Şimdi Ara

SONY 49XF8577 KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
6
Favori
10.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loggerheads

aynen 4500 e gelmis oldu tv.

valla 49 ekran ustu dusunmedigim icin hiç araştirmadim dediginiz modeli.
    Hocam mediamarkt çalışanlarına personel indiirimi yok mu? Neden yararlanmadınız acaba? Birde hangi ilde çalışıyorsunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamifan M kullanıcısına yanıt
    personele %10 indirim var ama boyle kampanyalarda kullanamiyorsunuz, yani 2 kere indirim yapilamiyor, sistem izin vermez.
    antalya terracity magazasindayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Loggerheads

personele %10 indirim var ama boyle kampanyalarda kullanamiyorsunuz, yani 2 kere indirim yapilamiyor, sistem izin vermez.
    antalya terracity magazasindayim
    Şu anda bu tv yi 4.500-5.000 bandına alabilecegimiz bir mağaza vs varmı?
  • sanmıyorum hocam, beklemeniz gerekiyor.

tv yi bugun kurdurdum, yemin ediyorum ben yıllardır evde plazma diye resmen tüplü tv de izliyormuşum filmleri

netflixten film açtim, internet kotasi dolduğu, hızım düşmesine rağmen wifi den sorunsuz oynattı. konsolu deneme fırsatım olmadı.

bu arada sony servisi hareketli askı aparatinı sadece duvara takmak için 150 tl alıyormuş, benim duvar taşımaz diye kesinlikle kabul etmediler. sabit aparat alıp kendim takacağım artık.

• Sabit alsaydınız keşke hocam onda ücret almıyolar, bana gelen servis çok iyiydi sağolsun askıyıda mediamarktan almıştım ama onu göndermeyi unutmuşlar kendi yanındakini takmıştı uğraşmayın siz diye.

• Kagrenac K kullanıcısına yanıt
    Medimarkt internet sitesinden aldım. Kutudan kumandası çıkıyor.
  • selam 49xf8596 tv aldım sonunda bende soundbar ile kullandığım için hdmi 3 arc ozelliğinden dolayı ona bağladım.size sormak istediğim televizyonun oreo android 8 güncellemesi geldimi? sanırım soundbar kullananlar için bir sorun oluyormuş ,bilgisi olan varmı ?
  • Henüz gelmedi hocam, aslında başlamıştı ama gelen diğer modellerde bazı ufak sorunlar olmuş o yüzden durduruldu diye biliyorum onlar çözülene kadar.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba tv yi bende aldım kurulalı 2 gün oldu memnunum tv ye uyumlu netflix ve youtube tuşlu kumanda almak istiyorum uygun bir model önerebilir misiniz.
  • Yeni oreo sürümü çıkmış durumda usb bellek üzerinden yükleyebilirsiniz.

Daha önce paylaşmıştım hangi akla hizmet silmişler tekrar paylaşıyorum.

• Yükledinizmi hocam siz, +/- bir perfonmas değişimi oluyormu TV de ?

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Hdr videolarda soluklaşma var bu cihazla mı yoksa yazılımla mı ilgili onu netleştiremedim.
  • Güncelleme gelmiş sonunda, başladım bakalım indirmeye

• her cihaza farklı zamanlarda mı geliyor bende daha yok
  • Ps5'e hazırlık için alınır mı sizce?

• Tsushima kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alınır.input lag oranı düşük.49 inç te tr de en iyi tv bu

• Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    Yardımından dolayı teşekkür ederim, uzun zamandır tv araştırıyorum, 49 inch olması lazımdı, Samsung ile Sony arasında çok gidip geldim, evimizde 2015 model Full Hd bir Samsung model televizyon var bu zamana kadar aksilik çıkartmadı lakin, siyah lekeler oluşmaya başlamış, bu benim için büyük bir sıkıntı değil ama insanlar Samsung'un yeni modellerinde çoh arızalı paneller çıktıklarını belirtmiş kafam karıştı, Sony'nin 9005 serisinde bile kronik sıkıntılar olabiliyormuş, konuyu çok uzattım ama ben anlayamıyorum bu durumları, en kaliteli televizyon markasının en güzel modellerinde bile hata oluyorsa televizyon almayalım, neyse hocam dediğine itibar edeceğim, düşüncem bu model üzereydi zaten umarım aldığım zaman memnun kalırım, teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 20 Eylül 2019; 6:17:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.