Şimdi Ara

SONUNDA TG BENİM :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR FAZLA SÖZE GEREK YOK BLADER OLDUĞUM HALDE BU LV DE TG KESTİM NOT: SWORD ALDANMAYIN

• Tebrikler
  • Tebrikler.. millet 90+ gidip kesiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk52

ARKADAŞLAR FAZLA SÖZE GEREK YOK BLADER OLDUĞUM HALDE BU LV DE TG KESTİM NOT: SWORD ALDANMAYIN

Bu levelde de kesemezsen artık ...
    Tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 6 Ağustos 2009; 18:06:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

ARKADAŞLAR FAZLA SÖZE GEREK YOK BLADER OLDUĞUM HALDE BU LV DE TG KESTİM NOT: SWORD ALDANMAYIN

Tebrikler

Keser ama elinden alırlar.

• çok teşşekür ederim herkeze. Ben nie bu lv de kestim dedim bilyomusun yüksek lvlerden kutu alamıyozki
  • pamuk kesinlikle haklı 100 Lv bard/wizz gelio tg ye tek atmak için sırf ayrıca blader kesmek ayrı bi dert helal basarılarının devamını bekleriz
  • çok teşşekür ederim kardeş inş. senin başarılarınıda görürüz
  • Hem kesip hem nasıl elinden alıyorlar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredSoil -- 6 Ağustos 2009; 19:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SacredSoil

Hem kesip hem nasıl elinden alıyorlar acaba

orda ben dalgıdımda 95 lvl bow vardı be ncektım kenera kesıodum adam afk olmus sanırım sonradan daldı ama tg ye tıklıyamadı :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Tebrikler

Blader ve oraya 90+ wizler gidiyo!

• Youtube'da bir video izlemiştim. 42 lv bir nuker kesmişti. 2,5 yıl önce falandı ama.
  • 2,5 yıl önce 100 lv olsaydı yada 90 lv kesin keserdi eminim ama doğrudur kesmiştir bişey demiyorum
  • Kesti
  • 20 lvl bi charın kestiğini hatırlıyorum buildi aklımda değil
  • quote:

heeh arkadas sword aldanmayın demis anlamadım ama anladıgım kdar söylim,1) sen blade sins word kulanacak halin yok ya,2)S/S nuke yani sword shield kulanan bir nuke tg yi rahat elinden alırdı,cunku sende ne skillw arsa fazlasıyla onda war,yatır batırla ellinden almaya calısamazssın cunku aynısı onda da war:D:Dneyse kesmişsin tebrikler kafana dustu galiba 80 ++ adamlardan önce bulup kestigine göre

• Öncelikle Tebrikler. Sevincini tahmin edebiliyorum. Benimde 65 lv de ilk Uniq kesişim olmuşdu. ( Uruchi )
  • inş. arkadaşlar hepinizin böle hatta daha güzel fotolarını görmek dileğiyle diyorum
  • Konusu vardı 33 Lv bLader kesmişti :D noob göksel
  • tebrikler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.