Bol bol okuma yap en iyi öyle gelişiyor geç fark ettim biraz. Okuma dediğim akademik yazılar, vikipedia vs. Kelime öğrenmek de önemli. Temel gramer sıkıntın varsa ilk onu hallet bir daha bakma. Noun clause, relative clause, reduction, participle clause gibi konular baya önemli. Bilmezsen okuduğunu da anlayamazsın mesela. “people wanting to go abroad” diye bir şey gördün mesela people who want to go abroad demekmiş, ben reduction’ı öğrenmeden önce ne diyor bu want neden ing almış diye sorguluyordum mesela. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sonunda hazırlığı geçtim (2. sayfa)

-
-
bölümden bir abiyle konuştum hala okuyor bir şirkette çalışıyormuş ve 4k dolar aliyormus sen rüyanda bile göremezsin onu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 1 Aralık 2023; 23:18:40 > -
Helal olsun usta bende pae'yi tokatlayıp ocakta bölüme geçeceğim
-
Hahahahahaha
4k dolarmış
Piyasadan hiç haberin yok belli ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok haklısın bak bugün participles'ı gördük ve aydınlanma yaşadım çünkü readinglerde aşırı kullanıyor anlamadığım cümlelerde hep bu yapı kullanılıyormuş mesela "Introduced, British people often shake hands" dediğimde büyük ihtimalle bir şey anlamazsın ama aslında "When British People are introduced, they often shake hands" demek
Reduction ve participles readingte iyi anlamak için baya önemli ve en önemli diğer şey vocab öğrenip writing ile practice yapmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 1 Aralık 2023; 23:25:9 > -
bro adam yurtdışında bir şirkette çalışıyor ve 4k dolar alıyor altında da güzel bir araba vardı sen ağl*maya devam 20kya çalışırsın köle gibi
-
Hmm demek kendini klonlamış adam
Bilkentte okurken aynı anda yurtdışında çalıştığına göre
yok buna 20k da vermezler. iüç ee'yi bırakıp 2 yıllık elektroniğe geçiyormuş
-
işte bölümü bilmiyorsun 50k yapan arkadas, 3.sınıfta 4 ay+ 3 ay yazın salıyorlar bizi çalışalım diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 2 Aralık 2023; 0:11:27 > -
11.402 + su anca
-
Mesajını hiç silmeye uğraşma
Bakalım sanaldan millete hakaret etmek nasıl oluyormuş
tamam 169luk kardes git şikayet et foruma, bekliyom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 2 Aralık 2023; 0:11:1 > -
Foruma mı hahaha
cimere mi edecen yoksa sanayideki abilerine falan mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 2 Aralık 2023; 0:15:47 > -
olm senin derdin ne çözemedim hala. terk et bu forumu.
-
Ne dersi ne yazılımı arkadaşım,
İmkan yarat dil kursu aizec programlari vs ile biran önce yurt dışına çıkıp oraları gör. Vizyonunu çok genişleyecek.
1. Yılın sonunda istediğin bir teknolojiye yaklaşır öğrenirsin ek olarak.
ne diyor bu hocam :D sankş insanlar yurtdışına gitmek istiyor gibi bir mana varmış gibime geldi konuyu bilmediğimden
-
b1e yeni geçtim hocam muhtemelen görücez bunları. Şuan dediğiniz gibi hiçbir şey anlamadım. Noun clauses falan da çok kullanılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X