Şimdi Ara

Sonunda Şampiyon Olduk / Chaveez / 3220 Kupa / SS icerir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden bir konum vardi , takip edenler bilir. Ozaman 3140 ta birakıp eski kupama düşmuştum. Şimdi tam 1 haftada 3200 kupaya çıkmaya basardim :)

NOT: Hiç taş harcanmamistir.
     Sonunda Şampiyon Olduk / Chaveez / 3220 Kupa / SS icerir. Sonunda Şampiyon Olduk / Chaveez / 3220 Kupa / SS icerir. Sonunda Şampiyon Olduk / Chaveez / 3220 Kupa / SS icerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 4 Haziran 2015; 21:21:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ++

• bu ligin bonus ganimetleri çok iyi cidden.Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

bu ligin bonus ganimetleri çok iyi cidden.Tebrikler

Teşekkür ederim hocam , önceden th8'de denemistim ama malesef 3140'ta takilarak başarısiz olmuştum. Şimdi çıkıp hem 5. inşaatcimi aldım hemde burda hero basmayi düşünüyorum.

• orda durmak zor th10 saglam bır koy sart. hemen saldırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

orda durmak zor th10 saglam bır koy sart. hemen saldırıyorlar.

Aynen hocam , bakalım artık gidebildiğimiz yere kadar . Benim burdaki asıl amacım Karaiksir farmı yapmak.

• 5. isciyi bende almak istiyorum ama daha 2000 tasa cok var. Simdilik 215 tasim var. Hocam bende all star ligi 250 tas gösteriyor. Sizde nasil 2000 görünüyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl çıktınız taktik varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Eigelb

5. isciyi bende almak istiyorum ama daha 2000 tasa cok var. Simdilik 215 tasim var. Hocam bende all star ligi 250 tas gösteriyor. Sizde nasil 2000 görünüyor ?

allstar ve şampiyon ligleri farklı ligler.o yüzden all star liginde 250 taş göstermesi normal yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eigelb

5. isciyi bende almak istiyorum ama daha 2000 tasa cok var. Simdilik 215 tasim var. Hocam bende all star ligi 250 tas gösteriyor. Sizde nasil 2000 görünüyor ?

Ben Kristal ve Usta lig görevini bitirdiğim için son aşamada öyle gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: köseoğlu

nasıl çıktınız taktik varmı

Aralıksız online kalmak ve sabırlı olmak.

Bundan başka taktik yok gibi :))

• Hertürlü sorunuzu sorabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Th 10 olsan da saldiri gelme suresi en fazla 3 dk. Bu kadar zaman kastik bitirdik yolun sonu biraz hayal kirikligi. Hic hizlandirma yapmadan masrafsiz cikisin son noktasi 3600 3700. Bu seviyeye kadar savunma alirsin. Bu seviyeden savunma alma oranim %20 25 diyelim. Yani gelen her 4 veya 5 saldiridan bir tanesi kupa birakiyor.

En dogru yontem oyuncu kalitesinin daha ortalama seviyede oldugu 3400 3500 e kadar bina icerde savunma puani alarak yukselmek. Bu seviyeden sonra bina disarida olursa cogu zaman 1 kupa kaybediyorsun. Binayi disari almak bu seviyede kupa tutmak icin uygun. 3800 seviyesine kadar geldim. Cesitli duzenleri deneyerek savunma almaya ugrasmasaydim 4k olurdum sanirim, ama acelesi de yok.

Esas sıkıntılı noktayı unuttum, artik nextte koylerin %90 i 2 kupa 3 kupa gosteriyor. 15 kupa veren koy iyi kabul ediliyor. 3 saatten fazla buyu suresi var, tekte kalirsan 5 kupa yazar.

4000 de next yaparken chat bari aciliyor arama yaparken sohbet edilsin diye. Yalniz 3700 4000 arasi dusuk kupa bunaliminin 4000 de bittigi ama koy basina arama suresinin uzadigini bir kac gun baslayan arkadaslar soyluyor. Sanirim bana soylenen her next tusu neredeyse dakika bazinda suruyor ama 4k ustu oyuncular daha yuksek kupa bulabiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Th 10 olsan da saldiri gelme suresi en fazla 3 dk. Bu kadar zaman kastik bitirdik yolun sonu biraz hayal kirikligi. Hic hizlandirma yapmadan masrafsiz cikisin son noktasi 3600 3700. Bu seviyeye kadar savunma alirsin. Bu seviyeden savunma alma oranim %20 25 diyelim. Yani gelen her 4 veya 5 saldiridan bir tanesi kupa birakiyor.

En dogru yontem oyuncu kalitesinin daha ortalama seviyede oldugu 3400 3500 e kadar bina icerde savunma puani alarak yukselmek. Bu seviyeden sonra bina disarida olursa cogu zaman 1 kupa kaybediyorsun. Binayi disari almak bu seviyede kupa tutmak icin uygun. 3800 seviyesine kadar geldim. Cesitli duzenleri deneyerek savunma almaya ugrasmasaydim 4k olurdum sanirim, ama acelesi de yok.

Esas sıkıntılı noktayı unuttum, artik nextte koylerin %90 i 2 kupa 3 kupa gosteriyor. 15 kupa veren koy iyi kabul ediliyor. 3 saatten fazla buyu suresi var, tekte kalirsan 5 kupa yazar.

4000 de next yaparken chat bari aciliyor arama yaparken sohbet edilsin diye. Yalniz 3700 4000 arasi dusuk kupa bunaliminin 4000 de bittigi ama koy basina arama suresinin uzadigini bir kac gun baslayan arkadaslar soyluyor. Sanirim bana soylenen her next tusu neredeyse dakika bazinda suruyor ama 4k ustu oyuncular daha yuksek kupa bulabiliyor...

Hocam ben şuan th9'um 3220 kupadayim . Geçeli 1 veya 2 gün oldu. Bonusu çok iyi olduğu için %50 yaparak farm yapmaya çalışıyorum. %50 farm'ı için kısa süreli ordu tavsiyeniz var mi ? Hocam ben bide şundan korkuyorum ; Savunma birimi hariç tüm binaları aldığımda yaklaşık %42 gibi bir skorda kalıyoruz ggaliba TH10'la savaşırken açıkcasi kupa kaybetmekten korkuyorum. Tavsiyelerinizi paylaşır misiniz ?

• hayırlı olsun hocam. bu arada bana kb8 hem ganimet hem de kupa düzeni karışık önerir misiniz. ? bu arada kb8 de kupa aralığı kaç iyidir ve kupa önemli mi bu seviyelerde. cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

TR ilk 10 daki bir klandayım süreçi klandaki şamp arkadaşlardan duydum dediğiniz gibi aynen 4000 üstü para vermeden mümkün değil. Kalkan vs. almanız şart, yoksa tutunulmuyor zaten kupa toplamak çok zor günde 15 kupa çekerseniz günü iyi kapatıyorsunuz çoğu zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: ea1993

hayırlı olsun hocam. bu arada bana kb8 hem ganimet hem de kupa düzeni karışık önerir misiniz. ? bu arada kb8 de kupa aralığı kaç iyidir ve kupa önemli mi bu seviyelerde. cevaplarsanız sevinirim

Teşekkürler :) , th8 için karma istemişsiniz ama ganimet korumak zor olur eğer kupa düzeni istiyorsaniz. Yani hertürlü çaldırtirsiniz. Youtube'dan biraz araştırmani öneririm. Bu arada kupa derken hangi aralıktan bahsettiniz , orayı biraz daha acar misiniz ?

Ganimet için 1600-1800 iyidir.

• ganimet için kupa aralığı hocam. benim kupam şu an 1300 lerde. kupayı şimdiden önemsemeli miyim. rakiplerimiz kupaya göre mi geliyor belediyeye göre mi hala çözmüş değilim :)

hocam bu arada bana yükseltme sıralamasını yazar mısınız. ilk önce hangisi sonra hangisi vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgecandede2121 -- 4 Haziran 2015; 23:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea1993

ganimet için kupa aralığı hocam. benim kupam şu an 1300 lerde. kupayı şimdiden önemsemeli miyim. rakiplerimiz kupaya göre mi geliyor belediyeye göre mi hala çözmüş değilim :)

hocam bu arada bana yükseltme sıralamasını yazar mısınız. ilk önce hangisi sonra hangisi vs.

Kupayı hiç önemseme , ganimetine bak. Rakipler TH'nize göre eşleşiyor .

Havan->Sihirbaz Kulesi->Hava Savunması->Top->Okçu Kule->Tesla

Ben teslalara hızlı vurduklari için öncelik veriyorum. Sizin için böyle olabilir , tabi değişiklik yapabilirsiniz.

• tamam hocam çok tşk ederim. köyünüzü klandan inceledim güzeldir maşallah. ben de sizin yolunuzda ilerliyorum ama şampiyonluk yolu değil :) iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.