< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kratos2501 -- 29 Mart 2020; 17:21:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kratos2501 -- 29 Mart 2020; 17:21:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
s20 ultram olduğunu nasıl belli etsem
|
50 liraya kuşbazlardan güvercin alır onla haberleşirim, yinede geçmem türkcell e, hortumculuğun bukadarı.
|
pfffff yaaaa s20 ultram da vodafone çekmiyo ama turkcell çekiyo kaka vodafone .S.s
|
Vodafone'dan aşırı memnun olan yalnızca ben mi varım? Merakımdan soruyorum. 35 Liraya 5gb int +5GB sosyal medya 750dk 100sms sınırsız wp paketim var. Şu ana kadar hiçbir yerde çekmediğini, aramaların kesildiğini görmedim.
Üstüne üstlük üniversite sınıflarımızda Turk telekom ve bazen Turkcell kullanan arkadaşların internet bağlantısı aşırı kötü oluyor(çoğu zaman yok), benim tık demiyor çatır çatır çalışıyor. Not: İzmir |
Hayatimda hicbir operatorde bir kere kopma yasamadim. 1998'den bu yana cep telefonum var. Kaptan mahara adami ile maharada mi yasiyorsunuz anlamiyorum. Vodafone kullaniyorum ve is yerinden Turkcell platanium var. Aralarinda hicbir fark yok. Internet hizi dediginiz elinizde ki ufacik kota kadar.
Iyicene bir sasirmislik aldi basini yurudu. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 27 Mart 2020; 20:18:6 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |