Şimdi Ara

Sony - 46HX750 vs 46HX850 vs 46NX720

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda bu şekilde bir karşılaştırma bulamadığım için böyle başlık açma gereğini hissettim. Sony'nin bu üç modelinden birini almayı planlıyorum. Açıkçası HX850 biraz hayal gibi duruyor, diğer 2sine göre çok yüksek fiyat farkı var. Bu fiyat farkını doğrulayabilecek bir özellik farkı var mı ? Sizler alacak olsanız hangisini alırdınız ? Bir de bu modellerin yanı sıra Phillips'in Ambilight özelliği olan bu tarz 46inçlik Sony'ye rakip olabilecek bir televizyonu bulunuyor mu ? Son sorum ise istnabul bilişim gibi kendisi ithalat yapan bir firmadan satın alırsam problem yaşar mıyım, yaşarsam ne gibi bir problem olur ?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler,

• Arkadaşlar,

TV'yi bugün veya yarın almayı planlıyorum, lütfen bilgili biri varsa yardımcı olursa çok çok sevinirim. Çok karışık ve bilgi kalabalığı var TV'lerde gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca4123

Arkadaşlar,

TV'yi bugün veya yarın almayı planlıyorum, lütfen bilgili biri varsa yardımcı olursa çok çok sevinirim. Çok karışık ve bilgi kalabalığı var TV'lerde gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.

Teşekkürler,

http://www.sony.com.tr/comparison/kdl46hx850bae2/kdl46hx750bae2/kdl46nx720baep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.