Şimdi Ara

Sonunda şans banada Güldü NO IMMORTAL NO ASTRAL +7 :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet birileri +5 yapip baya övünüyorlardi sira bende Hepsi tek seferde ve hic bir astral taşı yada immortal taşı kullanılmadı zaten patlasaydı silah kaybolurdu.
    varan 1

varan 2

varan 3

sakin evde denemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedbcaa -- 19 Mayıs 2007; 19:28:00 >

• Şansa bak tebrikler vallahi

Ha bir de okcudan memnun musun yoksa pişman mısın ?
    Önerir misin?
  • Birileri diyerk ayıp ettin
  • way be cok sanslısın. ewt bende sorim memnun musun okcudan??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bogualp_Gazi

Şansa bak tebrikler vallahi

Önerir misin?

char blade'ydi malum blade iyi vuramiyor. alternatif olarak ok skillerini açtım sonra kıyaslayınca bladeyi tamamen kapattim suan memnunum ilerde belki glaviye cevirebilirim
  • walla şanslısın bi +3 basım dedim 2 sayfa elix shield yedim hala yapamadım dı astral ve immortalsız
  • quote:

Orjinalden alıntı: fedbcaa

quote:

Orjinalden alıntı: Bogualp_Gazi

Şansa bak tebrikler vallahi

Önerir misin?

char blade'ydi malum blade iyi vuramiyor. alternatif olarak ok skillerini açtım sonra kıyaslayınca bladeyi tamamen kapattim suan memnunum ilerde belki glaviye cevirebilirim

ok sagol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alla alla kimse taktik sormamış ben sorayım bğri:D

Nedir bu işin taktiği sölede bizde basalım +7 yi:P
  • taktik yok ama son +6 ve +7yi basarken yanımda kervan öküzü vardi kapatmayı unutmuşum ama Bundan önceki +5 yapip +6 denerken immortalsiz güzel bir bow'um patladı ve yok oldu ama hala akıllanmamişim aradan 2 hafta sonra bu sefer başardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedbcaa -- 19 Mayıs 2007; 19:49:43 >
  • Arkadaşta yapmıştı +7 sadece 7 weapon harcayarak ama onun 42 lv spear dı senin ki 72 +7 bow bunu satıp hem süper elbiseler yapıp elinede güzel Ctr li bir +5 çekersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can Ertürk

Arkadaşta yapmıştı +7 sadece 7 weapon harcayarak ama onun 42 lv spear dı senin ki 72 +7 bow bunu satıp hem süper elbiseler yapıp elinede güzel Ctr li bir +5 çekersin.

lo tanımadın mı beni? Ben Deadpoem greeceye geçen
  • way bea $ansa baq benim sword yok oLdu +7 ye giderken ama bende akıLLanmadım denicem tekrar emin oLun

tebrikLer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fedbcaa

quote:

Orjinalden alıntı: Can Ertürk

Arkadaşta yapmıştı +7 sadece 7 weapon harcayarak ama onun 42 lv spear dı senin ki 72 +7 bow bunu satıp hem süper elbiseler yapıp elinede güzel Ctr li bir +5 çekersin.

lo tanımadın mı beni? Ben Deadpoem greeceye geçen

aha Deadpoem sen misin lo bana charımın gizli sorusunu unuttum demiştin :P

• Wayyy beaa

Helal walla...basmadan önce türbeye falan mı gittin?
  • yaw bladeden sadece benmi memnunum arkadaş
    gayet süper char blade ama ben bişiyi çözemedim eskiden glave vardı elimde o 2-3 canavara aynı anda vurabiliyodu ndn bladede bu özellik yok ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: destructive

yaw bladeden sadece benmi memnunum arkadaş
    gayet süper char blade ama ben bişiyi çözemedim eskiden glave vardı elimde o 2-3 canavara aynı anda vurabiliyodu ndn bladede bu özellik yok ?

Heuksalın en önemli özelliğidir zaten dönerek 3-4 canavara vurabilme
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

Orjinalden alıntı: destructive

yaw bladeden sadece benmi memnunum arkadaş

Heuksalın en önemli özelliğidir zaten dönerek 3-4 canavara vurabilme

bladede böyle bi özellik açılmıycakmı ?

• var zaten sanırım 31 lvl de açılan skil bladenin ucundan bişi fırlıyo 2 canavra mı ne sekiyo işte bide 54 te onun 2.si açılyor.
  • silah +5 iken physi %41 +7de neden %0
  • bir char yapıyorum ve sonra satıyorum diyorsanız bana ancak bunlarla gelmelisiniz ötesi hikaye.

helal olsun diyorum ve çok teşekkürler işte oyuncu dediğiniz böyle olur böyle charın önünde saygıyla eğilirim olurda satılığa çıkartırsan alıcılara tavsiyem hiç düşünmeden alsınlar TR'de satılan öyle tırı vırı charlara benzemez bu char bilginize...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.