Şimdi Ara

SONY 46NX720 kullanıcıları bilginize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay önce 4 senedir kullandığım eski 102 sony lcd'mi yeni bir led lcd ile değiştirmeye karar verdim ve tabi yine sony ilk tercihim oldu. Media markt Ümraniye'de hafta sonu kampanyası ile fiyatı 2799 liraya düşen ve daha önce de araştırıp karar verdiğim 46NX720'yi aldım. Servis kurulumunu yaptı. Herşey yolundaydı ki, gece ışıkları kapatıp PS3 ü açıp F12011 oynamaya kalkıncaya kadar. Oyunun jingle dönerken, siyah fonda ekranın ortasında beyaz yazılar geldiğinde. Siyah fon üzerinde ışık hüzmeleri bulutlanmalar oluştu. Sonra aynı olayı D smart yayınlarında (HD) ve Blu-ray filmlerde de test ettim. Sorun aynıydı. Servis ile irtibata geçtim geldiler olayı gördüler tv yi götürdüler test ettiler normal dediler. Media Mark 14 gün iade garantisinden faydalanıp iade ettim (Müşteri memnuniyetim tavan yaptı bu arada) ve yeni bir 46NX720 ile değiştridim. Başka bir servis geldi kurdu ve ne yazıkki aynı problem yine vardı. Hatta eskisinde ekranın sol tarafında yoğunken bu sefer ekranın her tarafında vardı ve servis görmesine rağmen yine normal dedi. Araştırmaya başladım. 8-10 mağaza gezmişimdir ışıkları kapattırıp denemeler yaptım. Bazılarında aynı problemi görürken (az veya çok) bazılarında sorun yoktu. Ben de 14 gün geçmeden cihazı media markt'a tekrar iade ettim.

Şimdi bu ortamda 46NX720 kullanan bir çok arkadaş var ve ben onların fikrini almak istiyorum. Bu normal mi? Kullanan kişiler bu olayı görüyorlar mı benim gibi? yoksa bu bir arıza mıdır? Bu tv yi çok araştırdım içime sindi ama iki cihazda da aynı problemi görünce moralim çok bozuk. Ben bu tv yi almak istiyorum ama tabiki sorunsuz olmalı.

Konu ile ilgili ve bilgili arkadaşların cevap vermesini bekliyorum.

Teşekkürler.

Not: Forumda buna benzer bir konu bulamadım yeni konu açtım varsa lütfen yönlendiriniz...

• benim de çok beğendiğim bi modeldi.ledlerin genel problemi bulutlanma.daha önce böyle bi şikayet duymadım.ama 2 üründe de varsa demekki kronik bir problem.
  • Teşekkürler. Yok mudur acaba kullanıcısı bu tv'nin bir nebze beni aydınlatacak.
  • hocam selam bende de var ama ben sadece 2 gün toplam 2 saat izledim öyle denemeler yapmadım, nasıl kontrol edebilirim var mı önerin öyle siyahlı bişi, bir format, dneyeyim, sana söyleyeyim var mı bende diye.

albani hoca'ya mail atabilirsin belki, o bilir herşeyi
  • Şimdi gece ışıkları kapat. bilgisayarın var ve tvye bağlayabilirsen herhangi bir resim programında siyah fon üzerine tam ortya beyaz harflaerle bir yazı yaz ve beyaz yazının dışında kalan ve simsiyah olması gereken bölge üzerinde ışık bultlanmaları ya da sızmalar var mı kontrol etmen yeter. Ya da dvd player BD player, ps3 gibi bir aygıtın var ise bir film koy sonuna getir ve oyuncuların ismi siyah fonda akmaya başlasın bak bakalım siyah fonda yine bozulmalar oluyor mu. Yazabilirsen sevinirim. Yoksa sanırım sony'nin başka bir modeline yöneleceğim ya da marka olarak sonyden komple vaz geçeceğim. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaymaniac -- 22 Haziran 2012; 23:37:33 >
  • hocam selam maalesef bilgisayarı tv ye bağlayamam, elimdeki laptop bu konuda yetersiz sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.