Şimdi Ara

SONUNDA OLDU! :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam 1 aydır hevesle beklediğim çok çok çok istediğim k750i me kavuştum sonunda.

sizlere sorular sordum k750i topiğindençok bilgilendim. herkese çok teşekkürler ve bu mutluluğumuda paylaşmak istediim.

artık benide aranıza kabul edersiniz inşallah (k750i ciler.)

• hayırlı olsun mawilimsi o kadar içten yazmışsınki ben bile mutlu oldum burada

güle güle kullan...
  • güle güle kullan
  • Hayıtlı olsun, gülerek kullan ama ime ni kontrol ettim mi?

Link.Kontrol.İME
  •  SONUNDA OLDU! :)))

• hayırlı olsun..güle güle kullan..imei olayını kontrol etmeyi sakın unutma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: f0rsaken

SONUNDA OLDU! :)))

çaktırma

hayırlı olsun kardes
  • Ya beyler konu dışı ama bidolu dan yeni bir tel aldık da. Malum daha kayıtsız çıkıyor.
    Herhangi bir mesele olmaz değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Ya beyler konu dışı ama bidolu dan yeni bir tel aldık da. Malum daha kayıtsız çıkıyor.
    Herhangi bir mesele olmaz değil mi ?

Yok yok birşey olmaz... Benim telefonumda Bulunamadı çıkıyor. Eğer kapatırlarsa ( Ki kapatmazlar ) direk, faturanı al git. Vur suratlarına..
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan.O sevinci iyi bilirim bir K750 sahibi olarak.

Güle güle kullan

NOT:O sevinci bildiğimden gereksiz topic açtın diye kızmıyorum hadi
  • Mavilimsi hayırlı olsun,

Telefonu almadan önce forumlarda senin gibi telefonun inciğini cıncığını çıkaran sorular sorarak bilgi edinen bilinçli bir kullanıcı görmemiştim.

Telefonu almanda verdiğim cevaplarla benim de bir katkım olduysa ne mutlu bana...

Şimdi telefonu nebçim kurcalıyorsundur tahmin edebiliyorum.

Sen şimdi temalarla falan o biçim süslersin telefonu, güle güle kullan...
  • ya çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için fakat almak bnm için son zmnlarda istemekten çokm tutku haline dönüştü sanki ama aldğıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum yawww...

ya msj yazamıyorum çok iyi ya tuşlara alışamadım hızlı basıyorum yine başka harfe atlıyo yavaş yazıyorum yine öle...

ayrıca resim ayarınıda yapamadım galiba karıncalı gösteriyo ama denedim flaşla ve gece fotoğ. süper ötesi yani...

k750i topiğinden araştırcam yine ama sizlerde belki burdan görüp cvp verirseniz yinede sevinirim. yardımlarınız için çok sağolun dostlarım.

• Mawilimsi telefonun hayırlı olsun, güle güle ve sorunsuz bir şekilde kullanmanı dilerim.. Aramıza hoş geldin bu arada..
    Tuşlara zamanla alışırsın.. İlk aldığımda joystick tuşunu kullanırken ben de çok zorlanmıştım.. Diğer tuşlar da biraz ufak gelmişti ama şimdi tam bana göre olduğunu düşünüyorum bu telin..

Daha net ve kaliteli resim çekimi yapabilmek için kamera ayarlarında resim kalitesini iyi yapmanı öneriyorum.. Hatırladığım kadarıyla telefon ilk alındığında bu ayar normal oluyor.. Makro mod normal çekimlerde kapalı olsun.. Makroyu nesneleri yakından çekerken daha fazla ayrıntı ve netlik için kullanıyorsun.. Bir de yakınlaştırma (+/-) tuşlarını çok fazla kullanmadan çekersen resimlerin daha canlı ve net olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 12 Aralık 2005, 9:50:15 >

• Hyırlı olsun güle güle kullan, benim 5 ay oldu artık değişme vakti geldi geçiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

güle güle kullan

• teşekkürler arkadaşlarda bilyo msnuz??? keşke almasamıydım die tereddütte kaldım yaaa... acaba 6630 ya da 6680 mi alsaydım ilk defa se kullanıyorum garipsedim aacaba zmnla tel. severmyim???

alışamadım gitti yani yaw...
  • alışırsın sorunlarını k750i bölümüne yazarsın herkes yardımcı olur...
  • mavilimsi güle güle kullan telefonunu en iyisini yapmışsın se alarak alışınca nokiaya bakmazsın merak etme
  • ama bi türlü alışamadım yawww...
    msj yazamıyorum parmaklarım ince olduğu halde.

bi de kamerayı ilk açtığımda karıncalı gösteriyo çekince netleşiyo fakar yine karıncalanmı var 2 lik te böle çekiyosa yuh yani bnm 3230 vardı 1,3 mp di o bile dha netti.

gıcık oldum yawww..

napcam bilmiyorum

• hayırlı olsun telefonda görüntü dandik de olsa pc ortamında gusel çıkıyor resimler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.