Şimdi Ara

Sonunda Şampiyon Olduk / Chaveez / 3220 Kupa / SS icerir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

ama 1 hafta uğraşsam çıkabilirim dimi?

Çok rahat çıkarsınız hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAytac

öncelikle tebrikler;

ben yaklaşık 2 aydır 3100 - 3300 arasında takılıyorum, 240 okçuyla güzel gani kasılıyor. Tabi bonus ganimetten bahsediyorum. köy binam genelde dışarda, kupam çok düşerse savunmaya yatıyorum. saldırı başına maks 10 kupa kazanıyorum, genelde sadece binam yıkıldığımda 5 6 kupa veriyorum. arada kaza oluyor tabi, eğer savaş kaybedersem, binayı içeri alıp kaybettiğim kupaları geri almaya çalışıyorum

günde sondalardan gelenlerle birlikte 20 - 25k arası kara ixir kasabiliyorum. ama 6 seviye okçularla, th9 için maks 220 ordu kapasitesiyle zor bu taktik.

biraz kupa yükseldimi köyler direk zorlaşıyor:)

muhtemelen şuan şampiyon ligde sıkılırsın, altına doğru hızlı bir iniş yaparsın:)

orada gani kasmak için herolar ayakta olmak zorunda biri bile uyuyorsa okçuyla gani kasılmaz çoğu zaman yetmez ve eksi yenir o yüzden dezavantaj herşeyi bitirmiş olmak şart ya da heroları taşla kaldıracaksınız

• Sacmaliktan öte birşey degil,bi ara 3000 kupalara kadar çıktım oyundan cikmanizla atak yemeniz bir oluyor. saatlerce köy arayıp yanlışlıkla ileri yerine köyün bir tarafına basınca resmen deli oluyorsunuz. Ustalar 1 beni baya zorlanmıştı. Şimdi altin 3 deyim kafam rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleye dev alın, 4 tane duvarcı bulundurun kenar tarafında havan olan köylere lazım olur, Kalanı okçu az miktar barbar veya sadece son seviye ise; havana ölmediği için ve aynı zamanda madenlere çabuk hasar verip kaçtığı için 20 tane de goblin yapın, 3200 3300 arası bonus ganimet kasılır. Ama herolar ayakta olacak, ve bu da bilinir ama yazayım, bu tarz saldırı sisteminde büyüler full yıldırım olmalı.
    Tabi herolara taş çevirmeyen fazla bir şey toplayamaz, bana göre ganimet en güzel kristalde kasılır bir noktadan sonra yukarıda ganimetçilik bunaltır, irade meselesi diyelim.
  • Şu an 4k üzerindeyim 1 saat oldu hala köy aratıyor. 4400 ü geçen arkadaşım normal burada 3 saat arıyorum dedi. Üst sıralarda malum bir 6 saat köy arama efsanesi vardı, her zaman olmuyordur canım falan der, pek itibar etmezdim, sanırım acı ama gerçekmiş.

Şampiyonu insan gibi oynayacak olan 3700 e bile gelmesin, bu saçmalıktan başka bir şey değil...

Bu mesajı yazmadan önce bir pm cevapladım, sonra buraya yazdım ve hala ekranda büyüteç dönüyor, sonunda gelecek olan ise kesin eminim yine 1 KUPALI KÖY...

Edit: Tabi usta 1 2 hatta kristalde 40 lvl herolu bir sürü köy var. Şampiyonda yoktur o kadar köy...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 12 Haziran 2015; 16:12:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Şu an 4k üzerindeyim 1 saat oldu hala köy aratıyor. 4400 ü geçen arkadaşım normal burada 3 saat arıyorum dedi. Üst sıralarda malum bir 6 saat köy arama efsanesi vardı, her zaman olmuyordur canım falan der, pek itibar etmezdim, sanırım acı ama gerçekmiş.

Şampiyonu insan gibi oynayacak olan 3700 e bile gelmesin, bu saçmalıktan başka bir şey değil...

Bu mesajı yazmadan önce bir pm cevapladım, sonra buraya yazdım ve hala ekranda büyüteç dönüyor, sonunda gelecek olan ise kesin eminim yine 1 KUPALI KÖY...

Edit: Tabi usta 1 2 hatta kristalde 40 lvl herolu bir sürü köy var. Şampiyonda yoktur o kadar köy...

Şampiyon boş iş . Gümüş 2 akar

• quote:

Orijinalden alıntı: Eph Da Niel 17

quote:

Şu an 4k üzerindeyim 1 saat oldu hala köy aratıyor. 4400 ü geçen arkadaşım normal burada 3 saat arıyorum dedi. Üst sıralarda malum bir 6 saat köy arama efsanesi vardı, her zaman olmuyordur canım falan der, pek itibar etmezdim, sanırım acı ama gerçekmiş.

Şampiyon boş iş . Gümüş 2 akar

Valla hocam siz beni güldürdunuz allahta sizi güldürsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sizce köy bnası 7 ile usta lige çıkma şansım var mı.Şu an 2065 kupadayım.
    OKçu 4
    Barbar4
    Şifacı 2
    Dev4 diğerleri 3
  • Biraz zaman alır ama çıkanlar var. Taş ödülü ile işçi almak ise amaç uğraşılır...
  • quote:

Biraz zaman alır ama çıkanlar var. Taş ödülü ile işçi almak ise amaç uğraşılır...

Hocam amacım 1000 taş almak.Şu an 3 işçi var ama yetmiyor.Bir hafta falan uğraşacam olmazsa tekrar gümüş 1e inerim.
  • Bir hafta sürmez, 2400'e kadar aynı gün çıkarsın. Oyunu kapattığın zaman depoların boş olursa bir nebze faydası olabilir. Dolu depolu th7 ye TH9 oyuncular da girebilir bonus ganimetle durumu kurtarır çünkü.
    Binalara okçu atarken en az 6 7 tane dev bulundurun, bina arkasına önüne tesla koyanlar olur.
  • quote:

Bir hafta sürmez, 2400'e kadar aynı gün çıkarsın. Oyunu kapattığın zaman depoların boş olursa bir nebze faydası olabilir. Dolu depolu th7 ye TH9 oyuncular da girebilir bonus ganimetle durumu kurtarır çünkü.
    Binalara okçu atarken en az 6 7 tane dev bulundurun, bina arkasına önüne tesla koyanlar olur.

Hocam artık hiç çıkmıyor belediyesi dışarıda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.