Şimdi Ara

Sonunda Vodafone'dan Turkcell'e geçtim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu düzenledim. Bazı kıskanç arkadaşlar yazdığımı yanlış anlamış... Yazacak söz bulamıyorum açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kratos2501 -- 29 Mart 2020; 17:21:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vodafone'dan aşırı memnun olan yalnızca ben mi varım? Merakımdan soruyorum. 35 Liraya 5gb int +5GB sosyal medya 750dk 100sms sınırsız wp paketim var. Şu ana kadar hiçbir yerde çekmediğini, aramaların kesildiğini görmedim.

Üstüne üstlük üniversite sınıflarımızda Turk telekom ve bazen Turkcell kullanan arkadaşların internet bağlantısı aşırı kötü oluyor(çoğu zaman yok), benim tık demiyor çatır çatır çalışıyor.

Not: İzmir
    Hayatimda hicbir operatorde bir kere kopma yasamadim. 1998'den bu yana cep telefonum var. Kaptan mahara adami ile maharada mi yasiyorsunuz anlamiyorum. Vodafone kullaniyorum ve is yerinden Turkcell platanium var. Aralarinda hicbir fark yok. Internet hizi dediginiz elinizde ki ufacik kota kadar.

Iyicene bir sasirmislik aldi basini yurudu.
  • benim 6 aylık faturam.
    işe göre değişir tabi de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 liraya kuşbazlardan güvercin alır onla haberleşirim, yinede geçmem türkcell e, hortumculuğun bukadarı.

• En iyisini yapmışsınız, ben de kısa zamanda Turkcell'e geçeceğim.
  • Vodafone'dan aşırı memnun olan yalnızca ben mi varım? Merakımdan soruyorum. 35 Liraya 5gb int +5GB sosyal medya 750dk 100sms sınırsız wp paketim var. Şu ana kadar hiçbir yerde çekmediğini, aramaların kesildiğini görmedim.

Üstüne üstlük üniversite sınıflarımızda Turk telekom ve bazen Turkcell kullanan arkadaşların internet bağlantısı aşırı kötü oluyor(çoğu zaman yok), benim tık demiyor çatır çatır çalışıyor.

Not: İzmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 27 Mart 2020; 20:18:6 >
  • tasko92 kullanıcısına yanıt
    Pahalı; ama Türkiye'de en kaliteli iletişim hizmetini Turkcell veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.. geçen sene turkcell e 105 lira veriyordum şimdi aynı hizmeti vodafone dan 45 liraya alıyorum turkcell e cidden değmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimcell den TT a geçiş
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Not: Telefonla ilgiside var. Bazı arkadaşlar Turkcell'de kötü diyorlar. S20 Ultra'da şuan Turkcell sorunsuz çalışıyor. Vodafone sorunluydu resmen...

• Kratos2501 kullanıcısına yanıt
    s20 ultram olduğunu nasıl belli etsem
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Ne alaka. Günümüzde Akıllı telefonu olmayan kaldımı yoksa? Demek istediğim sadece Üst düzey Telefonda bile çalışmıyordu Vodafone... Ön yargılı olmak iyi değil bilginize!

• Yaklaşık 8-9 yıldır Vodafone kullanıyorum . Tarifem red 15 . Tarifeyi biliyodursunuz zaten.sosyal medya uygulamaları , müzik uygulamaları falan internetten yemiyor . 15 GB de internet var . Dakika sıkıntısı olmadı hiç . 65 TL faturam var . Turkcell de bu veya buna yakın tarife varmı bilmiyorum varsa da uçuk bir rakamdır .vodafone bence şuanda fiyat performans olarak en iyisi. Güle güle kullanın .

pfffff yaaaa s20 ultram da vodafone çekmiyo ama turkcell çekiyo kaka vodafone .S.s
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Peki. Iyi Akşamlar

Sen s10 konusunda s10+ im eskidi diyip s20 ultra alacagim diyen kisi miydin Sabanci soyundan degilsen aylik maasin ne kadar olursa olsun israfsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın. S20 Ultra Premium Bi Cihaza da Turkcell Platinum kalitesi yakışırdı.

Speed test de Ne hız alıyorsunuz merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadoo54 S kullanıcısına yanıt
    Evet onu yazan bendim! Sabancıyla aramda hiçbir bağ yok ;)

• Lene kullanıcısına yanıt
    Size Teşekkür ederim! Adam akıllı yazan biri çıktı sonunda! Ooklanın Speedtest'i sonucunda saniyede 121Mb Download, Upload hızı ise saniyede 46Mb olduğunu görüntüledim.

• Kalite konusunda kimse turkcellin yanına yaklaşamaz hatta su zamanda türk telekom bile vodafonedan iyi kim ne derse desin veriler böyle ben mecburen vodafonedeyim

• Turkcell resmen 2 büklüm sokuyor

• Katılıyorum, 4 gündür Turkcell kullanıyorum ve Vodafone'daki gibi sorun yaşamıyorum! Ayrıca 3-4 yıldır Vodafone kullanıyordum... 1 yıldır sorun yaratıyordu bana...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.