Şimdi Ara

SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
2
Favori
26.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kur şaşırmış vaziyette arkadaşlar inmesi bizim gibi ülkelerde serap 1 iner 3 artar..
  • bunlar hep kur lobisinin işleri
    daha bir kaç sene önce 1.40 lara gerileyince 1 usd 1 tl neden olmasın diye konuşuluyordu.
    oradan buraya geldiğimiz noktaya bak
  • Takmayin kafaya hersey duzelir. Alin verin ekonomiye can verin. Harcayin cimri olmayin.
    :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi duydu bak. Düştü :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Sizi duydu bak. Düştü :)

Sırasıyla hedefler 2.55-2.50 ve 2.46 daha altı yok dolarda şimdilik.
    2.;46 çok önemli bir yer.

• FED faiz artırımı yakın

3 de kalsa duva edin

• quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Buna kim karar veriyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Buna kim karar veriyor?

Teknik analiz bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

FED faiz artırımı yakın

3 de kalsa duva edin

159,000 lik hoparlör kaç para olur o zaman !!!!!
  • altanpsx A kullanıcısına yanıt
    Abi kaba bir tabir var ya

Rakı içen bardağı saymaZ

300 k tl veren 400 k tl de varsa elinde verir keyif bu
    Ferrari de spor araba sekil
    Veyron da spor araba sekil fiyat farkları var

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Ara sıcak

SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN

ersin sen boş durmazsın zaten. İdareten di mi bunlar?

• quote:

Evet üçledik gelinleri :) Çok teşekkürler.Amin. Allah cc herkesin evladını hayırlı eylesin.

Refik kardeşim Allah analı babalı büyütsün. Maşallah aslanlar üç tane oldu. Durmak yola devam. Öpüyorum yiyenimin yanaklarından. Saygılarımla kardeşime ...
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Evet şimdilik , Kanatlara center familyasından takviye yapana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: max-well

quote:

Evet üçledik gelinleri :) Çok teşekkürler.Amin. Allah cc herkesin evladını hayırlı eylesin.

Refik kardeşim Allah analı babalı büyütsün. Maşallah aslanlar üç tane oldu. Durmak yola devam. Öpüyorum yiyenimin yanaklarından. Saygılarımla kardeşime ...

Çok teşekkür ederim canım abicim. Sağol

• Dün akşam bir vesile ile uzun zamandır bir türlü kısmet olmayan Atilla'ya uğradım ve Accuphase lerle Sonus Faber lerin buluşmasına bende tanıklık etmiş oldum. :)
    Benim ki gibi Atilla da yaşam odamız olan salonu hobi odasına çevirmeye -waf a rağmen başaran azınlıklardan. Gerçi çiçekler arasında olan sistemin waf etkisi
    buram buram kokuyor ama olacak o kadar.

Ayak üstü uğramıştım ama 5-6 cd lik bir dinleti yaptık azar azar ,oturma mesafesi hoparlöre yakın buda doğal olarak sesi biraz açtınız mı sahneyi çok yakın hissediyorsunuz
    örneğin dinlediğimiz kayıtlardan bir tanesi Al Di Meola, John McLaughlin & Paco de Lucía - The Guitar Trio (1996) ,sanki üç gitarist önünüzde çalıyormuş hissini ben aldım açıkçası
    Liuto ların akustik müzik ve vocal performanslarını başarılı buldum ,Atilla kablo arayışını sonlandırdığın da çok daha güzel çalacaktır sistem.

Vakit darlığından daha geniş bir zamanda dinleti yapmak üzere ayrıldım,o zaman daha fazla yorum yaparız.Gösterdiğin misafirperverlik için teşekkürler Atilla.

• Forumda nereden nereye, Wharfdale'lerden Sonus Faber konuşur hale geldik.
  • Serdar her zaman beklerim. Nasılsa ev-iş güzergahının üzerindeyim, yoluda öğrenmiş oldun nasılsa. Daha sık uğramalar yap dinleti,sohbet vs. yapalım
    valla misafirperverlik yaptırmadın yahu, ne bir şey içtin ne bir şey yedin (hoş ben de kal yemek ye demedim galiba di mi )
    Neyse vaktin yoktu malum akşam eve yetişme telaşı.
    Geniş bir zaman da aliyi de al yoldan gelirken bir akşamın tamamını müzik ve sohbet ile geçirelim.

Evet kablo işini orta yollu da olsa sistemime uyacak (metraj/performans) bir şekilde çözebilirsem ben de mutlu olacağım.
    Sana katılıyorum, akustik ve vocal (özellikle benim sevdiğim kadın vokaller) ile trio müziklerinde ben de başarılı buluyorum.
    Orkestralarda hem mekansal, hem kablo hem de hoparlörlerin yapısı itibariyle belli sınırlarda başarılı oluyor üstüne çıkmak için sonus faberlerin daha üst modellerine de yönelmek gerekir belki de..
    Bunun dışında ben telli esntürümanlar başta olmak üzere piayno ve kontrbaslı triolar da (accuphaselerin tone kontrolünü bir iki tık devreye sokmak kaydıyla) çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Trompet ve saksafon başta olmak üzere ağırlıkla metal üflemeli aletlerin ya da soloların olduğu parçalarda ağırlıkla hoparlörün tiz sürücülerine çok iş düşmesinden midir, yetersiz mevcut hoparlör kablolarımdan mıdır pek accuphaselere toz kondurmak istemiyorum ama amfi ve cd çalarımdan mıdır bilmiyorum beni tam olarak tatmin etmeyen tarafları da var.
    Ama ne yapalım mükemmel sistem kurmak hedef de olsa sistemin eksiklerini, handikaplarını da bilerek dinleme yapmak ona göre kullanmaya özen göstermeye çalışmakta bu hobinin içinde var diye düşünüyorum.

• ee insan oğlu yerinde sayarsa olmaz. Gelişmek, yenilenmek lazım değil mi

bu arada ikinci el hifi satış sitesinde gördüm, Liuto var satışta olan. Satıcıyı tanımam, ürünün durumunu bilmiyorum
    ama fiyat bana makul göründü. Sanki bir miktar pazarlık payı da varmış gibi bir fiyat da konmuş.
    Sonus Faber Liuto düşünen var ise bir gözatabilir bu ürüne kanımca
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    2100 Euro ya 2 kere

2000 Euro ya 2 kere

3000 USD ye de 1 kez satıldığını gördüm

Kur sapitti parite değişti

Kim kaça satsa haklı valla abi

• senin gördüğün fiyatlarda iyiymiş. Ben denk gelmedim sanırım
    kur çok acayip
    artık kıpırdayacak yerimiz kalmadı bu hobide şu aşamada
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.