hızlı al da sony32d3000 var.sizce 32d3000 alınırmı?philips 5603 gibi modellerle kıyaslarsak sizce nasıl 32d3000???
Valla işin ustaları daha iyi bilir ama D3000 çok daha iyidir.Şimdiye kadar okuduğum tüm yorumlarda hep olumlu şeyler yazıyordu.Philips hakkında bu saatten sonra objektif olamayacağımdan birşey demiyorum.Son 1 haftam zehir oldu da bu marka yüzündenAma bu modeli için olumsuz yorumlara denk gelmiştim baya.Dediğim gibi teknik detayları ustalar ayrıntılı açıklar.Ben okuduklarımı söylüyorum sadece.
Yalnız D3000'ü garantili bulmak çok zordur diye biliyorum.
Saygılar...
sn pnecere 77 eger gercekten stoklarında mevcutsa kaçırmayın ama olması cok guc bir ihtimal..eski seri ama ben bu cihaza 32" lerin babası derim..5603 bu cihazla bence kıyaslanmaz...
Eski göz ağrım benim. Ne kadarda çok istemiştim zamanında 40" ini almayı...32" te 100hz. ve motion flow olan tek Sony modeliydi. Hala da bu özelliğe sahip 32" yok Sony'de. Güncel modellere göre biraz kontrastı düşük kalabilir.
Uygun fiyatlıysa alınabilir. Kaç paraki bu?
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Eski göz ağrım benim. Ne kadarda çok istemiştim zamanında 40" ini almayı...32" te 100hz. ve motion flow olan tek Sony modeliydi. Hala da bu özelliğe sahip 32" yok Sony'de. Güncel modellere göre biraz kontrastı düşük kalabilir.
Kanka ''Bak Hele (D) Serisine Eski Model Ama +100Hz Monıtıon flow+10 Bıt İşlemci+Kontrast 8000.1 .Kontrast Var saymasak Diğer Özelikler İçin Alınabilir..ismini vermek istemediğim Mağazadaki Fiyat
1.814,45 TL =Çok PahalıAma daha ucuzada Alınabilir düşünüyorum Kağıt
O fiyat çok fazla. Sıfır kutulu olursa 1200-1300 verilebilir bence. 1800 lere çıkılırsa w4000 tercih ederim şahsen.