Şimdi Ara

sony 32s 4000 aldım ilk izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar başlıkda belirtiğim gibi sony lcd 32s4000 modelini aldım. kurulumunu kendim yaptım. yakın zamanda psde denedikten sonra daha net konuşurum sanırım.
    yalnız bir sorunum var digitürk kullanıyorum ve lcd nin sesi biraz açık olduğu zaman cızırtı sesi geliyor . özellikle kanal geçişlerinde. çözüm nedir yardımcı olurmusunuz.

• scart kablosunu deyistir eyer normal bi kablo kulanıyosan . altın uclu al tavsıyem bende dıgıturk kulanıyorum görüntüden gayet memnunum ve sesi actığımda hıc cızırtı gelmiyo.
  • bende bu ürünü Sony PSP kullanmak için almak istiyorum. malum flat tv de companent girişi yok, bize izlenimlerini aktarırsan faydalı olur. güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: volk5i

arkadaşalar başlıkda belirtiğim gibi sony lcd 32s4000 modelini aldım. kurulumunu kendim yaptım. yakın zamanda psde denedikten sonra daha net konuşurum sanırım.
    yalnız bir sorunum var digitürk kullanıyorum ve lcd nin sesi biraz açık olduğu zaman cızırtı sesi geliyor . özellikle kanal geçişlerinde. çözüm nedir yardımcı olurmusunuz.

Sesi tv nn kumandasından değilde digiturk ün kumandasından açmayı deneyin...
  • ses olayı dıgıturk ten acsanız aynı olur yapmanız gereken sadece altın uclu kaliteli bi scart kablo almanıs hem görüntü hemde sesdeki iileşmeyi farkedersiniz.
  • ben de geçen gün 32s4000 aldım.bir cd çıktı kutudan.bu cd ne işe yarıyor arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozos

ben de geçen gün 32s4000 aldım.bir cd çıktı kutudan.bu cd ne işe yarıyor arkadaşlar

Anket doldurup, Sony sitesine üye oluyorsun. Ondan sonra sitede bir kullanıcı adın oluyor ve sana ait olan Sony ürünleri kayıt ediliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

ben de geçen gün 32s4000 aldım.bir cd çıktı kutudan.bu cd ne işe yarıyor arkadaşlar

Anket doldurup, Sony sitesine üye oluyorsun. Ondan sonra sitede bir kullanıcı adın oluyor ve sana ait olan Sony ürünleri kayıt ediliyor.

teşekkürler.ben de önemli bişey sanmıştım.cd üstünde hediye paketi falan var.vardır bi hikmeti dedim ama boş çıktı.tekrar sağol
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

teşekkürler.ben de önemli bişey sanmıştım.cd üstünde hediye paketi falan var.vardır bi hikmeti dedim ama boş çıktı.tekrar sağol

Bir ara kayıt olun PS3 kazanın gibi bir durum vardı ama ne olduğunu anlamadım. Yani kura ile mi verilecek, ne zaman belli olacak, kazanıp kazanmadığımı nasıl anlıyacağım? hiç bir bilgi yoktu diye hatırlıyorum.

• arkadaşım ben de 32s4000 modeli almayı düşünüyorum. arçelik bayisinden cihazın HD performansını gördüm, mükemmeldi. Ancak çoğunlukla uydu alıcısından SD görüntü izleyeceğimden performansını merak ettim. bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: volk5i

arkadaşalar başlıkda belirtiğim gibi sony lcd 32s4000 modelini aldım. kurulumunu kendim yaptım. yakın zamanda psde denedikten sonra daha net konuşurum sanırım.
  • elbette hd yayın kadar güzel olmaz ama cihaz hd ready olduğundan sd yayınlarda görüntü kalitesinde çamurlaşma olmaz bende aynı cihazı dsmart ile kullanıyorum fiyatına göre iyi bir cihazdır arçelik bayii dışında düşünürsen yeni philips serilerine bakmanıda öneririm
  • Hama Altın Uçlu (SCART) Görüntüde ..Titreşimler Ve Çamur luğu Az da Olsa İyileştiriyorHD Yayın Kimse Beklemesin SD Yayınlar İçin Tavsiye ederim

sony 32s 4000 aldım ilk izlenimler
  • ayni lcd den bende aldim.cok memnunum fakat aklima takilan birsey var.scart tan av1 de uydu alici bagli.diger tuplu tv imde uyduyu ve tv yi actigimda tv otomatik olarak algilayip av kanalina geciyordu.bu tv de olmuyor.ayarlarda boyle bir ozellikte bulamadim.boyle bir gecis ozelligi yok mu yoksa benim tv de mi sorun var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.