Şimdi Ara

Sonunda Vodafone'dan Turkcell'e geçtim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu belli bir zaman sonra anlayacağız :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çekimin gücüne hoş geldiniz.

• 10 yılı aşkın turkcell kullanıyorum kesinlikle en doğru seçimi yaptınız arkadaşım vodofone kullanıyor garibim ailesiyle konuşurken pencereye gidiyor birde istanbulun göbeğindeyiz. Ben ise ayaklarımı masaya uzatmış lte den şuan 5 ms 170 mbps hızda internette takılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatimda hicbir operatorde bir kere kopma yasamadim. 1998'den bu yana cep telefonum var. Kaptan mahara adami ile maharada mi yasiyorsunuz anlamiyorum. Vodafone kullaniyorum ve is yerinden Turkcell platanium var. Aralarinda hicbir fark yok. Internet hizi dediginiz elinizde ki ufacik kota kadar.

Iyicene bir sasirmislik aldi basini yurudu.
  • Türkcell mi neden mi kullaniyorum ? Şehir merkezlerinde çok yaşamiyorum. İşim gereği ilçe ilçe köy köy bucak bucak geziyorum. Türk telekom veya vodafone sanki anlaşmişlsr gibi bir ilçede çok iyi çekiyor başka ilçede çekmiyor. Ama türkcell gittiğim ilçelerin yüzde 90 ninda çok iyi çekiyor. Hiç bir yerde internet hızım gözle görülür derecede azaldiğina çok az şahit oldum. Ama sabit bir şehirde işim olsaydi örn ist zaten hemen hemen hepsi full çekiyor ozaman türkcell kullanmazdim evet pahali ama benim türkcele ihtiyacim var !

• Aether kullanıcısına yanıt
    Hayatinda sanirim ilçe ilçe köy köy bucak bucak gezmemişssin o yüzden olduğun yerde full çekmesi normal

• Dogrudur. Marmara bolgesi disina cikmadim.
  • bende s9 plustan iphone xs e geçtim ayfondan sıkıldım yeniden s20 ultra ya dönecem memnun musun ? iphone 12 mi beklesem

• CockroachHunteR kullanıcısına yanıt
    Ben IPhone 7 kullandım en son IPhone olarak. Ve Demeliyimki IPhone'lar özellik bakımından Zengin değil. 5 yıllık özellik ekleyip yeni diye Tanıtan bir Firma Apple. Samsung ise inovasyon konusunda mükemmel. Ve Evet S20 Ultra'dan oldukça memnunum. Kamera sorunları vardı fakat güncelleme ile düzeltildi! Almanı tavsiye ederim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kratos2501 -- 27 Mart 2020; 21:43:39 >
  • Kratos2501 kullanıcısına yanıt
    yav zamzungun dandirik özelliklerini kullanmıyom zaten

• Vodafonu çok ararsınız. Daha önce interneti çok yavaş diye şikayet ediyordum. 2 haftadır ise servis yok yazıyor turkcellde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

Turkcell resmen 2 büklüm sokuyor
    Okurken aynısını aklımdan geçirdim.
  • Vodafone ' dan bende memnunum.
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    hocam okuyanların sesi olmuşsunuz tebrikler
  • 250 TL fatura versem bileğimi keserim
  • The Management kullanıcısına yanıt
    Bende cok memnunum. Cekme sıkıntısi yasadigim yer yok. Red 15 tarifesindeyim, vodafonelular ile konjsma bedava her yone 2000 dk konusma 66tl oduyorum.

• gunem82 kullanıcısına yanıt
    O tarifedeyim 45 lira

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Dogrudur. 1.5 sene once S9+ almistim tarifeye ek o zaman ki tarife bu sekildeydi.

• Bende geçtim 2 ay önce pahalı diyenlere bakmayın geçin aga çekim kalitesi arasında çok fark var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.