Şimdi Ara

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!! (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
13
Favori
198.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu diğer markaların birbirine çamur atması çok yanlış bende birkaç gün önce tv almaya gittigimde ankarada ankamall de bulunan bir teknoloji markete girdim ve dedimki ben bir tv istiyorum 3d olsun internet olsun led olsun arkadaş hemen önce bir philips önerdi sonra elçi önerdi sonra samsung önerdi bende biraz ilerde duran hx850 göstererek peki hocam bunlar nasıl diye sordum görevli arkadaşın lafı aynen şöyle ''abi sony mi 5 para etmez hiç bulaşma '' oldu.

bu arada almış oldugum hx920 nin kurulumu yapıldı bugunde dijitürk hd receiveri geldi süper oldu ben şu ana kadar tv izlemiyormuşum. herkese iyi akşamlar.
  • sony hiç bulaşma sonra hastalık kaparsın yani sony nin hastası olursun 46hx850 şöyle
    3000 tl seviyelerine insede alsak...
  • Hiç geçmeyen bir hastalık SONY hastalığı.
  • İnanır mısınız bana bir Samsung satıcısı Sony yi ben Ankaradaki fabrikamda ürettiriyorum dedi. Güldüm niye güldünüz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: ercu71

Merhabalar cumartesi günü SonyHX920 aldım.Görüntü olarak gayet iyi diyebilirim anacak rastgele affedilmeyenler filmini açtığımda ekteki resimden görüleceği üzera ekranın sağ ve sol alt köşelerinnden yukarı doğru 5 cm lik ışık sızması var gibi ancak bu olay <<hdmı ayarlarını 1080p>> yaptığımda resimdeki gibi oluyor ışık sızmasının olup olmadığını daha iyi bir şekilde nasıl test edebiliri zira siyah resim izlediğimde ışık sızması gözükmüyor
    sizlerden ricam bu olay normalmidir,ışık sızmasını nasıl test edebilirim, ayarla bu sorun sorun ise giderilebilirmi ayarlar nelerdir yoksa servisi çağırdığımda ayarla düzeltip iade almazlar diye servise şu an tv yi iyice keşfetmeden aramak istemiyorum yardım ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!!

Benim HX850'de aynı sizdeki gibi sol alt sağ alttan ışık sızıyordu. Rahatsız etmeye başladı, gecen hafta servisi cağırıp değiştirilmesini istedim. Servis elemanları durumu telefon ile görüştükten sonra paketleyip götürdüler. 3 gün önce değişim kararı geldi, kısmet olursa bu akşam yeni 46HX850 televizyon geliyor. Sizde bu durumun hiç olmaması gerek? çünkü full led aydınlatma sistemi ile çalışıyor, resim seceneklerine girip gelişmiş ayarlara girip Dinamik aydınlatma secenegini standart yapın deneyin.

hx920 full led değil diye biliyorum. bir ara bir arkadaş türkiyedeki hx920 ler full led değil ama bazı yurt dışı modelleri full led diye konuşuyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: ercu71

Merhabalar cumartesi günü SonyHX920 aldım.Görüntü olarak gayet iyi diyebilirim anacak rastgele affedilmeyenler filmini açtığımda ekteki resimden görüleceği üzera ekranın sağ ve sol alt köşelerinnden yukarı doğru 5 cm lik ışık sızması var gibi ancak bu olay <<hdmı ayarlarını 1080p>> yaptığımda resimdeki gibi oluyor ışık sızmasının olup olmadığını daha iyi bir şekilde nasıl test edebiliri zira siyah resim izlediğimde ışık sızması gözükmüyor
    sizlerden ricam bu olay normalmidir,ışık sızmasını nasıl test edebilirim, ayarla bu sorun sorun ise giderilebilirmi ayarlar nelerdir yoksa servisi çağırdığımda ayarla düzeltip iade almazlar diye servise şu an tv yi iyice keşfetmeden aramak istemiyorum yardım ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Benim HX850'de aynı sizdeki gibi sol alt sağ alttan ışık sızıyordu. Rahatsız etmeye başladı, gecen hafta servisi cağırıp değiştirilmesini istedim. Servis elemanları durumu telefon ile görüştükten sonra paketleyip götürdüler. 3 gün önce değişim kararı geldi, kısmet olursa bu akşam yeni 46HX850 televizyon geliyor. Sizde bu durumun hiç olmaması gerek? çünkü full led aydınlatma sistemi ile çalışıyor, resim seceneklerine girip gelişmiş ayarlara girip Dinamik aydınlatma secenegini standart yapın deneyin.

hx920 full led değil diye biliyorum. bir ara bir arkadaş türkiyedeki hx920 ler full led değil ama bazı yurt dışı modelleri full led diye konuşuyorlardı

Valla 3 kere değişti aldığım hx850 hepsinde sağ alt ve sol alt köşeden sızıyor. Son gelen daha az olduğu için artık takılmıyorum, ayarlardan Led Dinamik aydınlatmayı Standart yapın sızma falan kalmıyor (ama karanlık sahnelerde kontrastı'da düşürüyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 13 Kasım 2012; 14:43:14 >

• Bu seride üretim hatası var demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stereorocker

İnanır mısınız bana bir Samsung satıcısı Sony yi ben Ankaradaki fabrikamda ürettiriyorum dedi. Güldüm niye güldünüz dedi.

Ne fabrikasıymış acaba merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 13 Kasım 2012; 20:34:38 >
  • :) O fabrikayı bir tek Samsung satıcıları biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Percipience -- 13 Kasım 2012; 21:30:01 >
  • Gerçekten komik olmuş.Burada ünlü bir yahudi sözü var;"Ucuz alacak kadar zengin değilim" Her daim Sony i tercih ettim yine de edeceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!!

slm arkadaşlar bende az önce bu fotoları çektim ama bir bakabilirmisiniz benim tv nin durumu nedir ışık sızması ne durumdadır bir yorumlarsanız sevinirim birde fotoları duzgun cekemediysem onunda nasıl yapıldıgını bır anlatırsanız sevınırım.iyi aksamlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aşırı olmasa da var gibi görünüyor. Tabii buradan karar vermek daha zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 14 Kasım 2012; 20:28:42 >
  • bencede var ama internette gördüklerim kadar fazla degil.ne yapsam ne etsem.
  • LED dinamik kontrolü standart olarak ayarlanmalı Siyah geliştirici orta veya yüksek olabilir. Kontrast zenginleştirici düşük veya orta olabilir. Arka ışık 5-6 olabilir. Daha sonra tüm cihazları kapatıp karanlık ortamda yüksek ISO ile fotoğraf çekebilirsiniz. LED aydınlatmalı LCD TV Bu konuyla ilgili yeterince cevap yazıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminsayin

Gerçekten komik olmuş.Burada ünlü bir yahudi sözü var;"Ucuz alacak kadar zengin değilim" Her daim Sony i tercih ettim yine de edeceğim..

• Arkadaşlar merhaba,

geçen hafta sonu 46hx920 aldım. ışık sızması var gibi geliyor bana, bir de siz değerlendirebilir misiniz?

• Merhaba , bende 46nx720 var. Laptopta intel widi özelliği var ama televizyonu görmüyor . Televizyon ise direct-mode ile ağ bağlantısı kısmında gözüküyor onda da görüntü aktarımı olmuyor , olma ihtimali olsa dahi kablosuz internetten faydalanma olasılığı sıfır intel widi ile bağlantı kurmak için ne yapmam gerekiyor ? Benimle aynı problemi yaşayan veya çözmüş olan kişilerin yardımlarını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Arkadaşlar merhaba,

geçen hafta sonu 46hx920 aldım. ışık sızması var gibi geliyor bana, bir de siz değerlendirebilir misiniz?

Öncelikle hayırlı olsun, koyduğunuz fotoraftan Full Led değil Edge led gibi ışık sızıyor. Acaba bazı arkadaşların dediği gibi burda satılan 920'ler gerçekten Full Led değilmi?.

Aşağıdaki video'da film bitimindeki yazılar yukarı çıkarken sadece yazıların oldugu kısımların arkasından hafif mavi bir ışık oluşuyor, bu Full Led Teknolojisi kullanır. Sizde bu şekilde test edin, eğer bu şekilde oluşmuyorsa Edge Led'tir.

http://www.youtube.com/watch?v=iQrK9nV9Vjg

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Arkadaşlar merhaba,

slm arkadaşım sen bu testi nasıl yaptın çekimi nasıl yaptın biraz anlatırmısın sanki ben yapamamısım gibi birde arkadaslar test yaparken kullanabilecegim foto video falan varsa linkini paylaşabilirlerse sevinirim.

• Merhabalar televizyonu alıp bir kaç gün inceledikten sonra 3.tv yi getirdiler ama hepsinde alt köşelerden ışık süzmesi gibi ışık var demekki bu ürünü bu şekilde kullanacağız
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.