Bildirim
Sonunda Lv 110 Count
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tebrikler.. -
Count görevi nasıldır, zor mudur ?quote:
Orijinalden alıntı: aXi1o
Tebrikler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ReLaKs
Count görevi nasıldır, zor mudur ?
Evet baya zor serverda baron bile az olduğu için oraya giren olmuyor bn kendi warrior charımla yaptım görevi 50unique kesiliyor günde premiumsuz 2giriş hakkı pre varsa 3 plusla 5 hakkın oluyor... Baya uğraştırdı bizi ama sonunda bitti :D -
quote:
Orijinalden alıntı: __Life__
quote:
Evet baya zor serverda baron bile az olduğu için oraya giren olmuyor bn kendi warrior charımla yaptım görevi 50unique kesiliyor günde premiumsuz 2giriş hakkı pre varsa 3 plusla 5 hakkın oluyor... Baya uğraştırdı bizi ama sonunda bitti :D
Helal olsun...
-
oo count hequote:
Orijinalden alıntı: Aazamquote:
Orijinalden alıntı: __Life__
quote:
Evet baya zor serverda baron bile az olduğu için oraya giren olmuyor bn kendi warrior charımla yaptım görevi 50unique kesiliyor günde premiumsuz 2giriş hakkı pre varsa 3 plusla 5 hakkın oluyor... Baya uğraştırdı bizi ama sonunda bitti :D
Helal olsun...
Alıntıları Göster
bide ismin dracula olsaydı çok şekil olurdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
oo count he
süper fikir :D çalabilirim :D -
quote:
quote:
oo count he
süper fikir :D çalabilirim :D
seninde imzan güzelmiş bende onu çalabilirim
benim eski imzanda güzeldide kural dışıymış
-
Count Gerçekten ilk defa görüyorum :) Senior General gördüm ama bunu hiç görmedim :) gerçekten tebrik ederim fark yaratmak fark gerektirirquote:
Orijinalden alıntı: kittyMiEquote:
quote:
oo count he
süper fikir :D çalabilirim :D
seninde imzan güzelmiş bende onu çalabilirim
benim eski imzanda güzeldide kural dışıymış
Alıntıları Göster
Bu arada ReLax arkadaşımınızın imzası Bana çok saçma geldi :) Sonuçta Novalı bir Çin karakterini npc İtemli bir avrupa karakterini kesemiyeceğine inanmıyorum 1 Vs 1'de Çinlilerin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum Avrupa Karakterindende bi tek warlock+rogue - warior + Rogue Çin'e en ideal Savaş karakteri :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaGürsoy -- 12 Ekim 2010; 15:28:04 >
-
Tebrikler....quote:
Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy
Count Gerçekten ilk defa görüyorum :) Senior General gördüm ama bunu hiç görmedim :) gerçekten tebrik ederim fark yaratmak fark gerektirir
Bu arada ReLax arkadaşımınızın imzası Bana çok saçma geldi :) Sonuçta Novalı bir Çin karakterini npc İtemli bir avrupa karakterini kesemiyeceğine inanmıyorum 1 Vs 1'de Çinlilerin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum Avrupa Karakterindende bi tek warlock+rogue - warior + Rogue Çin'e en ideal Savaş karakteri :)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: KöTü_CoCuK
Count Gerçekten ilk defa görüyorum :) Senior General gördüm ama bunu hiç görmedim :) gerçekten tebrik ederim fark yaratmak fark gerektirir
Wizardin Karşisina - Nuker Blader Glavier Getir STR İNT farketmez 3ünüde hertürlü alir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Loque
Tebrikler....
abartma yav wizart vs bi halta yaramaz aldığı cleric bufları sayesinde ayakta kalan bi build aynı bufları alan bi çhin çarını yatırması anca rüyada görülebilecek bir hayal.Ki ben 110 bowumla 110 wizde cirit denemeleri yapıodum :) -
quote:
Tebrikler....
alımtıyı yanış yapmişım telden sanırım bi üst mesajadır alıntım -
Benım 104 Lv blade Charım var ve Çok az Wizard Life ile bana tek atabiliyor onlarda İnt. eksiği olmayan 109+ Arkadaşlarım :) 50k hp'yi götürmek öyle basit değil Ben çoğu wizardın Pvp'de çok ağladığını görüyorum Arkadan vurmada 1 numaralar ona sözüm yok Fakat unıque acısından İsteğim olan bir Char Benim Warior-Rogue Ve Wizard-Cleric Charlarım oldu Glavie Bow Blade Buildleri daha çok sardı beni Bilmiyorum ama Beni pek zorlamıyor wizardlar :)quote:
Orijinalden alıntı: Saerosquote:
Tebrikler....
alımtıyı yanış yapmişım telden sanırım bi üst mesajadır alıntım
Alıntıları Göster
http://img20.imageshack.us/i/sro2010101022051945.jpg/ Buyrun Resim İtemlerim Çok ezikken :)
-
türk oyuncular nasılda belli oluyorquote:
Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy
Benım 104 Lv blade Charım var ve Çok az Wizard Life ile bana tek atabiliyor onlarda İnt. eksiği olmayan 109+ Arkadaşlarım :) 50k hp'yi götürmek öyle basit değil Ben çoğu wizardın Pvp'de çok ağladığını görüyorum Arkadan vurmada 1 numaralar ona sözüm yok Fakat unıque acısından İsteğim olan bir Char Benim Warior-Rogue Ve Wizard-Cleric Charlarım oldu Glavie Bow Blade Buildleri daha çok sardı beni Bilmiyorum ama Beni pek zorlamıyor wizardlar :)
http://img20.imageshack.us/i/sro2010101022051945.jpg/ Buyrun Resim İtemlerim Çok ezikken :)
Alıntıları Göster
efsane_1907-res_2011
-
quote:
Orijinalden alıntı: papy0n
türk oyuncular nasılda belli oluyor
efsane_1907-res_2011
Heryerde Kendimizi Belli Ediyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loque -- 13 Ekim 2010; 15:03:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: phenomll
quote:
Wizardin Karşisina - Nuker Blader Glavier Getir STR İNT farketmez 3ünüde hertürlü alir
yavaşşş
-
Gzz ^^quote:
Orijinalden alıntı: Holsquote:
Orijinalden alıntı: phenomll
quote:
yavaşşş
Alıntıları Göster
-
Tebrikler Hayırlı Olsun Ben Baronet Yazarken Öldüm Count Yazmaya çalışsam demekki Kemiklerimi Bulamazlarquote:
Orijinalden alıntı: seco15net
Gzz ^^
Alıntıları Göster -
simbolikte bugün kendinin ilk olduğunu sanarak global attı millet tebrik ediyo filan eheh. ben 2 numara olduğunu söyleyince bütün dünyası yıkıldı heraldequote:
Orijinalden alıntı: AngelSoul
Tebrikler Hayırlı Olsun Ben Baronet Yazarken Öldüm Count Yazmaya çalışsam demekki Kemiklerimi Bulamazlar
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- pk ne demek
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- teamspeak sesli konuşma
- japonca nickler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X