Şimdi Ara

SONY 37' W5500 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul Bilişimde Sony W serisinin yeni serisi W5500'ün 37"'i satışa sunulmuş. Yabancı sitelerde 40"'i için yorumları kısaca çok güzel ancak 37" için herhangi bir yorum bulamadım. 37" ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Sizce alınır mı? Değer mi?

• Ürünün spesifik özellikleri gayet güzel görünüyor ama, ürünün herhangi bir mağazada görüntülerini inceleyerek yorum yapmak daha iyi bence, istanbul bilişim ile görüştünüz mü? ne zaman geliyormuş. Mağazalarına gidip incelemek iyi olur aslında..
    Yeni modeller çok üstün özellikler ile geliyor, umarım görüntüleri bu özelliklere değer...
  • Açıkçası bende W5500 ü merak ediyorum, W4500 le X3500-X4500 le, samsung la karşılaştırmalarını merak ediyorum... Kendi gitsem görsem bile bu işte uzman kişilerin yorumlarıda çok önemli. Çünkü mağazada çok yanılabiliyor insan...
  • İstanbul Bilişim modelleri yurtdışından temin konusunda gerçekten hızlı bir firma. İzmirde sony bayisine W5500 ne zaman gelir diye sorduğum da hiçbir yanıt alamadım, herşey çok belirsiz dediler, ne demek istediklerini anlamadım açıkcası. İstanbul Bilişimle bugün konuşacağım. 40" ile 37" arası fiyat farkı çok olduğundan dolayı 37" düşündüm. İstanbul bilişimden bilgi alınca sizlerle de paylaşırım. 40"W4500 bire bir inceleme fırsatım oldu gerçekten görüntü kalitesi güzeldi. HD yayında inceledim. Görüntü de en dikkatimi çeken kısım hızlı karelerde hiçbir atlama yapmaması ve siyah kalitesinin gerçekten süper olmasıydı. Ancak Bravia Engine 3 beni düşündürüyor ve W550 modelini bu sebepten çok merak ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: osbournee

Selamlar;

İstanbul Bilişimde Sony W serisinin yeni serisi W5500'ün 37"'i satışa sunulmuş. Yabancı sitelerde 40"'i için yorumları kısaca çok güzel ancak 37" için herhangi bir yorum bulamadım. 37" ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Sizce alınır mı? Değer mi?

İst. Bil.'de W5500 oldugunu sanmiyorum. Olsaydi "hemen al" secenegi olurdu.
  • Evet yok, daha sony marketler de de yok...
  • W5500 lerin W4500 lerden cok üstün olmasini felan beklememk lazim,hatta bir kac süslü teknik disinda W5 serisinin ekstrasi oldugunuda sanmiyorum,ilginctirki W5500 ler W4500 lerden su anda bile daha ucuz cikti piyasaya..W4500 lerin biraz daha düsmesini bekliyorum zaten 2 tv arasinda gidip geliyorum(samsung 786 ve W4500)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadslar topikle cok ilgisi olmıcak sanırım ama sony 37 inç kdlp3000 hakkında bilginiz varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.