Bildirim
SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
20 kg civarında olması lazım kemal hocam ,hacimdeki büyükluk ağır hava veriyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ersin.clk
20 kg civarında olması lazım kemal hocam ,hacimdeki büyükluk ağır hava veriyor
Harikulade
Sürücüleride güzel görünüyor zaten resmi görünce direk kaç kg acaba dedim 20 KG harika.
Diyaloglardaki cümle sonlarındaki tınıyı yada diyaloglar arasındaki konuşanın nefes sesini alabiliyor musun bı Centerden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle ,jack reacher filminin tetikçi ınsanlari vurmadan derin nefes alışini dinlemenizi isterdim ve sonraki silahtan çıkan mermi seslerini ,inanın kaç kişi bu sahneden etkilenmistir...
Sistemde çok değişiklil oldu center değiştirmek inanın hiç istemedim ,aksii bütçe müsait olunca front ile takım yapmayi düşünüyorum
quote:
Kesinlikle ,jack reacher filminin tetikçi ınsanlari vurmadan derin nefes alışini dinlemenizi isterdim ve sonraki silahtan çıkan mermi seslerini ,inanın kaç kişi bu sahneden etkilenmistir...
Sistemde çok değişiklil oldu center değiştirmek inanın hiç istemedim ,aksii bütçe müsait olunca front ile takım yapmayi düşünüyorum
Centerin 4 veya 8 ohm değeri nedir? Kaç watt center?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kemal hocam spec.
Cremona Center 4-driver, 3-way, vented-box center speaker
Drivers: 1.25" soft-dome tweeter, 4.5" sliced paper-cone midrange, two 6" sliced paper-cone woofers
Frequency response: 42Hz–40kHz
Nominal impedance: 4ohms
Recommended amplification: 50–300W without clipping
Sensitivity: 90dB/W/m
Finishes: maple, graphite
Dimensions: 30" x 8.9" x 17" (WxHxD).
Weight: 64 lbs
quote:
Kemal hocam spec.
Cremona Center 4-driver, 3-way, vented-box center speaker
Drivers: 1.25" soft-dome tweeter, 4.5" sliced paper-cone midrange, two 6" sliced paper-cone woofers
Frequency response: 42Hz–40kHz
Nominal impedance: 4ohms
Recommended amplification: 50–300W without clipping
Sensitivity: 90dB/W/m
Finishes: maple, graphite
Dimensions: 30" x 8.9" x 17" (WxHxD).
Weight: 64 lbs
Harika...Harika..
Vay arkadaş 300 watt diyor hangi ampliyle besliyorsun Ersin hocam bunu
-
Refik, Ersin ne güzel upgradeler bunlar, gözünüz aydın arkadaşlar Bizim de inşallah haziran da 2. kızımız dünyaya gelecek. -
-
Ersin hocam amplinin 4 ve 8 ohm değeri çok enteresan 8 ohm 130 watt 4 ohmda 210 watt
Boşver hocam ne varsa eskilerde var 25 kg harika .
Yalnız O center daha güçlü birşeylede sürülebilir kaldırır diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 14 Mart 2015; 19:36:33 >
Kemal hocam , bu tatlı kızı nette denk geldi paylaşmak istedim
Evet , cihaz hakikaten muadillerine baktığımız da gayet ağır, Değerler şimdilik bana yeterli, tabiki o center daha fazlasını hak ediyor ama kısmet ... -
ersin centerın çok iyi bir center. Zamanında ben niyetlenmiştim bu centera öyle mi yapsam böyle mi yapsam diyene kadar sen kaptın
yine inşallah cremona hoparlör denk gelir de takımı tamamlamak kısmet olur. -
Kesinlikle çok iyi ,Bu iş futbolcu transferi gibi ben 10 numarayı buldum , kanatlara takviye lazım
Niyet öyle bakalım nasip kısmet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.clk -- 16 Mart 2015; 16:51:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SertaçS
Refik, Ersin ne güzel upgradeler bunlar, gözünüz aydın arkadaşlar Bizim de inşallah haziran da 2. kızımız dünyaya gelecek.
Saol Sertaç. Senin upgrade de hayırlı olsun. Sen de 2 damat babası oldun desene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 16 Mart 2015; 20:55:58 >
quote:
Kesinlikle çok iyi ,Bu iş futbolcu transferi gibi ben 10 numarayı buldum , kanatlara takviye lazım
Niyet öyle bakalım nasip kısmet
cremona centera cremona yakışır. Bugün bir tane satışa konmuş gördüm ama
cremona m değil tabii, yine de belki ilgini çeker
-
Evet gördüm ama renk bana göre değil, artı kur uçmuş durumda şimdilik ara sıcaklarla devam ediyorum -
-
quote:
Evet gördüm ama renk bana göre değil, artı kur uçmuş durumda şimdilik ara sıcaklarla devam ediyorum
Kur inmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X