Şimdi Ara

SONY 49XF8577 KULLANICILARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
6
Favori
10.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 49xf8596 - 49xf8577 ile aynı mı arkadaşlar sadece çerçeve rengi mi fark lı ?
  • Evet hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 Şubat'ta Mediamarkt kampanyasından 4799 TL üzerinden sepette %5 indirimle 4598 TL'ye aldım. Sanırım son üründü, ben aldıktan sonra tükendi. Şu an tedarik aşamasında.

SONY 49XF8577 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperborea61 -- 21 Şubat 2019; 9:22:21 >
  • Ürün piyasada yok, ne zaman gelir acaba?

• Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

ErsanH
    MediaMarkt a bakın arada stok güncellenebiliyor.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

ErsanH
    MediaMarkt a bakın arada stok güncellenebiliyor.
    Tamamdır takipteyim. 55XF90 da alabilirim ama o TV nin ayak genişlik ölçüsü lazım. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

• ErsanH E kullanıcısına yanıt
    Üzerine koyacağınız sehpa için soruyorsunuz herhalde. Şurada yazan bilgilere göre 99,3 cm.
  • Mediamarkt'ı arada bir kontrol etmek gerek. Şu an ürünün outleti 5397 TL olmasına rağmen sıfır kapalı kutusu 4800 TL civarında satışta olabiliyor. Ben böyle bir fırsat yakalayıp aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

Mediamarkt'ı arada bir kontrol etmek gerek. Şu an ürünün outleti 5397 TL olmasına rağmen sıfır kapalı kutusu 4800 TL civarında satışta olabiliyor. Ben böyle bir fırsat yakalayıp aldım.
    nereden aldınız acaba ve içinde kumandası vs. var değil mi ayrı alınmıyor.

gittigidiyorda bakıyorum altında birlikte alınan ürünler kısmında kumanda çıkıyor. insanlar ikinci bir kumanda mı alıyor yoksa tvnin kumandası ayrı mı satın alınıyor onu anlayamadım
  • hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    Hocam %18 kdv yazıyor. Televizyonlarda kdvindirimi yokmuydu?

• alıp kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.

mediamarktta çalışıyorum, tv takım liderinden tutun rakip tv marka personellerinin hepsi 49 ekranda bu tv yi önermişti bana 1 ay önce. 4699 tl ye güzel fırsat vardı ama aceleye gelmesin nasılsa düşer diye almamıştım, sonra tv nin fiyatı 7200 e kadar çıktı. Ankarada sony mağazası eşdeğer bir modeli 8000 tl ye bırakınca nasıl bir fırsat kaçırıdğımı ozaman daha iyi anladım.

bugün tekrar %10 indirim kampanyası başladı mediamarktta, 4999 tl den 4499 tl ye düşüyor. (nette 100 tl de world karta puan veriyor ama 39 tl kargo ücreti var) 17 mart son günmüş. Özellikle Xbox ta oyun oynadığım için değiştiriyorum tv yi, kullanan arkadaşlar konsolda performansı hakkında yorum yapabilirlermi acaba.
  • Bende sadece oyun için aldım uzun araştırmalarım sonucu. İllk başlarda renk ayarlarını yapmakta biraz sıkıntı yaşasamda şuanda oldukça memnunum ve iyi ki almışım diyorum, bu boyut ve panelde rakipsiz tv lerden biri önceliğiniz konsolda oyun oynamak ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Bende sadece oyun için aldım uzun araştırmalarım sonucu. İllk başlarda renk ayarlarını yapmakta biraz sıkıntı yaşasamda şuanda oldukça memnunum ve iyi ki almışım diyorum, bu boyut ve panelde rakipsiz tv lerden biri önceliğiniz konsolda oyun oynamak ise.
    Oyun içi nasıl ayarlar kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz?
    teşekkürler hocam.

dün tv yi mağazadan aldım arkadaşlar. tekrar tv bölümündeki arkadaşlara sordum hepsi 49 ekranda va panel 100hz kesinlikle gerçekten fiyat indirimi olduğu için bu tv yi tavsiye etti zaten.
    h.buradadan hareketli askı aparatı alacağım. hafta içi tv yi kurduracağım. (kutuyu açıp oyun oynamamak için kendimi zor tutuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loggerheads

teşekkürler hocam.

dün tv yi mağazadan aldım arkadaşlar. tekrar tv bölümündeki arkadaşlara sordum hepsi 49 ekranda va panel 100hz kesinlikle gerçekten fiyat indirimi olduğu için bu tv yi tavsiye etti zaten.
    h.buradadan hareketli askı aparatı alacağım. hafta içi tv yi kurduracağım. (kutuyu açıp oyun oynamamak için kendimi zor tutuyorum
    Hocam 4.500 e mi aldınız? 55xf9005 ile aralarında çok fark var mı acaba?

• Arkadaşlar bu tvyi kullananlar eksi yönlerini yazarsa sevinirim. 55xf9005 ile aralarında nerden bakarsanı 2000 bin tl farkediyor.

• Hocam çok oynadım ayarlarda ama en son Canlı modda oynamaya başladım TV nin kendi ayarlarında.. Öncelikle hdmi 2 yada 3 e bağlayın konsolu sadece bu ikisinde var 4k desteği sonrasında ayarlar/girişlerden sinyal formatını kontrol edin bazen standart formatta kalmış oluyor onu gelişmiş formata çekin(4k).

Loggerheads

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• mamifan M kullanıcısına yanıt
    aynen 4500 e gelmis oldu tv.

valla 49 ekran ustu dusunmedigim icin hiç araştirmadim dediginiz modeli.

teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.