Şimdi Ara

Sonunda Şampiyon Olduk / Chaveez / 3220 Kupa / SS icerir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ea1993

tamam hocam çok tşk ederim. köyünüzü klandan inceledim güzeldir maşallah. ben de sizin yolunuzda ilerliyorum ama şampiyonluk yolu değil :) iyi akşamlar

Rica ederim , inceleme icin ayriyetten teşekkürler . Hayirli akşamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    TH9 a altın lig cennettir. Bir deneyim olsun diye şampiyonda bir süre geçirmek keyif almak tabi ki neden olmasın. Ordu 220 olunca kupa kaybetme riski daha yüksek olabilir. 240 Okçulu th10 olan birisi sadece okçuyla savaşarak ve savaşmadığı zamanda savunma olarak 3400 3500 e savunma puanıyla rahat çıkar derim. Ama th9 olunca saldırı kaçınılmaz. Neden derseniz kule yok saldıran için 2 dondurma cepte ve yüzde yüz garanti gibidir. Th10 a saldırdığımızda tüm beklenti 2 Yıldız üzerine. 10 kupa 15 kupa gelirse mükemmel diyoruz. Th9 çıkarsa bu beklenti yüzde yüz yaparak 10 kupa bile olsa almak ve daha az büyü kullanarak bir sonraki savaşı daha erken yapmak oluyor tabi.
    Ama ucunda ölüm yok, bunlar da oyun deneyimidir önemli olan keyif almak. Golemli ordu uzun masraflı. Amaç ganimet kasmak ise çok okçu barbar ile dışarıda birimi fazla olan köyler denenebilir. Veya düşük kupalı th9 çıkar oralarda. Onlara okçuyla elli yapsanız 180k altın 1200 kara artı Köyden 20 30 bile gelse iyi. Kupa yükselmez fazla ama zaten kupa yükselince o köyler yerine th10 lar çıkacaktır.
    Ama th9 için altın lig nasıl desem rehabilitasyon gibi. Taş Ödülü'nü aldıktan sonra şampiyonda next yapmak bence ömür törpüsü. Ha 240 lık ordu Kampı 7 seviye dev ve özellikle 7. Seviye okçu ile bonus kasmak bile olabilir, ama 20 asker hem çok farkeder hem de 7. Seviye okçu bu noktada daha etkili, bence sıkılınca kadar kalın bunalırsanız Aşağıya düşersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

TH9 a altın lig cennettir. Bir deneyim olsun diye şampiyonda bir süre geçirmek keyif almak tabi ki neden olmasın. Ordu 220 olunca kupa kaybetme riski daha yüksek olabilir. 240 Okçulu th10 olan birisi sadece okçuyla savaşarak ve savaşmadığı zamanda savunma olarak 3400 3500 e savunma puanıyla rahat çıkar derim. Ama th9 olunca saldırı kaçınılmaz. Neden derseniz kule yok saldıran için 2 dondurma cepte ve yüzde yüz garanti gibidir. Th10 a saldırdığımızda tüm beklenti 2 Yıldız üzerine. 10 kupa 15 kupa gelirse mükemmel diyoruz. Th9 çıkarsa bu beklenti yüzde yüz yaparak 10 kupa bile olsa almak ve daha az büyü kullanarak bir sonraki savaşı daha erken yapmak oluyor tabi.
    Ama ucunda ölüm yok, bunlar da oyun deneyimidir önemli olan keyif almak. Golemli ordu uzun masraflı. Amaç ganimet kasmak ise çok okçu barbar ile dışarıda birimi fazla olan köyler denenebilir. Veya düşük kupalı th9 çıkar oralarda. Onlara okçuyla elli yapsanız 180k altın 1200 kara artı Köyden 20 30 bile gelse iyi. Kupa yükselmez fazla ama zaten kupa yükselince o köyler yerine th10 lar çıkacaktır.
    Ama th9 için altın lig nasıl desem rehabilitasyon gibi. Taş Ödülü'nü aldıktan sonra şampiyonda next yapmak bence ömür törpüsü. Ha 240 lık ordu Kampı 7 seviye dev ve özellikle 7. Seviye okçu ile bonus kasmak bile olabilir, ama 20 asker hem çok farkeder hem de 7. Seviye okçu bu noktada daha etkili, bence sıkılınca kadar kalın bunalırsanız Aşağıya düşersiniz.

Çok güzel yazmışsiniz , teşekkür ederim yorum için. Anlıyorum hocam , ılla birgün sıkılacagim :) Tavsiyelerinizi degenlendirecegim . Hayırlı geceler

• hocam 9 ay önceki köyünüzü görünce duygulandım hakkatten. daha bir haftalıkmış. demek ki her şey emek işiymiş :)https://store.donanimhaber.com/13/c3/09/13C309ACC93F62395347D339188765C5.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgecandede2121 -- 4 Haziran 2015; 23:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea1993

hocam 9 ay önceki köyünüzü görünce duygulandım hakkatten. daha bir haftalıkmış. demek ki her şey emek işiymiş :)https://store.donanimhaber.com/13/c3/09/13C309ACC93F62395347D339188765C5.png

Vay be hocam bunu nerden buldunuz ? Ben bile attığımı hatırlamıyorum :) Ben bile duygulandim

siz paylaşmışsınız denk geldi :) neyse duygulandırdım sizi gece gece. iyi geceler :)
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Adam bana saldırıyor, bir süre Israrla takip ediyorum, Çevrimiçi diyor, bir zaman sonra bakıyorum kalkan var diyor. Benden aldığı kupa sonrası kayıp yok. Direk kalkan ve 4k altı bile çok var. Çıkmaya çalışıyorlar tabi.

Sadece büyü fabrikası için hızlandırma olabilir bu kadarını hakediyor aslında. Bu bile 4500 götürür rahat. Süre uzar ama çıkılır. Ondan sonrası dediğiniz gibi bırak ya da pamuk eller cebe

1.5 milyar altın kastım emeğim var ama ben de taş harcadım köyü yaparken itiraf ediyorum. Duvar için süresi az kalan işçiyi kaldırdım ve kışla hızlandırdım da o kadar altın kastım tabi. Fakat bu noktada sisteme isyan noktasındayım, beni tanıyanlar bile inanmıyor damarım tuttu bir büyü fabrikasına bile taş atmadan 3800 e geldim. Ne zaman spcell bir adım atar ve şampiyon ligi orta sınıfa uygun hale getirir, oynanma süresini ayarlar, en azından golem Kışlası büyü fabrikasına yetişecek şekilde 1 saatte 2 şer golem 2 izbeden çıkacak şekilde vs gibi o zaman ufak miktarlarda belirli bir kupa hedefine gidilir, ama aylık maaşa bağlanacak halimiz yok tabi...

• quote:

Adam bana saldırıyor, bir süre Israrla takip ediyorum, Çevrimiçi diyor, bir zaman sonra bakıyorum kalkan var diyor. Benden aldığı kupa sonrası kayıp yok. Direk kalkan ve 4k altı bile çok var. Çıkmaya çalışıyorlar tabi.

Sadece büyü fabrikası için hızlandırma olabilir bu kadarını hakediyor aslında. Bu bile 4500 götürür rahat. Süre uzar ama çıkılır. Ondan sonrası dediğiniz gibi bırak ya da pamuk eller cebe

1.5 milyar altın kastım emeğim var ama ben de taş harcadım köyü yaparken itiraf ediyorum. Duvar için süresi az kalan işçiyi kaldırdım ve kışla hızlandırdım da o kadar altın kastım tabi. Fakat bu noktada sisteme isyan noktasındayım, beni tanıyanlar bile inanmıyor damarım tuttu bir büyü fabrikasına bile taş atmadan 3800 e geldim. Ne zaman spcell bir adım atar ve şampiyon ligi orta sınıfa uygun hale getirir, oynanma süresini ayarlar, en azından golem Kışlası büyü fabrikasına yetişecek şekilde 1 saatte 2 şer golem 2 izbeden çıkacak şekilde vs gibi o zaman ufak miktarlarda belirli bir kupa hedefine gidilir, ama aylık maaşa bağlanacak halimiz yok tabi...

Dediğiniz gibi zaten ordu hazırlanırken büyüler hızlandırma ile ancak çıkıyor, büyü fabrikasını hızlandırmakta bir yol sadece. Zaten baloncunun ordusu 1 saatte optimum sürede hızlandırmadan çıkıyor.

Oyunun en ticari yanı duvarlar, duvarın bence 8-9 levelden sonra hiçbir önemi yok, gelen yukarıdansa hiç fark etmiyor, aşağıdanda ilk duvarı ya kırıcıyla deliyor içeri zıplama atıyor. Ya da çift zıplama ile 11 duvarda olsa aşıyor, köyün sadece şıklığına hitap ediyor bir noktada. Bunu ben şampa full köy ile çıktığımda anladım, 3300 civarı kupa yaptım köyüm savunma olarak full duvarlarım zayıftı, iç duvarlarım 9 hariç 7-8 karmasıydı, 40 herolu adamlarda girse çoğu zaman kıl payı ile binayı yıkıp ya tekte ya da çifti alıyorlardı. O noktada duvarın öneminin şov olduğunu keşfettim.

Klanımda 100 binliraya yakın para harcayan 2-3 tane full köyü olan insanlar var. Hepsindeki ortak söz, parasız hiçbir halt olmaz bir noktadan sonra öyle, özellikle ilk 100 de koşturuyorsa insan. Ama hedefin o değilde, şöyle zevki için 3700-4000 lerde takılmaksa yapılabilir hatta üstüde yapılabilir.

Oyun aslında orduda zamanla oluyor, bir savunmanın ful olmasına bir düzene birde heroların kalitesine bakıyor, oyunda 35 lvl üstü herolarınız varsa her türlü oyunun hem savunma hem hucum olarak zevkine varıyorsunuz.

3200 e ben 2 gün gibi bir sürede çıkmıştım, kraliçesiz, 3000 e zaten kurşun atmadan savunmayla bir gecede çıkıyorum sonrası biraz zorluyor ama herolar varsa okçu vb. taktikle rahat bir şekilde çıkılıuyor dediğiniz gibi. 3700 lere kadar basit bir şekilde saldırmayı bilen çıkar.

Sizin kadar altın iksir kasamadım ben, çok zor nerdeyse iki katım kasmışsınız, oyun yoruyor insanı :) Bende 800 küsür halen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Haziran 2015; 0:38:29 >

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Zayıf duvar yüze gidebiliyor hocam. Benim golemle yüzleyebildiğim nadir saldırılarda duvarlar genelde siyah 8 di. Bir kere 9 10 karışıkta da yapacaktım kraliçe son köşede dev bombaya pert oldu 90 civarı kaldı. O köyde duvar var ama düzen kötüydü bence . Ya da benim askerler dağılmadı toplu güzel gitti bilmeden doğru yerden girdik sanırım
    Egosu yüksek oyun malum, naçizane becerebildiğimiz kadar diyelim.

Tabi 10 saldırı yeseniz bir tanesinde belki yüz olur, bir sonraki 10 Saldırıda hiç olmayabilir. Dediğiniz gibi mavi duvar gösteriş, ama benim fikrim 9 seviye olsun o yeter, daha alt seviye yüzde yüz riski taşıyor.

2. Köyüm var mesela onun duvarını çok rahat 9 yapmıştım 10 a geçene kadar iksirle de yapılıyor malum. Tecrübeden dolayı o köy bana masraf çıkarmadı Ama o kazığı ilk köyümde yedim o zaman iksirle yapılmıyordu altın kasmak ve depoyu duvara basmak Amacıyla işçi kaldırmak için taş harcadım maalesef. Okuyan forum üyesi arkadaşlara hayrımız dokunsun böyle gereksiz işlere para harcamasınlar diyelim.

Buna göre düzenler de var tabi duvar açığı kapatılabiliyor, içerde askerin dağılmasına sebep olan geniş düzenler özellikle.

Yalnız duvar olayının şöyle bir esprisi de var, ortalama duvarı olan köyler aslında daha çok savunma puanı alıyor. Alırım bunu diye saldıran acemi de çok olduğu için tabi

Edit: ama şöyle bir durum da var, neredeyse 2 sene oldu bu oyunda ben daha th8 iken 40 lvl herosu olan ve uzun zamandır ilk 10 da olan bir arkadaş bize duvar felsefesini aşıladı. Ha o zaman atlama Büyüsü askeri çekmiyordu, oyunun oynanışıyla ilgili you tube da tonla videolar yoktu vs vs. Bugün tabi ki hem güncellemeler, hem oynanışla oyuncu kalitesiyle ilgili gelişmeler nedeniyle duvarın etkisi azaldı. Ne yapalım biz onlara kandık sonra işler değişiverdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 5 Haziran 2015; 1:26:34 >

• 4240 kupalı şampiyon TH9. Köy binam dışarıdaydı sadece binayı aldı. Kral 17 kraliçe 14 ve ikisi de yükseltmede.
     Sonunda Şampiyon Olduk / Chaveez / 3220 Kupa / SS icerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 5 Haziran 2015; 4:50:04 >
  • quote:

Zayıf duvar yüze gidebiliyor hocam. Benim golemle yüzleyebildiğim nadir saldırılarda duvarlar genelde siyah 8 di. Bir kere 9 10 karışıkta da yapacaktım kraliçe son köşede dev bombaya pert oldu 90 civarı kaldı. O köyde duvar var ama düzen kötüydü bence . Ya da benim askerler dağılmadı toplu güzel gitti bilmeden doğru yerden girdik sanırım
    Egosu yüksek oyun malum, naçizane becerebildiğimiz kadar diyelim.

Tabi 10 saldırı yeseniz bir tanesinde belki yüz olur, bir sonraki 10 Saldırıda hiç olmayabilir. Dediğiniz gibi mavi duvar gösteriş, ama benim fikrim 9 seviye olsun o yeter, daha alt seviye yüzde yüz riski taşıyor.

2. Köyüm var mesela onun duvarını çok rahat 9 yapmıştım 10 a geçene kadar iksirle de yapılıyor malum. Tecrübeden dolayı o köy bana masraf çıkarmadı Ama o kazığı ilk köyümde yedim o zaman iksirle yapılmıyordu altın kasmak ve depoyu duvara basmak Amacıyla işçi kaldırmak için taş harcadım maalesef. Okuyan forum üyesi arkadaşlara hayrımız dokunsun böyle gereksiz işlere para harcamasınlar diyelim.

Buna göre düzenler de var tabi duvar açığı kapatılabiliyor, içerde askerin dağılmasına sebep olan geniş düzenler özellikle.

Yalnız duvar olayının şöyle bir esprisi de var, ortalama duvarı olan köyler aslında daha çok savunma puanı alıyor. Alırım bunu diye saldıran acemi de çok olduğu için tabi

Edit: ama şöyle bir durum da var, neredeyse 2 sene oldu bu oyunda ben daha th8 iken 40 lvl herosu olan ve uzun zamandır ilk 10 da olan bir arkadaş bize duvar felsefesini aşıladı. Ha o zaman atlama Büyüsü askeri çekmiyordu, oyunun oynanışıyla ilgili you tube da tonla videolar yoktu vs vs. Bugün tabi ki hem güncellemeler, hem oynanışla oyuncu kalitesiyle ilgili gelişmeler nedeniyle duvarın etkisi azaldı. Ne yapalım biz onlara kandık sonra işler değişiverdi.

Elbette önemi var, bir nebzede olsa düzene bağlı olarak yavaşlatma yapıyor, ama düzeni duvara göre seçmekte önemli bazı düzenler çok iyi olup, duvarı zayıf olanlar için olabiliyor, ona göre düzen sağlanabiliyor.

• quote:

4240 kupalı şampiyon TH9. Köy binam dışarıdaydı sadece binayı aldı. Kral 17 kraliçe 14 ve ikisi de yükseltmede.

Tebrik ederim hocam , çok büyük bir başarı bu. paso %50 yaparak mi çıktınız ? Birde hangi telefondan ss aldınız kalite HD 'de

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

quote:

4240 kupalı şampiyon TH9. Köy binam dışarıdaydı sadece binayı aldı. Kral 17 kraliçe 14 ve ikisi de yükseltmede.

Tebrik ederim hocam , çok büyük bir başarı bu. paso %50 yaparak mi çıktınız ? Birde hangi telefondan ss aldınız kalite HD 'de

O koy benim koyum degil. Benim binam disaridadir. Benden sadece 1 kupa aldi binayi yikarak.
    kalkan satin aliyor bu zat baska turlu kupa biriktiremez.

Ipad...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

O koy benim koyum degil. Benim binam disaridadir. Benden sadece 1 kupa aldi binayi yikarak.

Ipad...

Hocam 3200'den sonra 1 haftalık alamıyoruz. 1 gün ve 2 gün aldığımızda ise belirli bir bekleme süresi sonrası tekrar alabiliyoruz. Şunu demek istiyorum bekleme süresi bitene kadar sizce nasıl bir etki etmiştir ? Yani binasi yıkıldıginda veya %50'ye rakip ulaştığında 12 saat kalkan bittiğinde sürekli savaş atması gerek değil mi ?

• hocam bu askerlerle pazartesiye kadar çıkabilir miyim şampiyona?

Kral-Kraliçe yükseltmede.. ve şuan kupam 1559

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuarejzmaaa -- 5 Haziran 2015; 16:23:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

hocam bu askerlerle pazartesiye kadar çıkabilir miyim şampiyona?

Kral-Kraliçe yükseltmede.. ve şuan kupam 1559

Zor hocam , çok düşük bir ihtimal .

ama 1 hafta uğraşsam çıkabilirim dimi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ipad...

Hocam 3200'den sonra 1 haftalık alamıyoruz. 1 gün ve 2 gün aldığımızda ise belirli bir bekleme süresi sonrası tekrar alabiliyoruz. Şunu demek istiyorum bekleme süresi bitene kadar sizce nasıl bir etki etmiştir ? Yani binasi yıkıldıginda veya %50'ye rakip ulaştığında 12 saat kalkan bittiğinde sürekli savaş atması gerek değil mi ?

135 savaş kazanmis. Çok değil aslında. Kalkan isini de hic kullanmadigim için bilmiyorum. Ama eğer sürekli kullanilmiyorsa bekleme süresinden dolayı bir ise de yaramaz zaten. Ya uzun zamandir şampiyon ligde. Yaptigi savaş 400 falan olsa derim ki kafayi kirmis bina toplamis cikmis. Yapmis adam bir şekilde th9 ordusuyla 4242 maximum kupaya ulasmis....

• öncelikle tebrikler;

ben yaklaşık 2 aydır 3100 - 3300 arasında takılıyorum, 240 okçuyla güzel gani kasılıyor. Tabi bonus ganimetten bahsediyorum. köy binam genelde dışarda, kupam çok düşerse savunmaya yatıyorum. saldırı başına maks 10 kupa kazanıyorum, genelde sadece binam yıkıldığımda 5 6 kupa veriyorum. arada kaza oluyor tabi, eğer savaş kaybedersem, binayı içeri alıp kaybettiğim kupaları geri almaya çalışıyorum

günde sondalardan gelenlerle birlikte 20 - 25k arası kara ixir kasabiliyorum. ama 6 seviye okçularla, th9 için maks 220 ordu kapasitesiyle zor bu taktik.

biraz kupa yükseldimi köyler direk zorlaşıyor:)

muhtemelen şuan şampiyon ligde sıkılırsın, altına doğru hızlı bir iniş yaparsın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iAytac -- 5 Haziran 2015; 18:12:02 >
  • iAytac İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam , şuan yavaş yavaş 3000'e düşüyorum. 2800-3000 arası Karaiksir farmi yapmayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.