, bakmayin listelerde öyle yazildiginda, 128 mb ekran kartlari, bir ikincisi tüm fs2045 lerde klavye problemi var, istedigin yerden al hepsi sorunlu (15 eylüldeki bios updatei yapilmamis olanlar) bunu da bios update ile cözebiliyorsun ama.

quote:

ellerindekilerinin hepsinde ekran kartı 128 mb imiş teknosa eski parti malı almış galiba

ya nasıl hangi teknosa da 128 mb. ben sordum 64 diyorlar. ben de alacağım söyelerdeniz şayet... şuna bir yorum yapın ya. özellikle cihazı teknosadan alan arkadaşlar...

• Teknosa=Şans

• teknosa=128 bence ilk baslarda 64 ler wardi artık 64 cıkmıyor fazla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bebeko

quote:

quote:

ya nasıl hangi teknosa da 128 mb. ben sordum 64 diyorlar. ben de alacağım söyelerdeniz şayet... şuna bir yorum yapın ya. özellikle cihazı teknosadan alan arkadaşlar...

Teknosa'daki 64mb

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119992707&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_bilgisayar

ilk başlarda 128 idi

• BEWn teknosadan aldım . Ilk aldıgım 64 tü 4 gun sonra değistim 128 cıktı ...
    Ama kimseye garanti veremem ben teknosa değilim. Zaten onlarda bilmiyordur.
  • arkadaslar teknosada 1199$ ve 1149$ a iki urun var. farklari sadece isletim sistemi. ucuz olanda XP home var digerinde XP pro. ama ucuzunda hediyeler falan da var. peki biz bu XPhome olani alsak da kendimiz xp pro kursak garanti kapsamindan falan cikar mi???
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.