Şimdi Ara

SONUNDA OLDU! :))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kararsızzz

hayırlı olsun arkadaşım nasıl bari memnun msn tel.dan???

alışamadığın yönleri var mı???

açıkçası ilk aldığım zmn pişman bile oldum diyebilirim ama snradan özelliklerini yeni yeni şeylerini öğrendikçe vazgeçilmezlik yaptı bnde.

çok çok çok memnunum mükemmel bir telf. iyi ki almışım

mp3 atıyorum sesler süper ekolayzır fln bi harika

video çok iyi karanlıkta bile (kamera ışıgnda) süper çekimler yapıyo.

resim kalitesinden ztn bahsetmeme grk yok

menü biçimi o biçim

kısacası tek kelimeyle muhteşem ötesi...

bu arada planlamacıya da çok teşekkürler pm den bna çok yardımcı oldu

ve hatta onun sayesinde yanlış bi karar vermemiş olduğumu anladım.

• arkadaşım öncelikle telin hayırlı olsun bende k750 kullanıyorum kamera mp3 ve hız yönünden hiç bi telefonla kıyaslanamaz ama ben sağlamlık konusunda baya tereddütteyim şu an açılıp kapanmalar,bt de kilitlenme saj ve usb de temassızlık tanımama gbi birsürü şey açtı başıma malatyadayım öle ha deyince servisede gönderemiyorum bu ara satmayı bile düşünüyorum ne kdr eder acaba bunuda sorayım?
    ev arkadaşım 6630 aldı mp3 benimki gibi diil kamerada vasat o bile benimkinden snra beğenmedi yani videosu biraz ii ama sonuca gelince bi problem çıkarmıcak yani tel sağlam ben bundan snra tel alırken herşeyde önce sağlamlığa bakcam o kdr para veriyosun problem diz boyu o kdr parlak bi tel diil 2 ay i gidiyo snra hatalar vermeye balşlıyo kamera fln boş tel sağlam olmalı aldın mı gönül rahatlığıyla kullanalısın işallah seninkine bişi olmaz güle güle kullanırsın ama varya ben artık nokialara bakamıyorum sanki siyah beyaz se çok cnlı o yüzdende vazgeçemiyorum

• ya kardeşim bu kçıncı topiğinlan
    ooo 5 tane
    war gereksiz yere ooffff atalım abi ya
    bune

• memnun olduğu belli bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: uykusuzzz

ya kardeşim bu kçıncı topiğinlan
    ooo 5 tane
    war gereksiz yere ooffff atalım abi ya
    bune

ne diosun sen ya öle lanlı manlı doğru düzgün konuş seni terbiyeye davet ediyorum ve bu bnm şuandaki tek açtığım topik. sen kendine bak aynı konudan 2 tane topikı açıyosun snra başka bişiy açıyosun ve ayrıca dengesizce konuşuyosun. (unutma ki sen 3230 ve cx70 den bahsederken n90 ı almayı düşünen bi insansın ne garip di mi???)

saçma saçma konuşma...

dr.G.A arkadaş sana gelince bnmde 3 kez telf. dondu. çok hassa bi telf. ve o yüzden bozulmaya yatkın.

inş. ilerde dha büyük sorunlar yaşatmaz bu arada 400 ytl ye satarsın heralde piyasayı bilmiyorum ama öle olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawilimsi -- 16 Aralık 2005, 16:33:19 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.