Şimdi Ara

Sonunda Lv 110 Count

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abimin charıdır server Apollo
     Sonunda Lv 110 Count

Sonunda Lv 110 Count

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Caudion_ -- 1 Ekim 2010; 23:38:14 >

• Tebrikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Tebrikler..
    Count görevi nasıldır, zor mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

Evet baya zor serverda baron bile az olduğu için oraya giren olmuyor bn kendi warrior charımla yaptım görevi 50unique kesiliyor günde premiumsuz 2giriş hakkı pre varsa 3 plusla 5 hakkın oluyor... Baya uğraştırdı bizi ama sonunda bitti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Life__

quote:

Evet baya zor serverda baron bile az olduğu için oraya giren olmuyor bn kendi warrior charımla yaptım görevi 50unique kesiliyor günde premiumsuz 2giriş hakkı pre varsa 3 plusla 5 hakkın oluyor... Baya uğraştırdı bizi ama sonunda bitti :D

Helal olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: __Life__

quote:

Helal olsun...

Alıntıları Göster
    oo count he

bide ismin dracula olsaydı çok şekil olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

oo count he

süper fikir :D çalabilirim :D
  • quote:

quote:

oo count he

seninde imzan güzelmiş bende onu çalabilirim

benim eski imzanda güzeldide kural dışıymış

• quote:

quote:

quote:

oo count he

seninde imzan güzelmiş bende onu çalabilirim

benim eski imzanda güzeldide kural dışıymış

Alıntıları Göster
    Count Gerçekten ilk defa görüyorum :) Senior General gördüm ama bunu hiç görmedim :) gerçekten tebrik ederim fark yaratmak fark gerektirir
    Bu arada ReLax arkadaşımınızın imzası Bana çok saçma geldi :) Sonuçta Novalı bir Çin karakterini npc İtemli bir avrupa karakterini kesemiyeceğine inanmıyorum 1 Vs 1'de Çinlilerin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum Avrupa Karakterindende bi tek warlock+rogue - warior + Rogue Çin'e en ideal Savaş karakteri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaGürsoy -- 12 Ekim 2010; 15:28:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Count Gerçekten ilk defa görüyorum :) Senior General gördüm ama bunu hiç görmedim :) gerçekten tebrik ederim fark yaratmak fark gerektirir
    Bu arada ReLax arkadaşımınızın imzası Bana çok saçma geldi :) Sonuçta Novalı bir Çin karakterini npc İtemli bir avrupa karakterini kesemiyeceğine inanmıyorum 1 Vs 1'de Çinlilerin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum Avrupa Karakterindende bi tek warlock+rogue - warior + Rogue Çin'e en ideal Savaş karakteri :)

Alıntıları Göster
    Tebrikler....

• quote:

Orijinalden alıntı: KöTü_CoCuK

Wizardin Karşisina - Nuker Blader Glavier Getir STR İNT farketmez 3ünüde hertürlü alir

• quote:

Orijinalden alıntı: Loque
    Tebrikler....

abartma yav wizart vs bi halta yaramaz aldığı cleric bufları sayesinde ayakta kalan bi build aynı bufları alan bi çhin çarını yatırması anca rüyada görülebilecek bir hayal.Ki ben 110 bowumla 110 wizde cirit denemeleri yapıodum :)
  • quote:

Tebrikler....

alımtıyı yanış yapmişım telden sanırım bi üst mesajadır alıntım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

quote:

Tebrikler....

alımtıyı yanış yapmişım telden sanırım bi üst mesajadır alıntım

Alıntıları Göster
    Benım 104 Lv blade Charım var ve Çok az Wizard Life ile bana tek atabiliyor onlarda İnt. eksiği olmayan 109+ Arkadaşlarım :) 50k hp'yi götürmek öyle basit değil Ben çoğu wizardın Pvp'de çok ağladığını görüyorum Arkadan vurmada 1 numaralar ona sözüm yok Fakat unıque acısından İsteğim olan bir Char Benim Warior-Rogue Ve Wizard-Cleric Charlarım oldu Glavie Bow Blade Buildleri daha çok sardı beni Bilmiyorum ama Beni pek zorlamıyor wizardlar :)
    http://img20.imageshack.us/i/sro2010101022051945.jpg/ Buyrun Resim İtemlerim Çok ezikken :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Benım 104 Lv blade Charım var ve Çok az Wizard Life ile bana tek atabiliyor onlarda İnt. eksiği olmayan 109+ Arkadaşlarım :) 50k hp'yi götürmek öyle basit değil Ben çoğu wizardın Pvp'de çok ağladığını görüyorum Arkadan vurmada 1 numaralar ona sözüm yok Fakat unıque acısından İsteğim olan bir Char Benim Warior-Rogue Ve Wizard-Cleric Charlarım oldu Glavie Bow Blade Buildleri daha çok sardı beni Bilmiyorum ama Beni pek zorlamıyor wizardlar :)
    http://img20.imageshack.us/i/sro2010101022051945.jpg/ Buyrun Resim İtemlerim Çok ezikken :)

Alıntıları Göster
    türk oyuncular nasılda belli oluyor
    efsane_1907-res_2011

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

türk oyuncular nasılda belli oluyor
    efsane_1907-res_2011

Heryerde Kendimizi Belli Ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loque -- 13 Ekim 2010; 15:03:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

quote:

Wizardin Karşisina - Nuker Blader Glavier Getir STR İNT farketmez 3ünüde hertürlü alir

yavaşşş

• quote:

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

quote:

yavaşşş

Alıntıları Göster
    Gzz ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: seco15net

Gzz ^^

Alıntıları Göster
    Tebrikler Hayırlı Olsun Ben Baronet Yazarken Öldüm Count Yazmaya çalışsam demekki Kemiklerimi Bulamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelSoul

Tebrikler Hayırlı Olsun Ben Baronet Yazarken Öldüm Count Yazmaya çalışsam demekki Kemiklerimi Bulamazlar

Alıntıları Göster
    simbolikte bugün kendinin ilk olduğunu sanarak global attı millet tebrik ediyo filan eheh. ben 2 numara olduğunu söyleyince bütün dünyası yıkıldı heralde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.