Şimdi Ara

sonunda FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO aldık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar geçen pazar aldım makınayı. Bahçelievler GOLD 1149 dolarlık makınadan 128 kart var uzerinde. oradan alabılırsınız ellerindekilerin hepsi 128 kartlı sistem. bende türkçe yapamadım bi türlü bu klavye beni deli edecek boş cd yok update edemiyom. bende internette baktım hiç bir toptancıda 128 kartlı sistem yok hatta ekran bile 15.1 olarak gözüküyo.

Bi toptancıdan aldıgım bilgilere göre bu makınanın fiyatı 1300 dolar civarındaymış. satamamışlar ellerindeki stok u azaltmak için ucuz fiyat kampanyasına gitmişler. devamı yok yanı annıcagıınız...
  • Teknosada ucuz olandakı sadece xp pro yada home varkı değil cihazın özellikleride farklı

quote:

Orjinalden alıntı: acsbid

arkadaslar teknosada 1199$ ve 1149$ a iki urun var. farklari sadece isletim sistemi. ucuz olanda XP home var digerinde XP pro. ama ucuzunda hediyeler falan da var. peki biz bu XPhome olani alsak da kendimiz xp pro kursak garanti kapsamindan falan cikar mi???
  • Garanti kapsamından çıkmaz. Sadece lisanslı yazılımın yerine lisanssız yazılım kullanmış olursun

quote:

arkadaslar teknosada 1199$ ve 1149$ a iki urun var. farklari sadece isletim sistemi. ucuz olanda XP home var digerinde XP pro. ama ucuzunda hediyeler falan da var. peki biz bu XPhome olani alsak da kendimiz xp pro kursak garanti kapsamindan falan cikar mi???
  • CD yi yükledikten sonra denetim masasından tarih,saat,bölge ve dil seçeneklerine giriyosun ordan ikinci sekmedeki diller menüsünden menü ne iletişim kutularının dili olan yerden türkçeyi seçiyosun sonra oturumu kapat aç türkçe oluyo kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: the ekonomist

arkadaşlar sonunda bende ldın bu ürünü ama bi problemi halledemdimxp pro ingilizce.yanında cd lerle geldi ,saırım cd lerden biri türce yapmak için ama yapmaya çalıştım adece hoşgeldiniz beş gittiniz kısmı türkce oluyo değişen hiçbişi lmadı anlıcağınız.acaba bu türkceye cevrliyomu,yapabilen varmı.
  • arkadaşlar ses çıkışı çok düşük değilmi yoksa benimkinde bir sorun mu var

bende birde hp var hp nin sesi buna göre baya yüksek çıkıyor yada tam tersi bunun sesi hp ye göre çok düşük
  • hp lerin sesi çok yüksektir
  • arkadaşlar.selam.ben ilk defa yazıyorum 23.10.2005 tarihinde bilkent teknosadan fuji v2045 aldım.şuan kapalı kutu duruyor.aldıktan sonra yorumları okudum ve 128 mb ekran kartı olup olmadığını anlamam için bir yöntem var mı? 64 mb ekran kartı kullanan bir arkadaş laptop altında ki produkt number (p/n) code yazarsa sevinirim.128 ler yazabilir.belki ordan anlayabilrim.yoksa iade etmeyi düşünüyorum...teşekkürler...
  • teknosadan alınanların 64 mb ekran kartlı bunu teknosadakilerde söylüyor
  • alet genel olarak garantiden çıkmaz ama senin harici olarak yükleyeceğin işletim sistemi weya diğer softwarelar bir soruna neden olursa garanti kapsamı dışında kalır. kullanıcı hatası olayı
    quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Garanti kapsamından çıkmaz. Sadece lisanslı yazılımın yerine lisanssız yazılım kullanmış olursun

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanaga

alet genel olarak garantiden çıkmaz ama senin harici olarak yükleyeceğin işletim sistemi weya diğer softwarelar bir soruna neden olursa garanti kapsamı dışında kalır. kullanıcı hatası olayı
    quote:

Garanti kapsamından çıkmaz. Sadece lisanslı yazılımın yerine lisanssız yazılım kullanmış olursun

quote:

Software nedeniyle oluşabilecek arızaların kullanıcı hatası olarak yorumlandığını hiç duymamıştım.. Bundan emin misin ?

Donanımlar için driverlar sürekli güncelleniyor, e napcak kullanıcı, hala firmanın support CD 'sinde verdiği driver 'ları mı kullanacak ?

Bana pek mantıklı gelmedi, ama bu konuda kesin bilgiye sahip olmadığım için birşey diyemem.. Sen kesin böyledir diyorsan sorun yok..

• acer ın garanti koşullarının yazdığı belgede yazıyordu. 6 tane madde garanti dışı kalıyor. bu maddeyi okuduğumda bende afalladım "nasıl ya" diye. ama açık bir şekilde belirtilmiş. makinanızın size geldiği işletim sistemi ve softwarelerin dışında yetkili servis dışında yüklenecek bir işletim sistemi weya softwarelerin yol açacağı donanım sorunları garanti kapsamında değildir. şu an garanti belgesi kutunun içinde kutuda ewin derin kısımlarında olduğundan yarın çıkarabilme fırsatım olursa aynen cümleyi yazarım. acer weya fs ninde farketceğini sanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

Orjinalden alıntı: osmanaga

alet genel olarak garantiden çıkmaz ama senin harici olarak yükleyeceğin işletim sistemi weya diğer softwarelar bir soruna neden olursa garanti kapsamı dışında kalır. kullanıcı hatası olayı
    quote:

quote:

Software nedeniyle oluşabilecek arızaların kullanıcı hatası olarak yorumlandığını hiç duymamıştım.. Bundan emin misin ?

Donanımlar için driverlar sürekli güncelleniyor, e napcak kullanıcı, hala firmanın support CD 'sinde verdiği driver 'ları mı kullanacak ?

Bana pek mantıklı gelmedi, ama bu konuda kesin bilgiye sahip olmadığım için birşey diyemem.. Sen kesin böyledir diyorsan sorun yok..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.