Şimdi Ara

Sonunda Vodafone'dan Turkcell'e geçtim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tasko92

50 liraya kuşbazlardan güvercin alır onla haberleşirim, yinede geçmem türkcell e, hortumculuğun bukadarı.
    Ülkenin iliğini kuruttular kan emiciler
  • The Management kullanıcısına yanıt
    Bende varim. 2005 te turkcell den vodafone a gectim uskudarin gobeginde cekmeme problemi ve asiri ilgisiz musteri hizmetleri ve dandik hizmet kalitesinden sonra vodafone a gecince ki o zaman telsimdi telefon kullanmak nasil birseymis o zaman farkina varmistim. Resmen turkcelldeyken telsiz kullanir gibi kullaniyormusum. Bir daha bedava verse ne hattini nede turkcell gruba ait bir hizmeti kullanirim. Dumanla haberlesirim daha iyi. Yil olmus 2020 hala bu devirde kullanan varsa buyuk sabir dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turkcell hizmetleri basarılı kabul ediyorum ama ben her ay 200 200 vermekten bıktım.

Turkcell kotan bittikten sonra 1gb için 24tl alıyor, sayısını hatırlamıyorum ama önce 2 yada 3 tana 1 gb veriyor sonra 5gb alabiliyorsun.

Birde olmayacak zamanda sana turkcell menüsü üzerinde ana ekrana maç-gol ıvır zıvır paketi teklifi sunuyorlar karambole tamama basarsan HAŞİRT faturana artı 18 tl falan ekliyorlar, resmen tuzak.

bu üyeliğide müsteri hizmetlerinden iptal edemiyorsun sana bi numara veriyorlar saçma sapan baska firmalarla muhattap olmak zorunda kalıyorsun.
    (ana avrat küfür edersen yardımcı oluyorlar ama)

benim için turkcell bitmiştir mayıs ayında kollarına sepeti takıcam.

istanbuldayım ne kadar kötü olabilir ki vodafone?
  • 49 a 15 gb alıyom vodafondan gaziantepte çekmiyor açıkcası kot pantolonun cebinde kopuyor falan bazı yerlerde.
    Evde aynı kanepede ve aynı cihazda vodafone 7 megabit veriyor, türk telekom 60 megabit hız veriyor.
    Ayrıca türk Telekom 45e 20gb veriyor.
    Köyde ikiside zaten çekmiyor.
    Taahhütüm bitsin vodafonu bende şutlayacağım. Hiçbir cazip tarafları yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 29 Mart 2020; 21:8:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.