Selam arkadaşlar, 2 hafta önce bu televizyonu aldım çok memnunum. PS3 oynarken görüntüler gerçekten çok akıcı. Yalnız bir problemim var evde wireless modemim var. Televizyonda da kullanan arkadaşlar bilir wireless özellik var. Wireless modem ara dediğim zaman televizyon evdeki modemi görüyor, bağlan dediğim zaman bir sebepten dolayı bir problem oluyor ve bağlanmıyor. Bunun sebebi IP ve DNS ayarlarını otomatik yap diyorum ondan kaynaklı olabilirmi? bu sorun ile karşılaşan ve çözen birisi varmı? Yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler (Bu arada evde laptop ile modeme bağlanıyorum ve bir sorun yok).
arkadaşım ben 2 aydır kullanıyorum.kablosuz modemi arattırdım ve sadece güvenlik şifresini girdim.diğer ayarları otomatik buldu.sadece uzun zaman girmediğimde tekrar arama yaptırıp giriyorum.oda problem değil zaten..sık girdiğim zaman gerek kalmıyor...laptopuda kablosuz bağladım..keyif yerinde yani...
peki arkadaşlar, ben wireless modemin şifresini yazıyorum, eksik anahtar karakteri diyor bir türlü çözemedim. şifrenin başına sonuna birşey yazılıyormu acaba.
bendede şöyle bir problem var bağlantıyı sağlıyor fakat sunucu bulunmadı diyor acaba sorun nerede modem ayarlarında mı.....
sunucu bulunamadı derken?
Doğru yerden arama yaptığınıza eminmisiniz hayır çünkü DLNA nözelliği için sunucu terimini kullanıyor sony. Onun içinde zaten ağa bağlanmış olmanız ve media center yüklü bir bilgisayara sahip olmanız gerekmektedir.