Şimdi Ara

Sonunda Galaxy S Satışta !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de bu telefonu uzun bir zamandan beri takip ediyorum. Su anda Fransadayim buradaki fiyatlar 450-500 euro duzeyinde.
    Iphone 4 ise 629 Euro 16GB 739 Euro ise 32GB olani. Telefonun blokeli oldugunu ve baska bir ulkede blokesini kirmadan acamayacagimi soylediler. Bir turlu karar veremedim. Alayim mi. Almayayim diye. Ama gordugum kadariyla turkiye fiyati cok yuksek. Dusmesi icin biraz zaman gerek. Bekleyelim. Sabredelim bakalim.

Herkese guzel gunler dilerim...
  • Hızlıaldan 1390 TLye satışa sunuldu. Üstelik bonusa 4 ay öteleme veriyorlar:
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-i9000-galaxy-s_02.044.1271.0495.htm
  • quote:

Neredeyse iphone fiyatı gibi geldi.(tahmini iphone 4 fiyatı) bu telefonun avantajını fiyat farkı olarak goruyorduk oda ortadan kalktı

iphone 4 2500 tl den gold da satisa cikti hurriyet yazmisti...
  • Galaxy s -1 475 TL
    3gs 8gb - 1368 TL
    xperia x10 - 1245 TL
    wave - 950 TL
    ip4 - 2500 TL

i8919 hala 1400 lerde ne ayak uyuz oldum bu fiyat politikasına.
  • i8910 hd 1186 tl 1400 lerde değil.
  • Bu durumda en uygun şu anda HIZLIAL.

iphone da çıksın ikisinide elimize alıp söyle bir dünya gözüyle görelim.Sonrada yurtdışından birini alalım yada ikisini alıp birini satalım
  • http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php

Android OS, v2.1 (Eclair)

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i9000-galaxy-s/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsam9000gal

Android OS, 1.6

birinde hata var

Hepsi burada şaşırmış bu saatden sonra çıkan 1.6 olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 6 Eylül 2010; 17:34:41 >

• Oruçlu oruçlu yazmışlar
  • bu haraket sensörünün olduğu kısım neden değişik iki resimde galaxy s den 16gb/8gb olabilir mi?

Sonunda Galaxy S Satışta !!!  Sonunda Galaxy S Satışta !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sd89 -- 6 Eylül 2010; 23:00:24 >

• Turkcell Galaxy S kampanyası başladı fakat yine fahiş fiyatlar

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/samsunggalaxyskampanyasi
  • Ayrıca kontratsız satış ilk etapta yok beklendiği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Turkcell Galaxy S kampanyası başladı fakat yine fahiş fiyatlar

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/samsunggalaxyskampanyasi

türkiyedeki operatörler ne zaman adam akıllı kampanya yapacak diye merak ediyorum.yani fiyat çeşidini geliştirse ne olur sanki.akşam 9 dan sabah 9 a diyor.ne yapıyım ben akşam 9 dan sonrayı lazım oldugunda bedava yok lazım olmadıgında bedava var.artık şu operatörlerde kendilerini degilde müşterileri düşünüp kampanya hazırlasalar iyi olacak.keşke 3 4 operatör şirketi daha kurulsada biraz daha rekabet olsa.Turkcell çekim gücüyle tek operatör.inş yakında ciddi rakip gelir

• Hızlıal hemen fiyat artışı yapmış
    Daha dün 1390a alınabiliyordu. Bugün 1470e çıkarmışlar ki güya indirimli fiyatı bu. İndirimsiz hali 1563 tl

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-i9000-galaxy-s_02.044.1271.0495.htm

• Yani bu alet daha düşük fiyatta bile karlı... Adamlar da hemen uyandı baktıki satabilecekler ve ilgide çok hemen zam!...

Rezalet...

Bazılarına göre de isteyen istediği fiyata satar!...
  • BENCE FİYAT FENA DEĞİL BİDE İPHONE 4 FİİYATI 2000 LERDE ÇIKARSA
    BU TEL FİYAT/ PERFORMANS ORANI HARİKA ÖTESİ DEMEKTİR.....
  • vatanda satışta artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

acaba wave de fiyat düscekmi heycanla bekliyoruz

wave fiyatı düşeceğini hiç sanmıyorum.wave ile aralarında ki farklar zaten fiyata yansımış.aralarında 500-600 tl fark var.bunu daha da açmazlar.birbirlerine parelel şekilde fiyat düşüşü yaşarlar...

bu kadar ne fark var aralarında anlamıyorum
  • En onemli 2 fark

4" Ekran ki wave de 3.3" dir
    Android Isletim sistemi ki wave de Bada dir.

Ben kendi acimdan almaya karar verme asamasinda 2opsiyona da sahiptim Wave alma kararini verirken

Daha once 3.7" OmniaHD kullanmistim beni zorluyordu tek elde 4" i kullanmakta zorlanacagimi dusundum ayrica 4"de 800*480 cozunurluk 3.3" de 800*480 yaninda Wave in cm basina cozunurlukte oldukca ustun oldugunu da dusundum ki su anda iphone4 un glaxy s e baskin gelebildigi tek husus bu konu yoksa retina display falan degil super amoled in cok daha uztun bir teknoloji oldugu kesin. Glaxy s daha en az 1280*720 olmaliydi.

Bada ise karar vermemdeki en onemli nokta tabii ki.

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

En onemli 2 fark

4" Ekran ki wave de 3.3" dir
    Android Isletim sistemi ki wave de Bada dir.

Ben kendi acimdan almaya karar verme asamasinda 2opsiyona da sahiptim Wave alma kararini verirken

Daha once 3.7" OmniaHD kullanmistim beni zorluyordu tek elde 4" i kullanmakta zorlanacagimi dusundum ayrica 4"de 800*480 cozunurluk 3.3" de 800*480 yaninda Wave in cm basina cozunurlukte oldukca ustun oldugunu da dusundum ki su anda iphone4 un glaxy s e baskin gelebildigi tek husus bu konu yoksa retina display falan degil super amoled in cok daha uztun bir teknoloji oldugu kesin. Glaxy s daha en az 1280*720 olmaliydi.

Bada ise karar vermemdeki en onemli nokta tabii ki.

Kolay gelsin

Bence çok abartıyorsunuz bu çözünürlük olayınısenelerdir dizüstü bilgisayarlarda 1280*800 kullanıyorduk da ne oluyordu???15" ekranda 1280*800 kullanırken, 4" ekranda 800*480 az geliyoryavaş biraz arkadaşlar...ayrıca yanılmıyorsam ekran çözünürlüğünün artması büyük oranda olmasada pil tüketiminide etkileyecektir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.