Şimdi Ara

SONY 40X3500 TEKNOSADA NEDEN UCUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X3500 modeli teknosada piyasadan en az 1000 ytl ucuza satılıyor. 3900 ytl fiyatla. Bunun sebebi nedir?

• sebebini boşver dostum. daha önce pahalı satıp çok kazandıklarına saysınlar. almak isteyenler için güzel fırsat. Saygılar
  • Mutlaka altinda bir capanoglu vardir ama garanti kosullarini arastir sor
    bu muhtesem lcd yi hemen kap
  • hemde peşin havale ile 3.685 YTL diyor bu neden ucuz ya hakkaten böyle.
  • bende ankara cepa daki teknosa da 3990 a görmüştüm merak edip sorduğumda vitrin ürününü o fiyata sattıklarını sölemişti çalışan
  • şimdi merak üzerine teknosa merkezi aradım ve ürünün 5 yıl garantili olduğunu ve sıfır olarak gönderileceğini söyledi.
  • X4500'ler gelecek ondan ucuza satıyorlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten yeterince pahalıydı bana sorarsanız hala fiyatı yüksek
  • Yeni gelicek ürüne yer açmak için olsa gerek Ellerinde demekki hatırı sayılır miktarda kaldı
  • STOKTA yokki dostum isterse 1 YTL yazsın
  • ben bir ay önce aldım ve gerçektn çok güzel bir tv garantisi fln 5 yıl bu fiyatı görünce hemen koşa koşa gitmiştim teknosaya
  • Arkadaşlar,

Bu x3500 gibi ürünler,devamı olmayan ürünler teknosada red-tag adı altında süper fırsat ürünü kırmızı etiketli şekilde satışı yapılır.Bu ürünlerin kapalı kutusu olmaz anlamına gelmemektedir.İş şansınıza kalmış.Daha önce bu ürün grubunda nakitte %10 indirim yapılmaz iken artık bu ürün grubundada tek çekim indirimi yapılmaktadır.Bilginize...
  • zaten artık tukenmek uzere..dusunmeden almak isteyenler almalı bence...
  • yahu pahalı olsa bi dert ucuz olsa ayrı bi dert. çözemedim gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: universteli

yahu pahalı olsa bi dert ucuz olsa ayrı bi dert. çözemedim gitti

He valla .Bence süper fiyat,biz geçen sene kasım ayında o fiyata D3000 almıştık,X3500 için 5800ytl istemişlerdi,nakit.Heralde yeni serilerde tek rakibi X4500'dür .
  • bir hafta önce bir yerde bende yazmıştım.teşhir ürünü dediler kapalı kutu yok dediler fiyatı peşin 12 ay taksitle aynı 3999 ytl dedilir ankara cepa teknosada.ordaki çalışan ben burda 3 aydır çalışıyorum ben geldim geleli bu x3500 burda duvarda asılı ve en az 12 saat açık kalıyor dedi varın hesabını siz yapın.
  • Bende Teknosa'nin sitesinden fiyatın 3999 YTL oldugunu görüp Cevahir AVM'de ki Teknosa'ya gitmiştim. Sordugumda aldigim bilgi ürünün teşhir ürünü olduğu yönündeydi. Stok kontrolü yapip diğer mağazalarda da sadece teşhir ürünü kalmış oldugunu söylemişti bana. 1-2 gün sonra Metrocity'de ki Teknosa'da tamamen aynı cevapları aldım, satılan ürün teşhir ve diğer tüm mağazalarda da teşhir ürünleri var.

Almadan önce iyice araştırın, bu kadar para verip teşhir ürünü alma ihtimali var.
  • Arkadaşlar, Teknosa'nın mağazalara göre ucuzluk yapmak gibi bir garip pazarlama anlayışı da var.. Buna da dikkat edin.. Almayı çok istediğiniz bir ürün, yaşadığınız şehirdeki mağazalardan birinde piyasanın oldukça altında bir fiyattan satılabiliyor. Adına da "Bu mağazaya özel fiyat" diyorlar.
  • Dün akşam sony yetkili satısından tek çekim veya nakit için fiyat sordum. 5100 ytl ye veriyorlar.
    Teknosada teşhir olmayan ürün bulunursa 3900ytl lik fiyat çok avantajlı bence.
    Hakkaten pahalı olsa da dert ucuz olsa da.
  • MediaMarkt'de de 46X3500 4999 lira idi 2 hafta önce.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.