Bildirim
Sony 24E ile kaset kullanmadan direk pcye kayıt
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
24e hakkında fazlaca bir bilgim yok!
Sony Vegas ile yapılması :
HC9e, HDV modunda!
i-link ile Vaio'ya bağlantı
Kamera "record" modunda
File, capture
Açılan pencerede altta kırmızı bir yuvarlak var, ona tıklayınca hard disk'e kayıt etmeye başlıyor
-Bilgisayarın hızlı ve güçlü olmalı!
-3 saatlik avi kaydı yaklaşık 40 GB tutar. Hard disk'te bu kadar boş yerin olmalı! -
Evet ben de aynı MINDGAMES'in anlattığı şekilde eski kameram sony-40e ile doğrudan bilgisayara kayıt yapabiliyordum.Yönetm aynen anlattığı gibidir.Bir kaç şey de ben eklemek istiyorum.
Yanlız bunu yapabilmek için kameranın USB web kamerası gibi kayıt yaparken aynı anda capture yapabilme özelliği bulunması lazım.Ve maalesef bildiğim kadarıyla bu özellik her kamerada olmuyor.Kamera menusunden kurcalamak lazım.Record modunda iken USB aktarım seçeneği görülüyorsa oluyor demektir.Bu özelliği taşıyan kameralar aynı zamanda web cam olarak kullanılabiliyor.(kameraya yazık ama...)
Firewire portundan en yüksek kalitede avi ya da USB ile movie maker üzerinden sıkıştırılmış wmv formatında,ya da çeşitli video edit programları capture menusunden mpeg olarak aktarım yapılabiliyor.Aktarımının başarısı bilgisayarın donanımı ile doğrudan alakalı.
Herhangi bir video programı kurmadan önce sistemdeki movie maker yazılımı ile deneme yapabilirsiniz.Kamera sürücüsünü mutlaka sisteme kurun.USB ya da firewire ile kamerayı bilgisayara bağlayın.Kamera menusunden gerekli USB aktarım ayarlarını açık hale getirin.
Kamera record modunda iken movie makerin "video aygıtından yakala" menusunu açın orada kameranız görünüyorsa işlem tamam demektir.Bundan hariç istediğiniz bir video editleme yazılımı ile de capture yapabilirsiniz.Tabbi ki yüksek kalite aktarım için Firewire(nami diğer IEEE1394) tavsiye olunur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X