Şimdi Ara

Sonunda Galaxy S Satışta !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Değerli Müşterimiz;

İlgilenmiş olduğunuz ürünün hangi versiyonun geleceği daha önce netleşmediğinden özellik sayfasına 8GB/16GB olarak yazılmıştı.Ürün 8GB olarak stoklarımıza girmiş özellik sayfasında gerekli düzenleme yapılmıştır.

Bilgilerinize

Saygılarımızla.
  • inşallah wavede bir indirim olur.
  • Umarım vodaphone da getirir kontratlı alasım geldi :)
  • fiyat olarak 1100-1200 olarak dusunenlere kesinlikle katiliyorum ancak onca cok iyi ozelliklerine ragmen boyut olarak kullanisi bence biraz zor olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 5 Eylül 2010; 1:18:06 >
  • Neredeyse iphone fiyatı gibi geldi.(tahmini iphone 4 fiyatı) bu telefonun avantajını fiyat farkı olarak goruyorduk oda ortadan kalktı
  • fiyat cok fazlaymış ya samsung için 1500 lira değmez bence
  • benim peder bir ara bir yerde turkcell'in broşürünü görmüş..çok yakında turkcell'de şeklinde..turkcell'e gidip kampanyalı satışların başlayıp başlamadığını soranınız var mı?turkcell'in sitesine her daim bakıyorum ama iphone blackberry ve nokia dışında tık yok cihazlar bölümünde..birinin bilgisi varsa bu bilgiyi paylaşırsa çok mutlu olucağım..iphone 3g inanılmaz hantallaştı..komünist rejimden demokrasiye geçiş yapmak için sabırsızlanıyorum.. = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thedorin

benim peder bir ara bir yerde turkcell'in broşürünü görmüş..çok yakında turkcell'de şeklinde..turkcell'e gidip kampanyalı satışların başlayıp başlamadığını soranınız var mı?turkcell'in sitesine her daim bakıyorum ama iphone blackberry ve nokia dışında tık yok cihazlar bölümünde..birinin bilgisi varsa bu bilgiyi paylaşırsa çok mutlu olucağım..iphone 3g inanılmaz hantallaştı..komünist rejimden demokrasiye geçiş yapmak için sabırsızlanıyorum.. = )

89x24=2136
    149x12=1788

diye biliyorum.:: )

ama kaç gb internet paketi konuşma vs bilgim yok.internet sitelerinde dolaşırken görmüştüm: )

bu arada şunuda belirteyim samsung için bu fiyat fazla..artık iphone alınır 1 yıl sonra satarken 300 400 tl zararla satılır.1000 1100 civarı.bunu alırsak yarı fiyatına bile satmama ihtimali var: )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 5 Eylül 2010; 12:14:10 >

• turkcell de direk alım olarak 1475 tl olarak satışa sunulacak diyebiliyorum arkadaslar..biraz fazla mı bilmiyorum ama fazlasıyla deger gibi.tabi bunu kullanan arkadaslarımız varsa onlar soylesin :)
  • Enteresan bir ikilem oldu forumda.

Görüş 1: Samsung için bu fiyat fazla, onun yerine gider iPhone alırım.
    Görüş 2: SGS ile iP4 arasında fark yok hatta yapılan karşılaştırmalarda SGS'nin önde olduğu yerler çok.

Şahsi görüşüm ise bu telefonun 1400-1600 seviyesinde olacağı çok bariz belliydi. Daha önce de diğer konuda tartışılmıştı ve yurtdışı fiyatlarını verip oranlayarak iletmiştim o fiyatlara gelebileceğini. Yine de iP4'ten ucuza satılacağını düşünüyorum
  • Aylarca bekledik ve sonunda Sonunda galaxy S geldi
     Sonunda Galaxy S Satışta !!!

Bimexte 1615TL indirimle 1.470,41 TL
    Ürün, stoklarımızda kalmamıştır. Temin bilgisi için Bimeks Müşteri Hizmetleri hattımızı arayınız.
    Gelir gelmez tükenmiş anlaşılan
    Ereyonda 1.519 TL

Fiyatlar nolur 1200lere inmesi birkaç ayı alırmı sizce? Bakalım teknosa vatan gibi yerlere ne zmn gelicek onlarında fiyatları aşağı yukarı böyle olur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

Aylarca bekledik ve sonunda Sonunda galaxy S geldi
     Sonunda Galaxy S Satışta !!!

Bimexte 1615TL indirimle 1.470,41 TL
    Ürün, stoklarımızda kalmamıştır. Temin bilgisi için Bimeks Müşteri Hizmetleri hattımızı arayınız.
    Gelir gelmez tükenmiş anlaşılan
    Ereyonda 1.519 TL

Fiyatlar nolur 1200lere inmesi birkaç ayı alırmı sizce? Bakalım teknosa vatan gibi yerlere ne zmn gelicek onlarında fiyatları aşağı yukarı böyle olur herhalde

3-4 ay sonra indirimlerle diğer teknoloji marketlerde 1000 tl ye satılır.acele edip 500-600 tl zarara girmenin anlamı yok .

• wave kktc'de 800 tl. jet 540tl. galaxy s daha gelmedi. ama dubai tarafından gelirse orda toptan 500-550 dolar arası.
  • 3-4 ay sonra 1.000 tl'ye satılması imkansız...
    şuanda en iyimser rakam bi 100 tl daha aşğısında satılması heryerde satışa çıktıkdan sonra
  • arkadaslar bu populer cep telefonu Samsung Galaxy S'in YAZILIM DESTEGI devamli olacakmi, Android isletim sistemini kullandigi için soruyorum Iphone bu konuda bir numara 2G yi bile ayirmiyor 3G den bunu ogrenmek istiyorum.

Eger cevabinizin cogu evet ise bu cihazi alacagim

saygilar
  • arkadaşlar bence hemen android e sarılmamak lazım hele bir piyasa oluşsun hangi telefon android ile uyumlu ve sorunsuz çalışıyor bi anlaşılsın sonra android telefonlara yönelmek daha doğrusu olur.

ben bundan önce en en beğendiğim telefon olarak HTC HD2 yi görüyordum ama samsung da işi daha ileri seviyelere götürmüş fakat beklemek lazım android işletim sistemleri ne hal alacak.
    HTC de de Windows mobile işletim sistemi vardı ama çok harikaydı yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadaşlar bence hemen android e sarılmamak lazım hele bir piyasa oluşsun hangi telefon android ile uyumlu ve sorunsuz çalışıyor bi anlaşılsın sonra android telefonlara yönelmek daha doğrusu olur.

ben bundan önce en en beğendiğim telefon olarak HTC HD2 yi görüyordum ama samsung da işi daha ileri seviyelere götürmüş fakat beklemek lazım android işletim sistemleri ne hal alacak.
    HTC de de Windows mobile işletim sistemi vardı ama çok harikaydı yinede.

wm ile android kıyaslanamaz bile :D

16 gb lik versiyonu ne zaman gelir acaba almışken onu alalım :)
  • bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden ama fiyatı göze alabilen alsın derim ben...wave yi bekle iki ay sonra 750 düşecek dediler bende dayanamadım genede aldım 999 a.iki ay sonra yaşıyor olacağımızın garantisi varmı abi ya.1600 tl sağlam rakam onbeş gün sonra 1000 lira diyecek halleri yok heralde olsa olsa 1400 net olur...wave yi vatandan 870 küsura almamıştım daha düşer diye heryerde 999 a sabitlediler.bu telefonda şimdi tutarsa pazarın kaymağını almak isteyecek tedarikçiler ve perakendeciler.strateji oluşturmak zaman kaybı olabilir arkadaşlar.düşüncemdir sadece beni bağlar.alan arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrike -- 6 Eylül 2010; 7:57:21 >
  • bu telefonun fiyatı muhtemelen düşmeyecektir.yalnız bazı sitelerde 1350 1400 gibi fiyatlara alınabileceğine inanıyorum.i8910 dan örnek verirsek onunda fiyatı hala düşmedi.bu telefon ip4 ile rekabet halinde.fiyatının ona yakın olması zaten anormal bir durum değil.özellikleriyle zaten diğer androidlerden üstün.nexus one bile 1300 tl.bu arada bazı arkadaşlar bekleyelim demişler androidi ama şu an bile android çok şey vaat ediyor.o konuda hiçbir sıkıntı olmaz.ayrıca galaxy s 2.2 yazılımı bu ayın sonlarında çıkacak...
  • 16 gb olanını istiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.