Şimdi Ara

Sonunda Galaxy S Satışta !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunun fiyat durumu hd gibi olursa bu tel bana rüya olur açıkcası içim acır telefon değerdir belki ama ben bir telefona okadar para veremem çok hayal kırıklığına uğradım bir istediğim bu model vardı oda fiyatta uçtu...

EDİT :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeye34 -- 10 Eylül 2010; 1:12:42 >
  • İphone 4 e 2000+ tl fiyat istenince Galaxy S gibi en az o kadar değerli bir cihaza 1475 tl istemeleri normal geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

İphone 4 e 2000+ tl fiyat istenince Galaxy S gibi en az o kadar değerli bir cihaza 1475 tl istemeleri normal geliyor.

iphone 4 fiyatına bakıldığı zaman 1,400 tl çok iyi fiyat ama türkiyede cihazı hiç değilse 1,300 TL'den satışa çıkarsalardı ozaman peynir ekmek gibi satılırdı diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick0tin

quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

İphone 4 e 2000+ tl fiyat istenince Galaxy S gibi en az o kadar değerli bir cihaza 1475 tl istemeleri normal geliyor.

iphone 4 fiyatına bakıldığı zaman 1,400 tl çok iyi fiyat ama türkiyede cihazı hiç değilse 1,300 TL'den satışa çıkarsalardı ozaman peynir ekmek gibi satılırdı diye düşünüyorum...

Çok değil bundan 1 ay önce doğubankta bu cihazı pazarlıkla 950 tl ye alıyordum mali sebeplerden dolayı vazgeçtim. Geçenlerde tekrar gidip pazarlık yaptığımda 1100 ün altına inen olmadı. Şimdi gidip sorsam kimbilir nasıl bir fiyat verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan387 -- 10 Eylül 2010; 14:32:40 >

• Doğubanktan alınmaz!...
  • HAyırlı Bayramlar;

Alalimbakalim. dan alan arkadaşlara sorum olucak.Bende buradan almayı düşünüyorum

Memnunmusunuz üründen (market açıkmı,cihazda problem varmı kısıtlama varmı,rom atmaya gerek varmı...vs)
    aldığınız sitede 2 yıl garantisi var, mevcut garantilik durum oldumu
    Bir arkadaşımız fabrika ayarlarına getirince imei nosu değişti demişti durum nedir.

Takip ettiğim de siteyle ilgili imei kaydı biraz gecikmişti oda telekominasyondan 15-20 geç yapmasından solayı diye biliyorum.

Son olarakta 1250 tl gibi fiyata aldı arkadaşlar.Şuan 1400-1500 tl arasında geziniyor siz olsanız ne yapardınız.İkiside 2 yıl garantili Distr.Farklı tabiii

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RegenT

HAyırlı Bayramlar;

Alalimbakalim. dan alan arkadaşlara sorum olucak.Bende buradan almayı düşünüyorum

Memnunmusunuz üründen (market açıkmı,cihazda problem varmı kısıtlama varmı,rom atmaya gerek varmı...vs)
    aldığınız sitede 2 yıl garantisi var, mevcut garantilik durum oldumu
    Bir arkadaşımız fabrika ayarlarına getirince imei nosu değişti demişti durum nedir.

Takip ettiğim de siteyle ilgili imei kaydı biraz gecikmişti oda telekominasyondan 15-20 geç yapmasından solayı diye biliyorum.

Son olarakta 1250 tl gibi fiyata aldı arkadaşlar.Şuan 1400-1500 tl arasında geziniyor siz olsanız ne yapardınız.İkiside 2 yıl garantili Distr.Farklı tabiii

Teşekkürler

Ben 1 hafta içinde siteden almayı planlıyorum hızlıal ile ereyon'ad var.
    Bana sorarsan 150 tl daha ver distr garantili al sonuçda dokunmatik ekranlı bir telefon bozulduğunda paralel italatdaki adam sana bunu yapmıyorum dese hiç bişey yapamassın veya pılını pırtını toplayıp gitse napıcaksın ufak bir problemse gidip yetkili servisinden senden fazla bir miktar istemediği takdirde yaptırırsın ya ekran bozulursa işte ozaman cebinden büyük bir mevla çıkartmak zorunda kalırsın
    market konusu türkcell haricindeki diyer cihazlarda android market varmı onu bilmiyorum ama türkcell'de android market yok Çünkü Android Market, Türk kullanıcılara açık değil. Bu yüzden Samsung farklı bir çözüm geliştirmiş ve Samsung Android Market adında özel bir mağaza açmış. Bu mağazadan birçok uygulamaya ulaşmak mümkün...

• 200 lira için garantisiz cihaz almak mantıksız olur arkadaşlar. ben bulgaristandan getirttim, m-tel diye (tr deki avea vodafone gibi) bir yerden aldım. 1030 tl ye geldi bana, daha pasaport kaydı yaptırmadım fakat şuana kadar verdiğim her kuruşu hakediyor. arada 400-500 lira fark var ama ben 1 aydır kullanıyorum cihazı, süper bi alet iphone falan hikaye adı var sadece. htc hd2 düşünmüştüm ama oda çoook yawaş bu telefonun yanında. bence ereyondan almak mantıklı kaliteli hizmet veriyorlar daha önce bende telefon almıştım ereyondan sorun yaşamamıştım. 1250 ye almak yerine ereyondan tercih edebilirsiniz benim fikrim.

Soranlar olabilir market vs açıkmı diye herşey açık gps sorunu yok sapasağlam cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjk@@N

200 lira için garantisiz cihaz almak mantıksız olur arkadaşlar. ben bulgaristandan getirttim, m-tel diye (tr deki avea vodafone gibi) bir yerden aldım. 1030 tl ye geldi bana, daha pasaport kaydı yaptırmadım fakat şuana kadar verdiğim her kuruşu hakediyor. arada 400-500 lira fark var ama ben 1 aydır kullanıyorum cihazı, süper bi alet iphone falan hikaye adı var sadece. htc hd2 düşünmüştüm ama oda çoook yawaş bu telefonun yanında. bence ereyondan almak mantıklı kaliteli hizmet veriyorlar daha önce bende telefon almıştım ereyondan sorun yaşamamıştım. 1250 ye almak yerine ereyondan tercih edebilirsiniz benim fikrim.

Soranlar olabilir market vs açıkmı diye herşey açık gps sorunu yok sapasağlam cihaz.

Türkiyede satılanalar'da android market yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick0tin

quote:

Orijinalden alıntı: Bjk@@N

200 lira için garantisiz cihaz almak mantıksız olur arkadaşlar. ben bulgaristandan getirttim, m-tel diye (tr deki avea vodafone gibi) bir yerden aldım. 1030 tl ye geldi bana, daha pasaport kaydı yaptırmadım fakat şuana kadar verdiğim her kuruşu hakediyor. arada 400-500 lira fark var ama ben 1 aydır kullanıyorum cihazı, süper bi alet iphone falan hikaye adı var sadece. htc hd2 düşünmüştüm ama oda çoook yawaş bu telefonun yanında. bence ereyondan almak mantıklı kaliteli hizmet veriyorlar daha önce bende telefon almıştım ereyondan sorun yaşamamıştım. 1250 ye almak yerine ereyondan tercih edebilirsiniz benim fikrim.

Türkiyede satılanalar'da android market yok

peki telefonu şimdi alsak ilerde android market türkiyeye gelince girebilme şansımız olacak mı?

• Alalimbalaim com da satışa başladılar.

http://www.alalimbakalim.com/urun/en-ucuz-samsung-i9000-android-2.1-isletim-sistemi-ve-1-ghz-islemcili-cep-telefonu.aspx?ttype=Instalments#pt

Tabi ürünün Turcll in boot varmı bilmiyorum.3 Tuşuda bilmiyorum ama fiyatı en iyi yer şuan benim gördüğüm.Alan arkadaşlarda vardı.

Marka: Samsung
    Model: Samsung I9000
    Fiyatı: 1.300,00 TL+ KDV
    İndirimli Fiyatı 1.100,85 TL+ KDV
    KDV Dahil: 1.299,00 TL
    Havale İndirimli: 1.273,02 TL

Ödeme seçenekleri var .Sitede Yorumlar iyi Alan arkadaşlar daha iyi bilir.Buradan almayı düşünüyorum tabi 3 tuş kontrolü yapıp gönderirlerse.

Burası da yorum sitesi

http://www.neredenaldin.com/ALALIMBAKALIM-ALALIM_BAKALIM.html

• arkadaşlar ben bunu almak istiyorum acaba iphone 4 ün çıkışıyla birlikte bir fiyat düşmesi olurmu sizce1 hafta daha mı beklesem ayrıca android market 2-3 ay sonra gelicekmiş o geldiğinde ona geçiş yapabilirmiyiz daha önce almış olsak bile? yoksa yeni alanlara mı açık olacak android market
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.