Şimdi Ara

SONY 49XF8577 KULLANICILARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
6
Favori
10.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memnun kalırsınız hocam bu panelde daha iyisi yok gibi( yeni nesil tv leri bilemiycem ) ki bende konsol oyuncusuyum birazda ps5''i düşünerek tercih etmiştim alırken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Memnun kalırsınız hocam bu panelde daha iyisi yok gibi( yeni nesil tv leri bilemiycem ) ki bende konsol oyuncusuyum birazda ps5''i düşünerek tercih etmiştim alırken.
    Teşekkürler yorumun için, Ps5 ile oynandığında görsel şölen sunacaktır televizyon bize, Nu8000 ile Xf8577 arasında çok kaldım, samsung her ne kadar biraz daha canlı renk sunsada ileride soluyor sanki o renk, ve arıza durumları çıkabiliyor samsung modellerde, yanlış hatırlamıyorsam Va panellerde görüntü kaybı oluyor ama bu modelde olmuyordu diye hatırlıyorum, bana göre sony, renk konusunda daha doğalını sunduğu için güzel şimdilik memnun musunuz hocam tv'den herhangi bir eksisi var ise benimle paylaşmanız mutlu eder beni :)

• Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım şükür.Dediğim gibi ps için almıştım oyun ve film/dizi(Netlix) izlemek için kullanıyorum..

Renk konusunda evet Samsunglar daha canlı renk veriyolar

• quote:

Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım şükür.Dediğim gibi ps için almıştım oyun ve film/dizi(Netlix) izlemek için kullanıyorum..

Renk konusunda evet Samsunglar daha canlı renk veriyolar
    Anladım, bende Netflix ve Oyun odaklı kullanacağım, zaten odama alacağım televizyonu, samsung iyi gibi dursa da sony kalitesinde değil bence, ama tabi Sony den sonra Samsung gelir bana göre :)

• Sizde benim gibi hocam ama genede gidin ikisinide canlı gözle görün öyle karar verin.

• quote:

Sizde benim gibi hocam ama genede gidin ikisinide canlı gözle görün öyle karar verin.
    Hocam aslında ikisinede baktım gördüm inceleme yaptım, biraz takıntılı biriyim yani ufak problemleri çok büyük bir sıkıntı görecek kadar hasta bir insan değilim ama alacağım herhangi bir şeyin baştan aşağı inceler yabancı forumlara, videolara dahi göz atar yorumlara bakarım, eger göz kararım ile verirsem kararımı, açıkcası Nu 8000 çok çok güzel duruyor insanı cezbediyor, evimizde samsung olup hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen, nedense samsung'a cok güvenemiyorum, geleceği de düşünüyorum ya bozulursa diye, ama belki de bu düşüncem nu 8000 alıp olumsuz yorum yapanlar yüzünden oluşmuş olabilir, tam bilemiyorum, ilk kez sony televizyon alacağım, hayırlısı olsun diyelim, bu arada Last of Us konusunda da beraberiz, aynı duyguları yaşıyoruz hocam, televizyonları bile aynı sebeplerden kullanıyoruz, yazıyla da olsa tanıştığıma memnun oldum :)

• Hocam bende öyleyimdir bir ürün alacaksam derinlemesine analiz eder iyice araştırıp öyle alırım. Benimde kafamda Nu8000 vardı ama onda 49'' seçeneğinin olmaması, 55'de odama çok büyük geleceği için tercihimi Sony'den yana kullandım, iyikide almışım diyorum Yalnız Nu8000 de çok başarılı bir tv oda pişman etmez bence sizi.

EyvAllah forum bunun için ;) bilgi deneyim karşılıklı paylaştıkça güzel. Lou2'yi merakla bekliyorum kendi konusunda yeterince konuşuruz zaten oradaysanız ;)
  • quote:

Hocam bende öyleyimdir bir ürün alacaksam derinlemesine analiz eder iyice araştırıp öyle alırım. Benimde kafamda Nu8000 vardı ama onda 49'' seçeneğinin olmaması, 55'de odama çok büyük geleceği için tercihimi Sony'den yana kullandım, iyikide almışım diyorum Yalnız Nu8000 de çok başarılı bir tv oda pişman etmez bence sizi.

EyvAllah forum bunun için ;) bilgi deneyim karşılıklı paylaştıkça güzel. Lou2'yi merakla bekliyorum kendi konusunda yeterince konuşuruz zaten oradaysanız ;)
    Aynen hocam bende aynı sebeplerden 49 tercih ediyorum, Nu 8000'i ilk başlarda araştırıp 49'unda 100 hertz yenileme hızı olmadığını görünce Sony'e yöneldim tamamen, odama 55 büyük gelir rahatsız eder diye, neyse hocam konu dediğiniz gibi burada uzamasın, diğer konuda görüşürüz yine :)

• Yeni güncelleme gelmiş yükleyen var mı? En son 8.0 gelmişti daha kötü oldu tv

• Bu aletten piyasada kaldımı hiçbiryerde yok stoklarda

• Usb üzerinden 4K HDR film izlerken hangi oynatıcıyı kullanıyorsunuz? TV'nin kendi yazılımıyla film izlemek hiç keyifli değil, üstelik 4K filmlerde bazen kasma yapabiliyor. Kodi kurdum, denediklerim içerisinde en verimlisi o oldu ama başka önerisi varsa, denemek isterim. Netflix'ten izlerken hiçbir sıkıntı olmuyor bu arada.

Bir de kanal listem 3-4 ayda bir nasıl oluyorsa ikişer ikişer gözüküyor, kumanda da program tuşlarıyla + ve - yapınca kanallar teker teker geçiyor ama "guide" tuşuna basınca her kanal ikişer adet gözüküyor. Buna benzer sıkıntı yaşayan oldu mu? Çözümünü bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
  • xprofessorx X kullanıcısına yanıt
    Ben kodi kullanıyorum en memnun olduğum program o. Gom da kullanabilirsiniz ama kodiyi tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: smhuygun

Ben kodi kullanıyorum en memnun olduğum program o. Gom da kullanabilirsiniz ama kodiyi tek geçerim
    Kardeş bendede aynı tv var. Ancak kodi kurdum ve videolarda ses var görüntü yok. Başka iptv uygulamasında da durum aynı. Tv nin kendi youtube uygulamasıda aynı. Menü geliyor oynatmaya gelince youtube hiç oynatmıyor. Android 8 yüklü. Sizce sebep ne olabilir? Yazışımsal mı yoksa donanımsal mı?

• merhaba arkadaşlar, ben de bu modelin 55 inç olanını kullanıyorum. benim sorunum kanallarla ilgili. apartmanın merkezi sisteminden gelen uydu kablosuyla tv izliyorduk. tv yi bazı sebeplerden ötürü fabrika ayarlarına geri döndürdüm ve haliyle kanallar gitti. şimdi ne yaparsam yapayım kanalları geri getiremiyorum. uydu ayarlarından bir çok kombinasyonu denedim ama bu konularda pek bilgim olmadığı için doğru ayarları yapamıyorum. kanalları geri getirmeye en yakın olarak kanallar listesi ve program akışı yüklendi ama görüntüyü ve sesi vermiyordu CA modülünü kontrol edin yazıyor ücretli kanal açmışım gibi.

yardımcı olur musunuz bu tv ye nasıl merkezi uydu sisteminden kanalları yükleyebilirim?

edit: bazı denediğim ayarlarda kanalları ayarlamaya başlamadan önce transponder ayarlarının girildiği ekranda aşağıda yazan sinyal gücü ve sinyal kalitesi hep yüksek olarak göstermesine rağmen bulunan kanal sayısı sıfır oluyor. bunu da anlamış değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 2 Ekim 2020; 0:38:29 >

• Merhaba , 49xf8577 kullanıcısıyım. 2 yıl daha garantisi mevcut. 4800 e satışını yapacağım sizce uygun mu bu fiyat ucuza mı gidicek meraktayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvis35

Merhaba , 49xf8577 kullanıcısıyım. 2 yıl daha garantisi mevcut. 4800 e satışını yapacağım sizce uygun mu bu fiyat ucuza mı gidicek meraktayım

Sizin Tv Va Panel..Kaliteli bir tv Xf9005 ayarinda..Ama fiyat normal geldi bana..5000 yazip 4800'e verebilirsiniz misal..Her zaman pazarlik payiniz olmali..Simdi 55 inc tv'ler var 5000 bandindan TCl-Samsung-Lg vs...Ama sizin tv kalitesinde degiller..Tek handikap Tv boyutu kucuk biraz..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Tv den aşırı memnunum. dediğiniz gibi boyutu salona koyunca küçük geldi :) 5000 yazıp 4800 e alıcı buldum. Satacağım gibi görünüyor. Lg Oled 65 inç e geçiş yapacağım bakalım neler bizi bekliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvis35 -- 10 Haziran 2021; 0:18:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvis35

Yorumunuz için teşekkürler. Tv den aşırı memnunum. dediğiniz gibi boyutu salona koyunca küçük geldi :) 5000 yazıp 4800 e alıcı buldum. Satacağım gibi görünüyor. Lg Oled 65 inç e geçiş yapacağım bakalım neler bizi bekliyor :)

Buyuk Fark Yaratir,hayirlisi olsun :)

• daha iyileri sizin olur inşallah :)

• Cihaz durduk yere ağırlaştı aida64 ten bakınca 1000mhz üst frekans ve tüm çekirdekler 1000mhz hiç aşağı düşmüyor sizde bi kontrol edermisiniz aynı bu şekil mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.