Şimdi Ara

Sonunu Göremiyoruuum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmem fark ettiniz mi ancak ogame oynayan arkadaşlarıla bir araya gelindiği zaman hep konu ogame oluyor yada laf dönüyor dolaşıyor ogamede buluşuyor forum sayfasında sonunun nerde olduğu belli olmayan başlıklar ve yazılarla dolu
    Herhalde ne bu oyun biter nede bu oyun sohbeti biter

• ogame oynayanlarla biraraya gelmemize gerenk yok.ogame oynamayanlarla bile muhabbetin başından girin şeyinden çıkıp sonunda konuyu hep ogame e getiriyorum.benim yüzümden adamlar knight ı 55 lwl da bırakıp ogame başladılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apo5

ogame oynayanlarla biraraya gelmemize gerenk yok.ogame oynamayanlarla bile muhabbetin başından girin şeyinden çıkıp sonunda konuyu hep ogame e getiriyorum.benim yüzümden adamlar knight ı 55 lwl da bırakıp ogame başladılar

Sende çok acımasızmışsın yaaa

• quote:

ogame oynayanlarla biraraya gelmemize gerenk yok.ogame oynamayanlarla bile muhabbetin başından girin şeyinden çıkıp sonunda konuyu hep ogame e getiriyorum.benim yüzümden adamlar knight ı 55 lwl da bırakıp ogame başladılar

Yaptığın işmi yazık değilmi adamlara. Hayatlarını karartmaya ne hakkın var

• quote:

Yazık olmuş adamlara. Tam da yaz gelmişken onların hayatı kararcak

• Sen en iyisi onlarla konuş yazın zevkini çıkartsınlar.eğlensinler.dolaşsınlar,dışarıda güneş olduğunu hatırlat onlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemins

Bilmem fark ettiniz mi ancak ogame oynayan arkadaşlarıla bir araya gelindiği zaman hep konu ogame oluyor yada laf dönüyor dolaşıyor ogamede buluşuyor forum sayfasında sonunun nerde olduğu belli olmayan başlıklar ve yazılarla dolu
    Herhalde ne bu oyun biter nede bu oyun sohbeti biter

sana katılıyorum dostum ogame iyi güzel oyunda bir de bagımlılık yapmasa ne olurdu yani..

• bence bagımlılık yapmasa pekde zevkli olmazdı ben sırf 2-3 kademe bascam die inkilap sınavına gitmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: slaveofgod_27

bence bagımlılık yapmasa pekde zevkli olmazdı ben sırf 2-3 kademe bascam die inkilap sınavına gitmedim

• quote:

Tam Bi Ogame'ci
    Kanında Var Ogame Aponun..

• quote:

bence bagımlılık yapmasa pekde zevkli olmazdı ben sırf 2-3 kademe bascam die inkilap sınavına gitmedim

oku oku nereye kadar?
  • oglende ingilizce sınavı var ama karnenin sırf bir olmaması icin bırakmak zorunda kalıcam ogameyitabikide 1 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNiA_WhirLWinD -- 31 Mayıs 2006; 12:37:23 >
  • ya bende 27. ewren açıldığında derslerim kötü die yasaktı onun için 27 ye bakamıodum hepde saldırı yiyodum
  • quote:

bu kadarda bağımlı olmayın canım
  • valla beyler ben ittifak toplantısı bile yaptığımızı bilerim .

hepberaber kararlaştırıp herkeze yakın bi şehirde toplanmıştık.
    tabiki maksat muhabbet olsun diye ve tanışmak amcıyla.
  • arkadaşlar çok komiksiniz bende eskiden böyle düşünüordum ama arkadaşım ban yiyince oyun sıkıcı geldi bıraktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_coskun

arkadaşlar çok komiksiniz bende eskiden böyle düşünüordum ama arkadaşım ban yiyince oyun sıkıcı geldi bıraktım

zaten bu oyunu bırakmak için yemek gerekiyo herhalde başka türlü bırakılmıyo zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj0054

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_coskun

arkadaşlar çok komiksiniz bende eskiden böyle düşünüordum ama arkadaşım ban yiyince oyun sıkıcı geldi bıraktım

zaten bu oyunu bırakmak için yemek gerekiyo herhalde başka türlü bırakılmıyo zaten.

YEMEDEN BIRAKILMAZ BU OYUN
    HEP OGAME!!!!!!!!
    HAYATIM KARARDI
    OGAMEOWER OLDUM!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaPTaN X -- 2 Haziran 2006; 10:04:17 >

• quote:

e abi sana kibarca çüüşşş demiyorum çünkü bende aynılarını yaptım ogame hayatımı kararttı ANDAÇ ABİ ALLAH SENİ BİLDİGİ GİBİ YAPSIN NE ÖGRETİyon bana bu oyunu yaw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.