Şimdi Ara

SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
2
Favori
26.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Euro USD kur 1.35 den 1.10 gelince çok değişti isler

Birde sıfırda mal getiren Ler yuzde 10 da bindirdi Ler USD olarak

Kim kaça satacam dese Cidden bir sey diyemeyiz yenisini almak çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

senin gördüğün fiyatlarda iyiymiş. Ben denk gelmedim sanırım
    kur çok acayip
    artık kıpırdayacak yerimiz kalmadı bu hobide şu aşamada

Kurun fiyatları nasıl etkilediğine bir örnek Can Hi-Fi de Oppo 105D liste fiyatı 6.134TL. olmuş,Ülke Devele oldu kimsenin haberinde yok buda başka bir enteresan mevzu

• aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    valla öyle memlekette develüasyon oluyor kimseden çıt ses yok
  • joven kullanıcısına yanıt
    ben OSMAN PAMUKOGLU na oy verecegim bu seçimde bizim buradan adaymış
    oy kullanmayıncada bunların işine geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 28 Mart 2015; 12:29:26 >
  • Siyaset birlik oldugunuz hifi konusunu boler parçalar gerek yok konuşmasak daha iyi

zaten aklı salim insanlarız düşüncesi sana uyana ver gitsin o hırsız bu hırsız bu dinci bu Atatürk cu o kurt bu turk bu ermeni diye ayrım yapmayalım insanız en basta tek kimliğimiz bu olsun gerisi zaten gelir

Dolar Euro kur isleri ABD NIN tum dünyaya kendi başındaki belayı mortgage krizini dünyaya sattığı kağıtlar la başlayan büyük bir mevzu

Bizde rahat durmuyoruz
    Samsung iphone 123455667 s mes
    Pentium 1234 duo muo
    Mac

Elektronik hepsini almak için USD kullanıyoruz

Ee Uretim de yok ülkede

USD Euro nasıl gelecek tr ye faiz le

Buda omur boyu kölelik

Yapacak bir sey yok daha az tüketmeli

• Sayın aticusun kur şikayeti üzerine bir örnekleme yapmıştım.Hepimiz bu hobbye gönül vermiş insanlarız neyin ne olduğunu her aklı başında insan görüyor zaten siyasetin kırıcı bir dili vardır maalesef.

• Yok artık?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım keyifli bir vakit geçmiştir ayaküstü dahi olsa

Son kısımda tek söyleyeceğim bu ülke böyle bir tarihle, geçmişle bu kadar ucuz ahlak anlayışının, nezaketsizliğin ve görgüsüzlüğün abidesi tarihte olmamıştır.
  • kur, ekonomi işleri siyasetden bağımsız olmamak ile birlikte kendi mecrasında da ilerleyen hususlar kanımca.
    bu ülkede az gelişmişliği aşamadığımız sürece erayında dediği gibi üretim az olduğu ve dışa bağımlılığımızı azaltamadığımız sürece
    bu döviz açığı meselesi hep başımızın belası.
    Bu ithal ürünelere meraklı bizim gibi kitlelerde malesef bu kur hareketlerinden en çok etkilenen olmaya devam ediyoruz.
    Vakti zamanında üç otuza satılmış olabiliyor herhangibir ürün ama kurlar uçuyor gidiyor bir daha o ürünü o fiyata yakalamak imkansız gibi bir şey oluor sıfır veya ikinci el farketmiyor.
    Elimizdekilerin kıymetini bilip bir süre idare etmek gerekiyor bu hızlı kur hareketleri dönenmi. İthalatçı firmalarından işi zor fiyat tututurmakta zorlanacaklar ayakta kalmakta zorlanacaklar, müşteri kaybedecekler vs. vs..
    İkinci elde de fiyatlar yükselecek doğal olarak, belki piyasada herkes korumaya geçtiğinden az ürün olacak ve kurdan bağımsız bu sebpten de fiyatlar yükselebilir.
    Fırsat ürün, kelepir ürün, hobiden çıkma kararı alanların yok pahasına satışa koyduğu ürün vs. denk geldiği anda nakitde olanlar bu ürünleri kapacak yine her zamanki gibi.
    History Kanalında sevdiğim programlardan biri Depo Savaşları, orada bir laf eder oyunculardan biri " nakit kraldır, kazanan her şeyi alır" onun gibi böyle amanlarda nakiti elinde olan fırsatı gördüğü an parayı ortaya koyar ve kazanır.

• epeydir bu başlığa bir şeyler yazmamışım.
    Bayram vesilesi ile yazmış olayım.
    Tüm forumdaşların Ramazan/Şeker Bayramını kutlar bol müzikli ve filmli günler dilerim.
  • DH forum bu aralar bir durgunluğa girdi tekrar.
    Halbuki kış sezonuna iyi başlanmıştı ne oldu anlamadım herkes el ayak çekti, kabuğuna çekildi.
    Paylaşımlar ve incelemeler, yorumlar azaldı

Ben de 2016 yılına yeni kararlar ile başlayayım dedim.
    Stereo kısmını bir süreliğine tasfiye etmeye ve sinema kısmına ağırlık vermeye niyet ettim.
    Sinema kısmını geliştirebilmek ve yenileyebilmek adına da
    Accuphase E-450 Stereo Entegre amfim ile Accuphase DP-77 SACD/CD çalarımı satışa koydum.
    Malum sitede ilanım mevcut. Buradan da PM ile iletişime geçebilirsiniz

SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN

• Aaaaa yazık yahu ...

• aticus3 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Atilla bey Accuphaseleri gözden çıkardığınıza göre sinemada aklınızdan geçen marka model nedir merak ettim açıkçası:)
  • hi-def-man sorma içimiz kan ağlayarak koyduk ilanı.

açıkçası taşınma planları da var sene içerisinde.
    stereo kısım satılırsa peşinden Sonus Faber Liuto 5 li hoparlör setimi de satmayı planlıyorum.
    Yeni eve on Wall hoparlörler ve yeni nesil AVR düşünüyorum. Muhtemel yeni ev imkanları bu doğrultuda zira
    Denon 7200 ve Onkyo TX-RZ900 veya çıkarsa bir üst serisi olabilir diye aklımdan geçiriyorum.
    bir ihtimal Pio. LX89 da olabilir belki.
  • quote:

hi-def-man sorma içimiz kan ağlayarak koyduk ilanı.

stereo kısım satılırsa peşinden Sonus Faber Liuto 5 li hoparlör setimi de satmayı planlıyorum.
    Yeni eve on Wall hoparlörler ve yeni nesil AVR düşünüyorum. Muhtemel yeni ev imkanları bu doğrultuda zira
    Denon 7200 ve Onkyo TX-RZ900 veya çıkarsa bir üst serisi olabilir diye aklımdan geçiriyorum.

Abi al bi anthem 1120 bitir mevzuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Abi al bi anthem 1120 bitir mevzuyu

haklısın eraycelik80
    belki de öyle yaparım.
    Sertaç kampanya felan yaparsa neden olmasın.

• aticus3 kullanıcısına yanıt
    Bırak Anthemi falan KRELL foundation + S1500 hooop stereo ve sinema ....

• quote:

Çok güzel bir sistemdi, umarım daha iyilerini kurup zevkle kullanırsınız. İnsanın düzeninin bozulması çok can sıkıcı bir durum. Ben de sinema sistemimi tam gönlüme göre kurmuştum. Kablo gizleme, sehpa, raf, kitaplık v.s. her şeyi kendi emeğimle yapmıştım onca emekten sonra sürpriz şekilde iş için il değiştirmem gerekti.

Hem işlerin yoğunluğundan, hem tekrar uğraşmanın zor gelmesinden hem de yeni ortamın eskisi kadar müsait olmamasından tüm cihazlar aylardır kutularında duruyor. Satmaya gönlüm elvermedi fakat bir odaya istiflenmiş kutuları gördükçe de içim sızlıyor. İş yoğunluğum biraz azalınca yeni odanın yerleşimini de biraz zorlayarak kurmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Bırak Anthemi falan KRELL foundation + S1500 hooop stereo ve sinema ....

harika olur tabii
    actuelden alışveriş yapmak zor iş
  • Krell bencede iyi bir alternatif olur. Ne aldığından emin olarak kafa rahat kullanılacak bir seçim olur acaba kelimesi ettirmez

İş aktuelden ürün almak sadece
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.