Şimdi Ara

sony 40w4000 40e4000,samsung 40f86bd 40a656a arasında seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Internetten takip ettiğim kadarıyla yukarda yazdığım modellerin hepsi satışta ve fiyatları yaklaşık olarak şöyle:

samsung 40f86bd : 3.150 ytl
    samsung 40a656a : 3.700 ytl
    sony 40e4000 : 2.850 ytl
    sony 40w4000 : 4.000 ytl

ayrıca sony 40w3000 estore da kdv indirimiyle 2600 ytl

Bu tv lerin teknik özellikleri detaylı olarak tek tek şöyle:

samsung 40a656a :
    http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/2008/03/28/ln40a650a1fxza/ln40a650_spec.pdf

samsung 40f86bd :
    http://www.samsung.com/tr/consumer/detail/features.do?group=tv&type=tv&subtype=lcdtv&model_cd=LE40F86BDX/XEE

sony 40e4000:
    http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=KDL-40E4000&productsku=KDL40E4000AEP&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=TVP+32-40+Sony+BRAVIA+TV#tab

sony40w4000:
    http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=KDL-40W4000&productsku=KDL40W4000K&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=TVP+32-40+Sony+BRAVIA+TV#tab

ayrıca sony 40w4000 ile 40e4000 in karşılaştırmasını bu linkte bulabilirsiniz:
    http://www.sony.com.tr/product/CompareProducts.action?site=odw_tr_TR&pcReturnUrl=%2Fproduct%2FProductComparisonWizard.action%3FmodelName%3DKDL-40W4000%26site%3Dodw_tr_TR%26sectiontype%3DProduct&models=KDL-40E4000&models=KDL-40W4000

Bu dört modelden birini alıcam kafam allak bullak oldu nolur yardım edin arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Bildiklerimi biraz daha paylaşıyım sizinle:
    Verdiğim en alt linkteki karşılaştırmada gördüğünüz gibi E serisi ve W serisi arasında nerdeyse şekli dışında hiçbir fark yok yanlız fiyatları arasında 1000 ytl oynuyor. Bu iki modelin yurtdışı fiyatlarına baktım aynı sayılır. Benim acaba gözden kaçırdığım birşey mi var??

samsungların arasında ise a656 yani 6 serisi 120hz lik çok uçuk ve güzel bir model gibi gözüküyor yanlız fiyatı biraz yüksek. sonylerle karşılaştırınca kontrastları ikiside yüksek kullanmış ama samsung da ekstra olarak 100hz teknolojisi var. Tabi olaya fiyat açısından yaklaşıncada E serisi baya bir mantıklı oluyor. Eğer düşüncelerim doğruysa sonuç olarak samsungun 6 serisi, sony E serisinden 1000ytl fazla oluyor. Bu arada öncelikle PS3 ve digiturk için kullanıcam. Yazıcağınız tüm yardımlar için teşekkür ederim...

• Fiyatları nerden edindin acaba? Bence acelen yoksa bir müddet daha beklersen yeni modeller tam oturmadı piyasaya ayrıca eski modellerde daha iyi indirim fırsatları çıkacaktır bende beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Fiyatları nerden edindin acaba? Bence acelen yoksa bir müddet daha beklersen yeni modeller tam oturmadı piyasaya ayrıca eski modellerde daha iyi indirim fırsatları çıkacaktır bende beklemedeyim
    Fiyatları nereden aldın hocam valla bu rakamlara bu ürünler çok ciddi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcldrum

Fiyatları nereden aldın hocam valla bu rakamlara bu ürünler çok ciddi :)

Alıntıları Göster
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE40A656A-LCD-TV,5017.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-40F86BD-LCD-TV,3385.html

http://www.estore.com.tr/estore/Products.aspx?catalog=SpecialCatalog&productid=EK01551(43000000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcmb -- 8 Mayıs 2008; 19:13:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE40A656A-LCD-TV,5017.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-40F86BD-LCD-TV,3385.html

http://www.estore.com.tr/estore/Products.aspx?catalog=SpecialCatalog&productid=EK01551(43000000)

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarıyla istanbul bilişim samsung lg panasonic vb ürünleri kendi getirtiyor yani üründe herhangi bir problem olduğu zaman ürün istanbul'a göndereceksin ikidebir? bence kimsenin dikkate almadığı ama aslında satış sonra servis ve destek benim için daha önemli
    ama yine de sen bilirsin mesela panasonic'in türkiye distribütörü tekofaks'tır. ama istanbul bilişimdeki panasonicler tekofaksın garantisi altında değildir!!!
    bunların da dikkate alınması dileğiyle....

• quote:

Orijinalden alıntı: enciks

bildiğim kadarıyla istanbul bilişim samsung lg panasonic vb ürünleri kendi getirtiyor yani üründe herhangi bir problem olduğu zaman ürün istanbul'a göndereceksin ikidebir? bence kimsenin dikkate almadığı ama aslında satış sonra servis ve destek benim için daha önemli
    ama yine de sen bilirsin mesela panasonic'in türkiye distribütörü tekofaks'tır. ama istanbul bilişimdeki panasonicler tekofaksın garantisi altında değildir!!!

Alıntıları Göster
    yok arkadaş, onların gizli servisleri var ama adres ve telefonlarını yayınlamıyorlar !!!

http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowServis

quote:

Orjinalden alıntı: enciks

• quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Fiyatları nerden edindin acaba? Bence acelen yoksa bir müddet daha beklersen yeni modeller tam oturmadı piyasaya ayrıca eski modellerde daha iyi indirim fırsatları çıkacaktır bende beklemedeyim
    quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Fiyatlar istanbulbilisim.com.tr nin nakit ödeme fiyatları. Bayadır bekliyordum ben led teknolojisine direk geçerler diye şimdi contrastları yüksek bu serileri çıkardılar. Artık daha beklemicem heralde çünkü tam hatırlamıyorum sonynin yada samsungun basın açıklamasını gördüm internette program yapmışlar ne, ne zaman çıkıcak diye verdikleri grafikten gördüğüm kadarıyla daha rahat bir sene boyunca neredeyse sadece bu modellerin üstünde oynamalar yapıcaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssseeeccc

quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Fiyatlar istanbulbilisim.com.tr nin nakit ödeme fiyatları. Bayadır bekliyordum ben led teknolojisine direk geçerler diye şimdi contrastları yüksek bu serileri çıkardılar. Artık daha beklemicem heralde çünkü tam hatırlamıyorum sonynin yada samsungun basın açıklamasını gördüm internette program yapmışlar ne, ne zaman çıkıcak diye verdikleri grafikten gördüğüm kadarıyla daha rahat bir sene boyunca neredeyse sadece bu modellerin üstünde oynamalar yapıcaklar.

Alıntıları Göster
    Bende senin gibi yaklasık olarak aynı modeller arasında kaldım ama suan samsung a serisinin gelmesini bekliyorum haftasonu istanbul bilisime gittim bana a serisinin temmuz ağustos gibi anca satılacağını söylediler.Sitelerinde bulundurmalarının sebebi distrbtr firma olmalarıymıs.aynı zamanda ben a serisi ortaya cıkmadan önce 40f86 almayı dusunuyodum tam fiyatı dustu a serisi çıktı ,bugun a serisini görmeye gideceğim duyduğuma göre çok güzel ve kullanıslıymıs(samsung bayi'ye) sonylerde güzel ama bence 100hz önemli alacağın televizyonda 100hz olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_fb_93

Bende senin gibi yaklasık olarak aynı modeller arasında kaldım ama suan samsung a serisinin gelmesini bekliyorum haftasonu istanbul bilisime gittim bana a serisinin temmuz ağustos gibi anca satılacağını söylediler.Sitelerinde bulundurmalarının sebebi distrbtr firma olmalarıymıs.aynı zamanda ben a serisi ortaya cıkmadan önce 40f86 almayı dusunuyodum tam fiyatı dustu a serisi çıktı ,bugun a serisini görmeye gideceğim duyduğuma göre çok güzel ve kullanıslıymıs(samsung bayi'ye) sonylerde güzel ama bence 100hz önemli alacağın televizyonda 100hz olsun...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cem_fb_93

Bende sordum istanbulbilişime ay sonuna doğru a serisi kesin gelicek dediler. Dün doğubanka gittim baktım nerdeyse bütün dükkanlar 40a656 yı getirmiş 3400ytl ye satıyorlar haberin olsun. Görüntüsüne baktım fakat pek birşey anlıyamadım bağladıkları yayın çok kötüydü. Yanlız tv nin dış paneli inanılmaz şık duruyor. Heralde gidip haftaya alıcam ordan.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cem_fb_93

Bende sordum istanbulbilişime ay sonuna doğru a serisi kesin gelicek dediler. Dün doğubanka gittim baktım nerdeyse bütün dükkanlar 40a656 yı getirmiş 3400ytl ye satıyorlar haberin olsun. Görüntüsüne baktım fakat pek birşey anlıyamadım bağladıkları yayın çok kötüydü. Yanlız tv nin dış paneli inanılmaz şık duruyor. Heralde gidip haftaya alıcam ordan.

Alıntıları Göster
    valla bilmiyorum ben gittim ellerinde philips 42pfl5603 varmıs . sizin onu çok beklemeniz gerekir ama elimizde philips var son 10 kaldı satalım dediler:) zaten ellerine 40f86 da yokmus bende almadım tabi ama ay sonuna gelirse benm için gayet iyi.Belkide philips i satmak için demişlerdir...

Önemli olan full hd görüntü , televizyon Bazı samsung bayilerde var orda tam görüntüyü görebiliriz

sonuç olarak ay sonu yakın gelirse iyi olur.Bende kesinlikle alırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_fb_93

valla bilmiyorum ben gittim ellerinde philips 42pfl5603 varmıs . sizin onu çok beklemeniz gerekir ama elimizde philips var son 10 kaldı satalım dediler:) zaten ellerine 40f86 da yokmus bende almadım tabi ama ay sonuna gelirse benm için gayet iyi.Belkide philips i satmak için demişlerdir...

Önemli olan full hd görüntü , televizyon Bazı samsung bayilerde var orda tam görüntüyü görebiliriz

sonuç olarak ay sonu yakın gelirse iyi olur.Bende kesinlikle alırım..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar samsung 40A656 yı 3900\12 ye alsam mı yoksa sony lere falan mı baksam.Hiç kullanıcı yorumu olmaması düşündürüyor beni 6 serisi için.Yabancı sitelerden takip edenler önemli bir sorunu var mı bu tv nin biliyorlar mı ?Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Arkadaşlar samsung 40A656 yı 3900\12 ye alsam mı yoksa sony lere falan mı baksam.Hiç kullanıcı yorumu olmaması düşündürüyor beni 6 serisi için.Yabancı sitelerden takip edenler önemli bir sorunu var mı bu tv nin biliyorlar mı ?Saygılar

Alıntıları Göster
    Pek iyi olmayan ingilizcem ile yurt dışı forumlarında flickering denen bi problem den bahsedildiğini okudum tam olarak nedir acaba bu sorun ? Saygılar...
  • quote:

Pek iyi olmayan ingilizcem ile yurt dışı forumlarında flickering denen bi problem den bahsedildiğini okudum tam olarak nedir acaba bu sorun ? Saygılar...

Alıntıları Göster
    Eğer Doğubanktan alacaksan, alma bence. İstanbul Bilişim hiç değilse servisi falan olan bir firma, Dogunbank malında problem çıkarsa üzebilirler seni. Ben 40W3000 aldım ve çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukiee

Eğer Doğubanktan alacaksan, alma bence. İstanbul Bilişim hiç değilse servisi falan olan bir firma, Dogunbank malında problem çıkarsa üzebilirler seni. Ben 40W3000 aldım ve çok memnunum.

Alıntıları Göster
    Yok ben zaten bursadayım ve bu fiyat anadolu samsung bayisinden alınmış bi fiyat.Garanti konusunda bi sıkıntı yok sadece tv hakkında soru işaretleri var kafamda,saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukiee

Alıntıları Göster
    Ben dün doğubanktan 40a656a aldım. Bildiğim kadarıyla garanti konusunda doğubankla istanbul bilişimin hiçbir farkı yok ikiside ithalatçıdan garanti veriyor. doğubank fiyatı 3400, istanbul bilişim 3800 normal garantili bayi satış fiyatı ise 4300 ytl. Buna bakınca bence istanbul bilişimden almak fazla bir mantıklı olmuyor. Çok fazla test edip inceleyememiş olsam bile şu an için görüntüden çok memnunum. Henüz ps3 e bağlamadım bağladıığım zaman umarım flickering gibi bir sıkıntı olmaz yakında haber veririm.

• quote:

Yok ben zaten bursadayım ve bu fiyat anadolu samsung bayisinden alınmış bi fiyat.Garanti konusunda bi sıkıntı yok sadece tv hakkında soru işaretleri var kafamda,saygılar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: leonskennedy

İstanbulda anadolu samsungun bu tv yi satış fiyatı en düşük 4000ytl civarı. çok yeni bi ürün daha web sitesine bile koymadı. Bence iyice bir kontrol et ürünü ithalatçı garantili olmasın. Tabi eğer bu fiyattan anadolu samsung 12 taksit yapıyorsa hiç kaçırma bence

• quote:

quote:

İstanbulda anadolu samsungun bu tv yi satış fiyatı en düşük 4000ytl civarı. çok yeni bi ürün daha web sitesine bile koymadı. Bence iyice bir kontrol et ürünü ithalatçı garantili olmasın. Tabi eğer bu fiyattan anadolu samsung 12 taksit yapıyorsa hiç kaçırma bence

Alıntıları Göster
    Sevgili Ssseeeccc,

Bu fiyat 2 yıl anadolu samsung garantili cihaz fiyatı,bi tanıdığım aracılığıyla bu fiyatı aldım.Yeni bebeğin hayırlı olsun,mümkün olan en kısa zamanda bi inceleme yaparsan çok sevinirim.Özellikle benimde ilk amacım oyun olucak ps3 sonucunu çok merak ediyorum,ayrıca uydu performasıda önemli.Tekrar iyi günlerde kullanman dileğiyle,saygılar...

• quote:

Sevgili Ssseeeccc,

Bu fiyat 2 yıl anadolu samsung garantili cihaz fiyatı,bi tanıdığım aracılığıyla bu fiyatı aldım.Yeni bebeğin hayırlı olsun,mümkün olan en kısa zamanda bi inceleme yaparsan çok sevinirim.Özellikle benimde ilk amacım oyun olucak ps3 sonucunu çok merak ediyorum,ayrıca uydu performasıda önemli.Tekrar iyi günlerde kullanman dileğiyle,saygılar...

Alıntıları Göster
    Bence güzel bir fiyat, tv yi dogubankta yakından gördüm, 52 inç modeli idi ve hem estetik hemde görüntü olarak güzel bir ürün. Bunun yanısıra PS3 alacak arkadaşlar forumda biraz araştırsın, hem çok fazla oyun yok hemde PS3 ün teknik yetersizliğinden dem vuruyor bazıları, orjinal oyunlar çok pahalı Xbox seçeneğinide değerlendirip karar verin (Ben araştırmadan PS3 ü direk aldım ama en kötüsü Blu-ray player olarak kullanırım diye)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar, bence anadolu grubu diğer büyük işleri içinde samsung işini hiç ciddiye almıyor. bu ürün yeni diye internet sitesine konmamış değil. tamamen ilgisizlik ve belki de bu işi yapacak personelleri olmamasından bile olabilir. çünkü aylardır satılan f serisi de 2 hafta öncesine kadar yoktu. daha önce de başka bir topic de belirtmiştim.

quote:

Orjinalden alıntı: ssseeeccc

quote:

• wow 4 ayda w4000'in fiyatı 800 ytl düşmüş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.