Şimdi Ara

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!! (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
13
Favori
198.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol albani ustam valla bu modeli kafaya taktım kredi kartı elimde gözüm 46hx850 ye de kayıyor ama ah şu bahsettiğin panel ve tasarım farkı yok mu! Bir delilik yapıcaz bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih,DH deki PM alışım kapalıdır!!
  • 55hx920 Ve 46hx820 nin tam hakkını verdirecek uydu receiveri dün almanyadan getirtmiş bulunuyorum. Bu cihaz sayesinde receiver kirliligi ortadan kalkacak.

dünyada en yi görüntü ve ses kalitesi veren uydulardan biridir.

Technisat Digicorder İsio S 500 Gb ( Alman Malı , Çift Tuner , 2 Cİ+ Modül Yuvası, 2 Kart Yuvası , V.s Eksigi Olmayan Bir Cİhaz )

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 23 Aralık 2012; 2:59:56 >

• Kardeş ben haybeye "GAZ" vermem!!!

Yani ne diyorsak o dur

Sen hele cihazı bir incele,daha ne numaraları var göreceksin ben bazılarını hala öğrenemedim,çok fazla kullanmadığım için!
    ASTRA Uydusu kullanman şat bu meretle! o zaman tadı çıkıyor,ayrıca o gelen original "HD+" Card ı cihaza takma şimdilik;daha
    sonra Astra kurduğunda aktif ederiz onu!

SW 2.52.02.... OK dir;"SD" resim kalitesi inanılmaz güzeldir ama DS/DT nin dandik SD yayınlarını işi biraz etkilese de yinede çok iyidir!
    Bu cihaz Kati den daha iyidir hem resim kalitesi hemde her şeyiyle

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Kardeş ben haybeye "GAZ" vermem!!!

Yani ne diyorsak o dur

Sen hele cihazı bir incele,daha ne numaraları var göreceksin ben bazılarını hala öğrenemedim,çok fazla kullanmadığım için!
    ASTRA Uydusu kullanman şat bu meretle! o zaman tadı çıkıyor,ayrıca o gelen original "HD+" Card ı cihaza takma şimdilik;daha
    sonra Astra kurduğunda aktif ederiz onu!

SW 2.52.02.... OK dir;"SD" resim kalitesi inanılmaz güzeldir ama DS/DT nin dandik SD yayınlarını işi biraz etkilese de yinede çok iyidir!
    Bu cihaz Kati den daha iyidir hem resim kalitesi hemde her şeyiyle

++

abi sen ne diyorsan odur eyvallah.

tv de olsun uyduda olsun çok yardımların oldu, burdan bir kere daha teşekkür ederim.

• http://www.technisat.com/de_DE/

Evet konuya dönelim ve Techni den gidelim biraz

İnceleyin aletleri;imkanınız varsa Almanya dan elden getirtmeye bakın!
    Veya Posta ile de geliyor tabiki %18 GV+€ 7 TRTBandrol ücreti ve 5/6 Lira da ıvır-zıvır masrafları ile çekersiniz cihazı+

++
    Yusuf daki Kayıtlı modeldir,benim kayıt ile işim olmadığı için,ISIO modelini kullanıyorum+

++
    Bu da Corder modeli;http://www.technisat.com/de_DE/DigiCorder-ISIO-S/352-1637-2258/
    Bu da benim kullandığım cihaz;http://www.technisat.com/de_DE/DIGIT-ISIO-S-Edition/352-1637-8330/

Bazı Kati ve Techni modellerinde cihazla birlikte gelen "HD+ Card" ı için ilgili Platformun sitesi;www.hd-plus.de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Aralık 2012; 20:36:09 >

• sene biterken sony fiyatları düşeceğine yükseliyor ne iştir
  • Teknosaya gittim panasonic plazmalara bakmak icin, 30 civari tv asiliydi uzaktan bir kac acidan baktimm iclerinde en iyi sonynin tvleri gosteriyordu ama sanirim 50 inch tvleri yok sony nin
  • 50 inç tercih ile ebat bakımından tam ortada kalmışsın. Sony 40-46-55 ebatlarında üretiyor. Anladığım kadarıyla büyük ekran bakıyorsun. 46 sana küçük gelir. Bütçen müsaitse 55 sonylere bak derim. keza Panasonic plazmalarda aynı ebatlarda.
  • selamlar birşey danışacam da size bilen varsa yardımcı olsun lütfen hx720 serisi var bende tvnin üzerinde bulunan ses kanal değiştirme v.s. tuşlarını herhangibir şekilde kilitleyebiliyormuyuz çocuk kilidi gibi yani?
  • Buradan " albani " ustaya ve Fatih bey e (Yusuf Miroğlu) teşekkürlerimi borç bilirim.46hx820 model tv yi Fatih bey den satın aldım.Bu forumun ve özellikle albani ustanın yorumlarının benim için çok faydası oldu.Aleti yeni kurdum ve sağını solunu kurcalıyorum kurcaladıkça alet kalitesini belli ediyor.Ben Tv alacak arkadaşlara şu tavsiyede bulunuyorum;ince eleyin sık dokuyun üç beş kuruş fazla verin ama kalite bir tv alın.Bu aletleri zırt bırt değiştirmek te zor.Tekrardan bahsi geçen arkaşlara çok çok teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminsayin -- 31 Aralık 2012; 20:20:03 >
  • rica ederim emin bey güle güle kullanın.
  • Takip HX920
    Buarada arkadaşlar bu Tarlacılar denen Sony outlet mağazası var oradan alış veriş yapan kimseler varmı?

Mesela 55HX920 ye adam 4500 TL fiyat koymuş ve mağazada gelin bakın diyorlar.
    Sanırım kolisi zarar görmüş yada ufak tefek kozmetik sıkıntısı olan cihazlarmış,ama çoğusununda
    koli sorunu yüzünden outlet olduğunu yazmışlar.Erzurumda değilde İstanbulda olsam gider bakardım.
    İstanbulda yaşayan arkadaşlar düşünürlerse bence bi baksınlar ve buradanda izlenimlerini paylaşsınlar.

Saygılarımla.
  • sony teknolojisine hayran kalmamak mümkün değil. geçmişte 90 larda sonye sahip olmayan anlayamaz kalitenin ne oldugunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminsayin

Buradan " albani " ustaya ve Fatih bey e (Yusuf Miroğlu) teşekkürlerimi borç bilirim.46hx820 model tv yi Fatih bey den satın aldım.Bu forumun ve özellikle albani ustanın yorumlarının benim için çok faydası oldu.Aleti yeni kurdum ve sağını solunu kurcalıyorum kurcaladıkça alet kalitesini belli ediyor.Ben Tv alacak arkadaşlara şu tavsiyede bulunuyorum;ince eleyin sık dokuyun üç beş kuruş fazla verin ama kalite bir tv alın.Bu aletleri zırt bırt değiştirmek te zor.Tekrardan bahsi geçen arkaşlara çok çok teşekkür ediyorum..

Kardeş hayırlı olsun panelin+

850 den biraz daha kaliteli bir panel aldın!

Fatih söylemişti "paneli sattım" diye,ama senin aldığını şimdi öğrendim ve açıkçası memnun oldum,
    satan zaten SE den bile daha sağlamdır çakallık filan olmaz,özellikle artık şu sıralar ne varsa gazlanıyor
    sıfır mıfır v.s diye,en azından bu panel KM yapmış olsa da,dışardan alınacak bir panelden çok daha sağlam
    vaziyettedir!

• quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

sony teknolojisine hayran kalmamak mümkün değil. geçmişte 90 larda sonye sahip olmayan anlayamaz kalitenin ne oldugunu.

Ne 90ları kardeşim, ben ilk Sony CRT mi 1978 yılında Libya da çalışırken,"Dünya Kupasını" izlemek için almıştım
    sonra onu TR ye getirip Dayımlara hediye etmiştim(1980 de)ebatı 37cm idi!!! epeyi de bir para ödemiştim,bu meretler
    o zaman da çok pahalı idi bu TV tam 2002 ye kadar sorunsuz çalışmıştı!!sonra onlar taşındı,TV yi de Kapıcıya vermişlerdi
    artık o daha sonra ne yaptı bilemiyorum!

Sonra 1987 de ise "efsane"(bu "KV-2100WX" serisine dışarda "legandary-2100 TV" diyorlar,taa Japonyadan,USA ya oradan Arabistana oradan
    Arjantine kadar!!!) 1.450 DM ye almıştım!!! o zaman en baba diğer Sony ler(Japon ve Avrupa montajlı olanlar,54/55cm lik TV ler DM 900/1.000
    kağıt anca ederken bizim 2100WX DM 1.400/1.500 kağıda satılıyor ve pek alanı da olmuyordu haliyle

25 senedir aynı resmi verebiliyor,sanırım 100/110bin KM yi çoktan geçti bile,sabah açılır günde 12/14 saat açık kalır!
    Kızımda duruyor şimdi panel,orada da gün boyu hep açık!

Bu cihazı dünyanın her yerinde kullananlar da bahsettiğim 24/26 yıllık süreçlerde ve hala kullanıyorlar,zaman zaman internetten yabancı forumlarda
    bu cihazın muhabbeti geçer,herkeste hala çalışıyor sanırım bu cihaz!

Yaz gibi olsun,ben bunu SE ye "hediye" edeceğim artık!!! bana da bir tane 55/950 göndersinler yeter,ancak 950 yi vermeyiz 55/920 olur derlerse
    benim için çok daha iyidir

Götürsünler Japonya daki Sony Müzesine koysunlar artık nasılsa daha çok KM yapar bu meret!!

++

ANCAK bu "kaliteler" veya bahsettiğim olaylar mazide kaldı Beyler,kimse dalgaya düşmesin!şimdiki paneller çok dandik yaw!
    her tarafı sorun ve bir sürü çuvallama ile gidiyor laf aramızda ve çaktırmayın manzarayı ama durum aynen böyledir

• Evet üstat gidip sıfır hx850 alacağıma böyle bir yol izledim.Tabi bunda Fatih hocanın daha büyük Tv alma isteği ile Tv sini satma fikri ve forum vasıtasıyla haberleşmemiz etkili oldu.Aletle henüz bir blueray ya da 3D bir film izlememiş olsam da alet beni oldukça tatmin etti.Hocamdan aldığım alet sıfırdan farksızdı zaten her türlü aparatı fazlasıyla geldi. Bahsettiğiniz o efsane Pio modeli aklımda kalsa da bu alet beni epey götürür diyorum. Üstat ayrıca biz de de 87 model Sony 37 inch Tv vardı ve hala duruyor gerçekten o aletin renkleri bir başka ben de sattırmadım babama demek ki benim gibi düşünenler varmış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: eminsayin

Buradan " albani " ustaya ve Fatih bey e (Yusuf Miroğlu) teşekkürlerimi borç bilirim.46hx820 model tv yi Fatih bey den satın aldım.Bu forumun ve özellikle albani ustanın yorumlarının benim için çok faydası oldu.Aleti yeni kurdum ve sağını solunu kurcalıyorum kurcaladıkça alet kalitesini belli ediyor.Ben Tv alacak arkadaşlara şu tavsiyede bulunuyorum;ince eleyin sık dokuyun üç beş kuruş fazla verin ama kalite bir tv alın.Bu aletleri zırt bırt değiştirmek te zor.Tekrardan bahsi geçen arkaşlara çok çok teşekkür ediyorum..

Kardeş hayırlı olsun panelin+

850 den biraz daha kaliteli bir panel aldın!

Fatih söylemişti "paneli sattım" diye,ama senin aldığını şimdi öğrendim ve açıkçası memnun oldum,
    satan zaten SE den bile daha sağlamdır çakallık filan olmaz,özellikle artık şu sıralar ne varsa gazlanıyor
    sıfır mıfır v.s diye,en azından bu panel KM yapmış olsa da,dışardan alınacak bir panelden çok daha sağlam
    vaziyettedir!

satan zaten SE den bile daha sağlamdır.

eyvallah can abi.

• *** 2013 SONY LED 3D & OLED & 4K TV MODELLERİ ANA KONU *** ( CES 2013 TAKİP )

http://forum.donanimhaber.com/m_70072531/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70072531
  • Albani ustanın yorumlarını okudum bende bizim ihtiyarlara 46nx720 aldım. Daha kendi izleme şansım olmadı,
    ama kendileri menmunlar durumdan. Gerçi bizim tv sony nin hangi kalite kategorsine girer bilmem ama
    sony her zaman güven vermiştir. O zamanda hx modeli ile çok düşündüm ama kasa tasarımı olarak nx daha hoş
    geldi bana hx yerine tercih etme nedenim sadece güzel kasa görünümüdür.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.