Şimdi Ara

Sonunda , ipod touch 64 gb , öneriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.) İpod touch larda özellikle 3g 32gb ürünlerde , aldığımız ürünün refurbished olup olmadığı anlamanın bir yolu var mıdır ?
    2.) İpod touch 3g 32 / 8 , ilk alındığında yapılması gerekenler nedir , özellikle şarj konusunda[ilk alındığında şu kadar kalmalıdır gibi] veya sizlerin yapıp pişman olduğu yada yapmayıp pişman olduğu şeyler var mı , ürünü ilk açtığınızda ?Bu konuda öneri verirseniz seviniirm.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morniel -- 7 Haziran 2010; 13:46:39 >

• Refurbished ürün kutusundan belli olur zaten.Youtube'a ''refurbished ipod touch unboxing'' yazıp videoları inceleyebilirsiniz.
    Ben ilk aldığımda o kadar uzun şarj yapmadım.Yani hemen kullanmaya başladığımı söyleyebilirim.Herhangi bir sorun olmadı.Bu yüzden bir sorun olacağını da düşünmüyorum.

Pişman olduğum tek şey Jailbreak işlemini geç yapmış olmam.
  • Sonunda 64 gb lık 3g ipod touch havalemi dragonstory ye yaptım ürün yarın elimde olucak inşallah.
    Bir kaç sorum olucak ;
    1-64 gb lık ürünlerde jailbreak olayı aynı 32 gb lık lardaki gibi mi uygulanıyor ? Geldiği gibi jb yapmak mantıklımı ?
    Şu şekilde mi yapılıyor :http://forum.donanimhaber.com/m_39529835/tm.htm
    2-İ-skin düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?
    3-Yaralı uygulamalar , oyunlar vs için tavsiye ediceğiniz siteler var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morniel

Sonunda 64 gb lık 3g ipod touch havalemi dragonstory ye yaptım ürün yarın elimde olucak inşallah.
    Bir kaç sorum olucak ;
    1-64 gb lık ürünlerde jailbreak olayı aynı 32 gb lık lardaki gibi mi uygulanıyor ? Geldiği gibi jb yapmak mantıklımı ?
    Şu şekilde mi yapılıyor :http://forum.donanimhaber.com/m_39529835/tm.htm
    2-İ-skin düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?
    3-Yaralı uygulamalar , oyunlar vs için tavsiye ediceğiniz siteler var mıdır ?

1. madde için sorduğun tüm soruların cevabı "evet"

• 2-iSkin vibes tavsiye ederim.Ben de kullanıyorum.
    3-Jb yaptıktan sonra apptrackr.org her türlü işini görür.Jb yapmazsan itunes dışında biryerden birşey indiremezsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

2-iSkin vibes tavsiye ederim.Ben de kullanıyorum.
    3-Jb yaptıktan sonra apptrackr.org her türlü işini görür.Jb yapmazsan itunes dışında biryerden birşey indiremezsin..

iSkin vibes bende kullanıyorum
  • Onunda siparişini geçtik hadi hayırlısı bakalım , i-skin de ön cam için nası bir uygulama oluyor ? Zor mudur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.