Fotoları cekerken bulundugun mekana göre beyaz dengesini doğru ayarlarsan cok kaliteli sonuclar alabilirsin.
N90 & w800 karşılastırmasında foto cekimlerinde w800 daha üstün cıktı(video cekiminde biras daha düsük puan aldı ama) buda demek oluyorki k750 de n90 a göre daha kaliteli cekimler gercekleştirebiliyorsun hiç canını sıkma..
Karıncalanma olayı bende olmuyor,ama arada sırada lensi gözlük silme bezleri ile fazla bastırmadan,cizmeden silersen iyi oluyor(özellikle benim gibi cok foto cekiyorsan ister istemez tozlanıyor hernekadar koruma kapağı olsada..)
Google dan k750 oyunlar diye arattırırsan sürüsüyle java oyunu bulabilirsin(sitenin ismi wermek yasak olduğu icin böyle yazıyorum,bende ilk bu şekilde bulmuştum kabak gibi ekrana çıkıyor zaten site)
quote:
Orjinalden alıntı: Helldancer
Hayırlı olsun arkadaşım...
Fotoları cekerken bulundugun mekana göre beyaz dengesini doğru ayarlarsan cok kaliteli sonuclar alabilirsin.
N90 & w800 karşılastırmasında foto cekimlerinde w800 daha üstün cıktı(video cekiminde biras daha düsük puan aldı ama) buda demek oluyorki k750 de n90 a göre daha kaliteli cekimler gercekleştirebiliyorsun hiç canını sıkma..
Karıncalanma olayı bende olmuyor,ama arada sırada lensi gözlük silme bezleri ile fazla bastırmadan,cizmeden silersen iyi oluyor(özellikle benim gibi cok foto cekiyorsan ister istemez tozlanıyor hernekadar koruma kapağı olsada..)
Google dan k750 oyunlar diye arattırırsan sürüsüyle java oyunu bulabilirsin(sitenin ismi wermek yasak olduğu icin böyle yazıyorum,bende ilk bu şekilde bulmuştum kabak gibi ekrana çıkıyor zaten site)
çok teşekkürler arkadaşım bugün üniv.te herkes çok beğendi ztn resimler fln çektik harikalar yaratıyo. bu arada bn tam bi resim meraklısıyım öle oyun fln oynamam bna resim olsun yeter.
BU ARADA SES KAYDINI NE KDR SÜRE YAPIYO???
iktisat derslerinde hocayı kaydetcem snnra ders çalışcam.
kısacası yavaş yavaş ısınıyorum yani.
o bu diilde çok samimi yazmışsın yorumları ya çok hoşuma gitti hakketten güle güle kullan
sağol arkadaşım bu forumu iyice bnmsedim kopamıyorum eve gelir gelmez bilg. açıyorum bu foruma takılıyorum bıkmadan usanmadan kopamıyorum.
o yüzden bu kdr içtenim.
ya şeyi sorcam mp3 yükleyip hoparlorden dinledinmi abimdede var ama kulaklıkla on numara ses çıkıyo hoparlorden zayıf kalıyo biraz
çok gümbür gümbür çıkmıyo tabiki ama süper ses çıkıyo tavsiye ederim resmen müzük seti gibi bütün baslar ve her çalan ses net ve belli...
mawilimsi öncelikle hayırlı olsun, bunun yanında beğenmediğini ve hala aklının 6630 da kaldığını ya da içinde kaldığını söylüyorsun. k750i yi bu kadar araştırıp aldıktan ve bunu hepimizle paylaşmak için ayrı bir konu başlığı açtıktan sonra bu sefer de bir anda hevesinin kaçması ve sevmemeye başladığını söylemeye başlaman senin için bu kadar vakit ve bilgi harcamış diğer arkadaşlara biraz ayıp olmuyor mu?
beğenmeyebilirsin tamam zevk meselesi tabii ki ama burası da sen de biliyorsun ki genel bir paylaşım yeri, fakat bu başlık biraz kendi zevkin için açlmış bir topic olma yolunda ilerliyor gibi maalesef.
kusurabakma arkadaşım kimseye haksızlık etmek kırmak istemem ama bn sdece içimdekini sölüyorum o kdr. sonuçta bunlar samimi olan duygularım.
mawilimsi hayırlı olsun telefon çok müthiş telefona sahipsin artık hayırlı olsun
topic b.ka sarıyor :(
quote:
Orjinalden alıntı: VoLKaN_nebula
topic b.ka sarıyor :(
tam onu dicektim walla
quote:
Orjinalden alıntı: mawilimsi
tam 1 aydır hevesle beklediğim çok çok çok istediğim k750i me kavuştum sonunda.
sizlere sorular sordum k750i topiğindençok bilgilendim. herkese çok teşekkürler ve bu mutluluğumuda paylaşmak istediim.
artık benide aranıza kabul edersiniz inşallah (k750i ciler.)
hayırlı olsun k750yi beğenmiyorsaan 6630u hiç beğenmezsin zaten
aramıza hoşgeldin
quote:
sizlere sorular sordum k750i topiğindençok bilgilendim. herkese çok teşekkürler ve bu mutluluğumuda paylaşmak istediim.
hosgeldin mavilimsi umraım hiç bi sorun yasamazsın...
gözünü korkutamak icin sölemedim beni burda bilen bilir eski nickim N-gage di update konusunda cok canı yananlar var
update ile ilgili bi sorunun olursa MSN:tankayamurat@hotmail.com
en iyi update serviste yapılan updatedir yanlış bi şi yaparsan kamerası veya kendisi çalışmayan bi telefonun olur
geçte olsa hayırlı olsun bende w800i almayı hevesla bekliyorum
quote:
abiğ sonunda oldu ha istediğin helal olsun ama sesi çok çok çok İYİ güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: LoRd nOcTuRn@L
hosgeldin mavilimsi umraım hiç bi sorun yasamazsın...
gözünü korkutamak icin sölemedim beni burda bilen bilir eski nickim N-gage di update konusunda cok canı yananlar var
update ile ilgili bi sorunun olursa MSN:tankayamurat@hotmail.com
çok sağol ztn öle bilg.dan yükleme update fln yapmıyorum öle sorun yaşamam ilgilendiğin için ve iyi dileklerin için çok sağol arkadaşım.
ne kdr bu topiği eleştirenler olsada bnmle ilgilenip bilgilendirmeniz, iyi dileklerde bulunmanız bni çok mutlu etti çok duygulandım bu kdr sevildiğimi bilmiyodum... çok sağolun arkadaşlarım.
hayırlı olsun arkadaşım nasıl bari memnun msn tel.dan???