Şimdi Ara

Sonunda terapixel makinada yapıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gorunce bayagı komıgıme gıttı kusura bakmayın forumada koyayım ıstedım daha terapixele çok var ...

• Niye dalga geçer gibi konuşuyosun anlamadım gayet ciddi pro. bi alet bu, sana örnek foto eklemek isterdim fakat malesef yüklemem saatlerimi alır o yüzden lütfen bilmeden yorum yapmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Niye dalga geçer gibi konuşuyosun anlamadım gayet ciddi pro. bi alet bu, sana örnek foto eklemek isterdim fakat malesef yüklemem saatlerimi alır o yüzden lütfen bilmeden yorum yapmayalım

dostum ama aletın seklınede bakınca dalga gecılmıcek gibide değil sırf ozellıklede olmazkı :) resmı kucultup koyarsan sanırım saatlerını almaz

• quote:

Orijinalden alıntı: qaradavut

dostum ama aletın seklınede bakınca dalga gecılmıcek gibide değil sırf ozellıklede olmazkı :) resmı kucultup koyarsan sanırım saatlerını almaz

Alıntıları Göster
    o kadar küçük makinanın terapiksel olmasının imkan yok.
    Eger varsa hafıza kartının birimi nedir merak ettim.Heralde tek foto çekmiyordur.
    ( Japon pazarında çok bunlardan )
  • quote:

Orijinalden alıntı: fani

o kadar küçük makinanın terapiksel olmasının imkan yok.
    Eger varsa hafıza kartının birimi nedir merak ettim.Heralde tek foto çekmiyordur.
    ( Japon pazarında çok bunlardan )

Alıntıları Göster
    dostum ne olursa olsun makıne sonuc olarak cok komik ya ciddi bi işte kullanılmaz cocuk oyuncağu gubu ne ole neresi ciddi bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: qaradavut

dostum ne olursa olsun makıne sonuc olarak cok komik ya ciddi bi işte kullanılmaz cocuk oyuncağu gubu ne ole neresi ciddi bunun

Alıntıları Göster
    bu oyuncak galiba arkadaşlar çünkü terapixel çıksa bile ilk önce neden 5,5 den başlasınlar 1,2 falan olur herhalde değil mi? ayrıca markası neden hiç duymadık niye nikon canon v.s bildik markalar çıkartmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: taxonera

bu oyuncak galiba arkadaşlar çünkü terapixel çıksa bile ilk önce neden 5,5 den başlasınlar 1,2 falan olur herhalde değil mi? ayrıca markası neden hiç duymadık niye nikon canon v.s bildik markalar çıkartmadı

Alıntıları Göster
    ya adam saka olsun diye koymus onu sizde amma ciddiye aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prusias_

ya adam saka olsun diye koymus onu sizde amma ciddiye aldınız

Alıntıları Göster

ciddi yorumlar çok iyi yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: RaYNoX

Alıntıları Göster
    burası konu dışı bölümü olmayınca cvplarda ciddi gelmiş..bence bunun yeri burası deil..arkadaş yeni sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: audioslave

burası konu dışı bölümü olmayınca cvplarda ciddi gelmiş..bence bunun yeri burası deil..arkadaş yeni sanırım..

Alıntıları Göster
    Bu arada bu fotoğraf makinesinin fotoğrafını çeken fotoğraf makinesi de pek kaliteli değilmiş, bayağı noise var. Cep telefonuyla mı çekildi.

Konuya biraz ciddiyet katayım dedim de

• quote:

Orijinalden alıntı: RaYNoX

Alıntıları Göster
    Yok yani yarıldım ben de, terrapixel'i geçtim VGA olsa bile o lens nedir abi ya göz var nizam var yorum yapmadan hiç bakılmıyor da mı
    quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Yok yani yarıldım ben de, terrapixel'i geçtim VGA olsa bile o lens nedir abi ya göz var nizam var yorum yapmadan hiç bakılmıyor da mı
    quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

Alıntıları Göster
    teknoloji emekleme döneminde denilen bu olsa gerek önce bebekler için yapılmış sanırım

• 5.5 petapixel olmasın, terapixel in 1000 katı:P:)) çünkü bu aletin oyuncak gibi yapılmasının sebebi var dikkat çekmemek:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morph_in

5.5 petapixel olmasın, terapixel in 1000 katı:P:)) çünkü bu aletin oyuncak gibi yapılmasının sebebi var dikkat çekmemek:P
    bu özelliklere sahip bir makine olabilir yapılabilir ama terapixel çekilen görüntüyü acaba hangi pc açabilecek veya makinanın kendi dahili ekranı.terapixel çıksın arkadan bunu desteleyen pc ler gelir bu arada diğer pc lerin fiyatı düşer iyi olur terapixel e ihtiyaç duymam hiç bir zaman.5mp yetiyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

bu özelliklere sahip bir makine olabilir yapılabilir ama terapixel çekilen görüntüyü acaba hangi pc açabilecek veya makinanın kendi dahili ekranı.terapixel çıksın arkadan bunu desteleyen pc ler gelir bu arada diğer pc lerin fiyatı düşer iyi olur terapixel e ihtiyaç duymam hiç bir zaman.5mp yetiyor bana

Alıntıları Göster
    ilk mesaj yazıldığı tarihle son tarih baya yakınmış yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

ilk mesaj yazıldığı tarihle son tarih baya yakınmış yaa

Alıntıları Göster
    ben 2 gün önce rastgeldiğim konuyu bulamıyorum arama motorundan, arkadaşlar 4 yıllık konuları çıkartıyorlar helal valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincee

ben 2 gün önce rastgeldiğim konuyu bulamıyorum arama motorundan, arkadaşlar 4 yıllık konuları çıkartıyorlar helal valla.

cidden yaa müthiş bi olay yok onu geçtim görende yeni birşey sanacak terapixel olayını yıllardır var yaa bu olay

Morph_in

dostum bu konuyu bulmak nerden aklına geldi yaa merak ettim

• quote:

quote:

cidden yaa müthiş bi olay yok onu geçtim görende yeni birşey sanacak terapixel olayını yıllardır var yaa bu olay

Morph_in

Alıntıları Göster
    hort

• quote:

quote:

Morph_in

Bir gün kutsal google arama motoru ile terapixel araştırması yapıyordum, ve başlık ilgimi çekti, açıp baktım ki o da ne bende neden tekrar gündeme gelmesin, uyuyan efsane uyanmasın dedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morph_in -- 4 Mayıs 2010; 16:11:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Morph_in

quote:

quote:

Morph_in

Bir gün kutsal google arama motoru ile terapixel araştırması yapıyordum, ve başlık ilgimi çekti, açıp baktım ki o da ne bende neden tekrar gündeme gelmesin, uyuyan efsane uyanmasın dedim:)

Alıntıları Göster
    çok güzel birt hortlama :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.