Şimdi Ara

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!! (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.832
Cevap
13
Favori
198.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adrianvalentino

quote:

Orijinalden alıntı: hk038

albani hocam bilgilerden dolayı teşekkürler... burada forumun ve sizin yaklaşık 1 aylık takipcinizim...
    sizlerin yorumları doğrultusunda 46nx720 modelini aldım.
    ancak ve ama diyorum bütçemin büyük bir kısmını bu tv için harcadım. tv yi alalı yaklaşık 2 hafta oldu ama
    uygun bir uydu alıcısı almadan daha yetkili servise haber verip kurulum yaptıramadım...
    her akşam eve geldiğimde kutu içinde tv bana bakıyor ben tv ye uygun ve iş görür bir uydu alıcısı almam farz oldu
    ama hangisi bir türlü işin içinden çıkamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum.

özür dileyerek kaça aldınız acaba 46nx720 yi?

biraz karışık bir süreçten sonra 2200 aldım hocam.

• 46hx 820 yi 3000 tl ye bulabilir miyim arkadaşlar?stok durumu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrianvalentino

46hx 820 yi 3000 tl ye bulabilir miyim arkadaşlar?stok durumu nasıl?

Bosverin 820'yi de Adana veya yakinindaysaniz 850 alin fiyatı MM'da 2849'a düşmüş- super
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68579024&p=1#68579024

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2013 HX95x taze fırından çıktı

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!!
  • Nasıl yani ! ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim hayirli olsun bende sony ile pana arasinda kalmistim bugun panadan yana tercih yaptim senin icin mahsuru yoksa o hx 950 55 inch mi bide kac para ya mal oldu sana.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

2013 HX95x taze fırından çıktı

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!!

Şu cihazı bir canlı göremedim, peki bize HX92x ve HX85x'ye alternatif neler sunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 8 Aralık 2012; 23:42:57 >
  • Bana soruyorsanız;ben almadım;sadece bir resmini koydum,özellikle AYNA gibi parlıyor meret

Zaten önce USA/Canada pazarına çıktı;Avrupaya da yakında gelmeye başlar(daha doğrusu Avrupada montajlanacak)

SonyEurasia yine uçacak her zamanki gibi!

yaw hala 920 ler çok pahalı ve inat ettiler bu yüksek fiyattan malı bitirdiler gibi,tek tük hala bulunuyor ama fiyat
    yine de yüksek ama ciddi tavsiyemdir

++

"alternatif" olarak hiç bir şey sunamaz ama backlight-bleed/mura efekti v.s sorunları çıkarmasın yeter,çünkü 920/850 de
    bunlar fazlasıyla çıktı ve can sıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 9 Aralık 2012; 1:03:28 >

• Yuksek fiyat ? ben mesela en ucuz hx-850 icin icin 55 inch olani icin 4.000 lira bulabilmistim yani 5.000 lirayi gecermi?

• quote:

2013 HX95x taze fırından çıktı

Albani hocam bil bakalım ben ne aldım ( Technisat Digicorder Isio S )

sizin o DR foruma üye olayım dedim, konu başlıgına yazıcaktım ama üye olamadım Yusuf Miroğlu kullanıcı adı ayrıltılmıştır, kullanılmıştır falan dedi.

daha önce üye olmadım ben veya hatırlamıyorum, neyse burdan sana müjdeyi verim dedim, bütçeyi zora soktum ama aldım.

• Kardeş hayırlı olsun Techni

yaw sen akıllı adamsın,çok doğru bir Receiver tercihi yapmışsın,sana kaç defa söyledim,ayrıca fiyatı da öyle atla-deve değil diye
    ve piyasadaki dandik teneke kutusu Çin malı Karaköy işi çakma Markalı cihazlara baktığın zaman Techni sana beleş geldi yaw

Diğer Forum işini anlamadım dostum,bugün ilgilenirim,arada böyle abukluklar oluyor diye başkalarından da durumlar almıştım!
    Techni konusu TR de sanırım bir tek oradan yürüyor! ancak sen cihazı gaza gelerek almadın değilmi?
    Çünkü cihaz FTA dır,öyle CS işi veya diğer atraksiyonları yapmaz,bilgin olsun

++

"Corder" modelleri daha pahalıdır;örneğin benim kayıtla filan işim olmadığı için ISIO S modelini almıştım bu sene başında,ama pek kullanıyorum
    çünkü diğer iki panelimde;Humi ve Kati-913 olduğu için,CS yi Katiden yapıyorum,Humi ise ilk göz ağrım ama en iyi resim kalitesi de bundadır
    laf aramızda Techni yi ise arada çıkarıp bağlıyorum,genelde "yedek soyunuyor" ben de Techni

Alet süper kardeşim gerek MARKA sı gerekse arkasındaki sahibi "TECHNISAT"(cihaz KORE malıdır,ÇİN işi değildir bu arada!!) ve desteği v.s
    herşeyiyle süper bir ürün ve firma v.s

Sen Karaköy deki malum firmadanmı aldın yoksa??
    Veya direk Almanya dan mı getirttin??

CS işi yapıyormusun?

++

Cihazın kullanımı bir gariptir,ben hala öğrenemedim 10 aydır konu hk.çok msg yazdım diğer yerde,hala bazı şeylerini çözmüş değilim
    kazma Almanlar sadece kendileri için sankim bunu üretmişler,kafadan ASTRA 19,2 Uydusu için cihaz geliştirilmiş! bu Uyduyu izlemiyorsan
    zaten Techni nin de tadı çıkmaz!

Sen ayrıca "Astra HD+" ın 1 senelik abone kartını da aldın değilmi,sanırım kutudan bu kart çıkıyor,bu modellerde!
    Takılırsan bana dönersin+

CAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 9 Aralık 2012; 14:14:44 >

• quote:

CAN

sağol albani hocam.

yok gaza gelmedim uzun süredir aklımda vardı ama kararsızdım. cs işi yapıyorum onun için dreambox 7020 hd cihazım var. technide biliyorum biss bile yok sorun degil yani.

karaköyden almadım almanyadan sipariş ettim istanbula gelmiş gümrükte, yarın alabilirim sanırım ( 08/12/2012 08:43:39 Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM )

astra kartından valla haberim yok içinden çıkıyormu, çıkmıyormu bilmiyorum. cesi arkadaş sizin dr forumda almış okudum ama sanki onda kart falan çıkmamışdı öyle hatırlıyorum.

takıldıgım bişiler olursa seni rahatsız ederim artık.

sagolasın.

• "TECHNISAT"

www.technisat.de

++
    Senin aldığın cihaz ise budur;http://www.technisat.com/de_DE/DigiCorder-ISIO-S/352-1637-2258/

gördüğün gibi "HD+ Card" dahildir!!

Bu da benim kullandım cihaz;http://www.technisat.com/de_DE/DIGIT-ISIO-S-Edition/352-1637-8330/

yine HD+ Card dahildir

Bununla Astra 19,2 Uydusundan sanırım şu anda 14 HD kanal izleniyor,benim geçen seneki Card süresi bitmişti
    yeni Card taktım(sağolsun "ocaklı" dostum hediye etmişti)

Kartı taktıktan sonra ilgili kanalın üstüne geliyorsun;sanırım 30/40 saniye bekleyince Card aktif hale geliyor ve sana bitiş
    tarihini de gösteriyor(1 yıl)

++

Cihaz acaip karışık geliyor bana! herifler Astra ve Almanya için üretmişler ve hazır Astra kanallarının çoğu yüklü geliyor ve silmek isyetince de
    silinemiyor yaw bu da yetmezmiş gibi Türksat ve Hotbird den de bazı TV ve Radyo kanalları yüklemişler ve bunlarda silinemiyor
    örneğin "Yumurcak TV" diye bir kanal var,ben tanımam etmem,herifler nereden bulmuşlar da bunuda eklemişler ve silinemiyor

Kumandası acaip yakışıklı;Ama herkesin bildiği gibi geri tuşu "BACK" diye yazılır ama bu "kazmalar" "ZÜRÜCK" diye yazmışlar Back in Almancasını yamzışlar yaw
    en çok buna gıcık olmuştum,cihazı elime aldığıma bir süre BACK tuşunu aradım,ülen nerde diye "ZÜRÜCK" ü sonra zürükledik

Sen Astra 19,2 kullanıyormusun???

Heriflerin "SD" yayınlarına bakarsan bizim DS/DT nin ne kadar "çakma-HD" yayın yaptığını anlayacaksın

• quote:

"TECHNISAT"

www.technisat.de

++
    Senin aldığın cihaz ise budur;http://www.technisat.com/de_DE/DigiCorder-ISIO-S/352-1637-2258/

gördüğün gibi "HD+ Card" dahildir!!

Bu da benim kullandım cihaz;http://www.technisat.com/de_DE/DIGIT-ISIO-S-Edition/352-1637-8330/

yine HD+ Card dahildir

Bununla Astra 19,2 Uydusundan sanırım şu anda 14 HD kanal izleniyor,benim geçen seneki Card süresi bitmişti
    yeni Card taktım(sağolsun "ocaklı" dostum hediye etmişti)

Kartı taktıktan sonra ilgili kanalın üstüne geliyorsun;sanırım 30/40 saniye bekleyince Card aktif hale geliyor ve sana bitiş
    tarihini de gösteriyor(1 yıl)

++

Cihaz acaip karışık geliyor bana! herifler Astra ve Almanya için üretmişler ve hazır Astra kanallarının çoğu yüklü geliyor ve silmek isyetince de
    silinemiyor yaw bu da yetmezmiş gibi Türksat ve Hotbird den de bazı TV ve Radyo kanalları yüklemişler ve bunlarda silinemiyor
    örneğin "Yumurcak TV" diye bir kanal var,ben tanımam etmem,herifler nereden bulmuşlar da bunuda eklemişler ve silinemiyor

Kumandası acaip yakışıklı;Ama herkesin bildiği gibi geri tuşu "BACK" diye yazılır ama bu "kazmalar" "ZÜRÜCK" diye yazmışlar Back in Almancasını yamzışlar yaw
    en çok buna gıcık olmuştum,cihazı elime aldığıma bir süre BACK tuşunu aradım,ülen nerde diye "ZÜRÜCK" ü sonra zürükledik

Sen Astra 19,2 kullanıyormusun???

Heriflerin "SD" yayınlarına bakarsan bizim DS/DT nin ne kadar "çakma-HD" yayın yaptığını anlayacaksın

bugün cihazı alırım diyordum ama sorgulamada en son cumartesi bu aşagıdaki yazıyordu bugün farklı hiçbirşey yazmadıgı için gitmedim topkapıya, sanırım daha torbaya falan düşme olayı olması lazım.

( 1.Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM) 08/12/2012 08:43:39 )

cihaz geldigi zaman yazarım sana astra kartı varmı yokmu diye. istanbulda malesef merkezi sistemim hotbird turksat ve digiturkum var astram yok kurmamada müsade etmezler büyük ihtimal.

urfadaki evde ise 7 8 çanagımız var abim daha çok onlarla ilgileniyor astra bence urfadan çekmiyordu 120 lik bizim antenlerle öyle hatırlıyorum yanlış olabilir, belk vardır sorarım.

mail attım bu arada üyelik için

• Dostum sen Techni yi tam ne için aldın???

Kayıt ile işin o bahsettiğin uydulardan içinse o zaman olabilir tabiki ama bu meretin tadı ASTRA olmadan çıkmaz!

Urfa dan ise 120lik ile zaten çoğu kanallar gelmez,ben Antalya dan 110luk Offset(multi uygulama ile) yaklaşık 1100/1150
    kanal buluyorum,Urfa epeyi doğuda kalıyor ama yinede 300/500 iner diye tahmin ediyorum

Posta işi bazen uzuyabiliyor,ne zaman müsait olursa o zaman gider çekersin cihazı
  • quote:

Dostum sen Techni yi tam ne için aldın???

Kayıt ile işin o bahsettiğin uydulardan içinse o zaman olabilir tabiki ama bu meretin tadı ASTRA olmadan çıkmaz!

Urfa dan ise 120lik ile zaten çoğu kanallar gelmez,ben Antalya dan 110luk Offset(multi uygulama ile) yaklaşık 1100/1150
    kanal buluyorum,Urfa epeyi doğuda kalıyor ama yinede 300/500 iner diye tahmin ediyorum

Posta işi bazen uzuyabiliyor,ne zaman müsait olursa o zaman gider çekersin cihazı

techniyi güzel görüntü vermesinin yanında ds dt uydu yayınlarını tek alette toplamak için aldım.

evt sordum astra kullanmıyormuş ama 150 cm bir çanak gerekirse alırız diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 23 Aralık 2012; 2:58:13 >

• OK anlaşıldı+

DT yi zaten tek açan Receiver da budur "CI+" desteği için
    DS de ise sorun yoktur!

Aynı anda her iki Modülü de açan tek cihazdır diyebilirim(denenmiştir,bildiğim kadarıyla bu forumdan 1 veya 2 kişide sendeki gibi
    hem DT hem de DS Cam+Card vardır ve OK dir,çoğu cihaz bu işi aynı anda yapamaz ama Techni yapıyor;hatta gömülü slota
    2 tane de Card takıyorsun onlarıda açabiliyor(sana gelecek Card ise "Astra HD+" Nagravision şifreleme sistemlidir)

Kısaca cihaz öyle Karaköy işi teneke kutusu filan değildir bu saydığım işleri de çoğu cihaz beceremez!

ANCAK ne DT nin ne de DS nin adam SD&HDTV yayın kalitesi vardır! olabilecek en iyi resmi Techni den alırsın;daha fazlasını
    ise isteme çünkü olamaz!

• eyvallah abim.
  • Arkadaşlar 46 hx820 almayı düşünüyorum satmayı düşünen vardır belki diye buraya yazdım.Albani ve diğer ustaları takip ederek bütçeme göre bu modeli uygun görüyorum ustalarım son bir öneri de bulunurlarsa da dikkate alırım tabi ki ..

• Bulursan almamazlık etme!
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.