Şimdi Ara

Sony 46X4500 & Samsung 46A956 tercihi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Gözümüz aydın SONY 40X4500 ve 40Z4500 çıkmış, ikisi de aynı fiyat 6000 ytl'nin üzerinde...

X4500
    http://www.hepsiburada.com/sony-kdl-40x4500-40-full-hd-bravia-lcd-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsonykdl40x4500

Z4500
    http://www.hepsiburada.com/sony-kdl-40z4500-40-full-hd-200-hz-lcd-televizyon-bravia-engine-2/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsonykdl40z4500

Ben mi yanlış görüyorum yoksa x vr z nin fiyatları aynı mı?Benim bildiğim z serisi en üst seri...

• Bence yeni teknolojilere bakmak daha iyi olucak .. Haaa yanlış anlamayın yukarıda geçen çogu üründe 2008 patentli ürün fakat 46W4500 hem fiyat bakımından hemde teknoloji bakımından gayet profosyonel kişisel düşüncem tabi buu. Mecidiye köyde bir showrromda bizzat baktım ve SD yayınlarında da yüksek performas veriyor. Dediğim gibi yeniler arasında bir tersih yapacaksanız bence en yenisini tercih ediniz . Benim bütcem o kadar geniş olsa kesinlikle gözümü bile kırpmadan gider ve alırım ..

Herkese iyi forlar :)
  • quote:

Samsung tehdit altında...........herhalde bilmeden sallıyorsunuz!

sony nin yeni serileriyle büyük çıkış yaptığını(W serisinin başarısı malum.z4500,zx1,ex1 de yolda.) toshiba nın yeni cell işlemcileriyle piyasaya girdiğinde Samsung dan pazar payı çalacağını(Samsung pazar payının küçülmesiyle ilgili tehdit altındadır.9 serisini çok ön planda tutup 7,8 serisini asimile etmiştir).,parası olanın ise 9803 e gözü kapalı yatırım yapacağını ve daha bir çok nedenle Samsung un ürün satışında şu an itibariyle 1 numara olsa bile 1. liğinin tehdit altında olduğunu hatırlatırım.Sony ise Samsung un fiyat cazibesindeki avantajını görüp kısa zamanda ona göre manevra yapmak zorunda kalacakır.peki o manevra gerçekleşip 9 serisi ile x4500 serisi aynı paraya satıldığında insanlar acaba hangisini alacaklar dersin???? Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: sho-ryu-ken

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Gözümüz aydın SONY 40X4500 ve 40Z4500 çıkmış, ikisi de aynı fiyat 6000 ytl'nin üzerinde...

X4500
    http://www.hepsiburada.com/sony-kdl-40x4500-40-full-hd-bravia-lcd-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsonykdl40x4500

Z4500
    http://www.hepsiburada.com/sony-kdl-40z4500-40-full-hd-200-hz-lcd-televizyon-bravia-engine-2/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsonykdl40z4500

Ben mi yanlış görüyorum yoksa x vr z nin fiyatları aynı mı?Benim bildiğim z serisi en üst seri...

X ve Z serileri sony'nin üst seviye lcd'leri, fakat ikisinin de birbirlerine göre üstünlükleri olmakla birlikte X serisinin 46 inç'ten itibaren modelleri led olduğundan daha üstün diyebiliriz.

• Sharp xs1 sanırım 4500 pound civarında çıkacakmış. Bu arada tasarım konusunda kesinlikle çok çekici.
  • XS1 55">>£ 8000 dir 65" ise >>£ 11000 dir

Samy global pazarda çok ciddi öndedir,USA da ise yine öyle,sadece oranlar değişir,hepsi o!!
    Sony nin yaklaştığı doğrudur,ama Samy de PDP de vardır ve kimsenin tahmin edemeyeceği kadar USA da PDP
    satıyor Samy!!Pany nin ardından,ayrıca DLP sistemlerde yine Samy tek ve bir numara(fiyat/performans olarak)

Bu USA pazarındaki üreticilerin performansı ise dünyanın tamamı demektir,hiç bir üretici Avrupa pazarına bakmaz,zaten bakmadığı bazı markalardan
    bellidir!!

Konu 9 ve X ise (Samy/Sony)zaten orada tüketiciler bufün için açık ara Samy alıyorlar,fiyat cazip olduğu için elbette,artık "uyanan" pazarlarda
    insanlar kalite/performansa değil önce "FİYATA" bakıyorlar,çünkü bu insanlar geçmişte çok ciddi "kazık yediler"!!
    Fiyatı iyi olan artık bu alemde lider oluyor!

Malı Phil gibi "Butik" olanda ancak bu bahsettiğimiz üreticilerin ardında nal topluyorlar,Pio gibi v.s

Hitac süper bir seri yaptı USA pazarına WoooUT1,ama Butik>> dolayısıyla konuşan bile yok bunu!

Samy/Sony LED için hiç bir net fark birbirleri arasındada yoktur,eksi-artı diye konuşulan şeyler ise,görüntü kalitesinde belli olmuyor!
    Bu iki LED panel neticede beraberce orada satılmaktadır,ama Sony aşırı fazla serileri ile tüketicileri daha kolay etkiliyor!

Bu işlerde kimse Sony nin eline su dökemez,Samy de zaten ortak olduğu sürece bu taktikleri ondan öğrendi,eskiden Samy ler böule değildi!

Ama bir diğer gerçek ise şuki "genelde" Sony TV ler Samy lerden oldukça öndedir,kalite ve diğer performansları ile+
    Aynı paneli kullandıkları halde,Sony dersini daha iyi çalışıyor,genelde arıza ve sıkıntı Sony çok az iken Samy de ciddi fazla!

Selamlar

• peki sunu sormak istiyorum piyasada 4.800 lira verip x3500 mu alınır yoksa mecidiyekoy garantili 5,500 lira verilip samy 9 serisimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 31 Ekim 2008; 21:25:28 >
  • biraz daha sakin....
  • Samsung'dan monitörden başka bişey alınmaz.M87'sini de gördük, 6 serisini de,yalan yanlış kontrast ve tepkime değerlerini de...Daha neyini görecez Samsung'un...Sony'yi gömecekmiş,yavaş gömsün de biz de toprak atalım.5 senedir x3500 piyasada bir tv geçemedi,millet teşhir malı bile kapışıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sho-ryu-ken

Samsung'dan monitörden başka bişey alınmaz.M87'sini de gördük, 6 serisini de,yalan yanlış kontrast ve tepkime değerlerini de...Daha neyini görecez Samsung'un...Sony'yi gömecekmiş,yavaş gömsün de biz de toprak atalım.5 senedir x3500 piyasada bir tv geçemedi,millet teşhir malı bile kapışıyor...

5 sene?
  • Sony 40X4500 TR de satışa çıktı... Sony Yetkili satıcılarında ürün şu an var... Demekki 46X4500 de eli kulagında gelmek üzere...

Samsung da acaba 46A956 sını aynı tarihte sürecek mi TR piyasasına... Daha 8 serisinin sesi solugu cıkmazken umarım fiyat avantajı ile 46A956 alınabilecek iyi bi ürün olarak giriş yapar...

Yarı yarıya fark var, ucuz etin yahnisi olayına dönmez umarım... Samsung' un özellikle 6 serisindeki başarısızlığını bu 9 serisi ile düzelticeğini ümid ediyorum...

Tabi çok daha fazla inceleme ve kullanıcı bilgisine ihtiyacımız olucak...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.