Şimdi Ara

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!! (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
13
Favori
198.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gladyo1907

merhaba arkadaşlar bi konuda bilgilendirme yapayım sinema sever arkadaşlar için;

ben mubi nin sadece HX850 serisi ile beraber geldiğini sanıyordum, HX ve NX serilerinde de 1 yıllık üyeliğin hediye olduğunu öğrendim, biraz karıştırıp kurulum ve üyeliği kendim yaptım, biraz karışık bir süreç ilgisini çeken arkadaş olursa açıklayabilirim süreci.

not: kampanya 1 ağustos 2012 tarihinden sonra alınan bütün HX ve NX serilerinde geçerli

19 kasımda hx920 aldım üye olabilmem için ne gerekiyor teşekkürler birde hx920 için ayarları paylaşabilirmisiniz acaba ölü pixel,ışık sızması gibi testleri nasıl yapacağım ,servis yok dedi ama ikna olmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürocerrah -- 22 Kasım 2012; 12:53:13 >

• @ürocerrah

merhaba, HX920 almışsınız hayırlı olsun, sanırım sony servisi size de bilgi vermeyi unutmuş bana yaptıkları gibi

işlemleri adım adım açıklıyorum:

1) sony entertainment center adresine gidip bir hesap yaratacaksınız kendinize, sitenin adresi şudur: account.sonyentertainmentnetwork.com , biraz cins bir programlama ile yapılmış site sanırım her zaman çalışmıyor takılı kalıyor site, cepten girdiğimde sorun olmuyor ancak cepten üye olduğunuzda türkiye desteği yok, dolayısıyla web sitesinden üyelik alacaksınız. mail hesabınız ile yaratın SEN hesabı. (dil ingilizce ülke türkiye seçin)

daha sonra burada tv nizi kayıt ettireceksiniz, cihazlar ksımında tv seçin sonra HX920 seçin. sonra sizden 4 haneli bi numara isteyecek bu numarayı tv içinden alacaksınız ve kesinlikle not edin bi yere. gelelim bu 4 haneli numara nerden alınacak.

home tuşuna basın, bravia internet videos kısmına gelin, en aşağıda premium service gibi bişi olmalı oraya girip ya da doğrudan mubi simgesi var ona tıkladığınızda size bu numarayı ekranında bi yerinde gösterecek. o numarayı gireceksiniz sitede.

daha sonra ileri dediğinizde bu tv için şifre sorucak kendiniz 5 haneli bi şifre belirleyeceksiniz, bunu da not edin ilerde lazım olabilir premium servicelerde

tv nizin kaydı yapıldığında artık mubi sekmesinde tv de filmleri göreceksiniz ancak filmler çalışmayacak mubi hesabınız yok diye

2) aynı mail adresiniz ile mubi ye kayıt olun, adresi;http://mubi.com/

3) sony müşteri hizmetlerini arayın mubi için promosyon kodunu isteyin 8 hanelidir.

4) şimdi tekrardan account.sonyentertainmentnetwork.com adresine gidiyoruz. premium services diye bi yer var oraya tıklayın, orada çeşitlik servisler ile beraber mubi yi de göreceksiniz. mubi yi aktif et tuşuna basın, sizi mubi/sony diye gizli içerikli bi yere yönlendiricek orda promosyon kodunu kısmına müşteri hizmetlerinin size verdiği numarayı girdiğiniz anda 1 senelik mubi aboneliğiniz aktif edilmiş olacak ve tv den mubi sekmesinden istediğiniz filmi izleyebilirsiniz.

biraz zahmetli bir süreç, sony baya kasmış 1 hafta uğraştım olayı çözdüm :) destek gerekirse yardımcı olurum

• quote:

@ürocerrah

merhaba, HX920 almışsınız hayırlı olsun, sanırım sony servisi size de bilgi vermeyi unutmuş bana yaptıkları gibi

1) sony entertainment center adresine gidip bir hesap yaratacaksınız kendinize, sitenin adresi şudur: account.sonyentertainmentnetwork.com , biraz cins bir programlama ile yapılmış site sanırım her zaman çalışmıyor takılı kalıyor site, cepten girdiğimde sorun olmuyor ancak cepten üye olduğunuzda türkiye desteği yok, dolayısıyla web sitesinden üyelik alacaksınız. mail hesabınız ile yaratın SEN hesabı. (dil ingilizce ülke türkiye seçin)

daha sonra burada tv nizi kayıt ettireceksiniz, cihazlar ksımında tv seçin sonra HX920 seçin. sonra sizden 4 haneli bi numara isteyecek bu numarayı tv içinden alacaksınız ve kesinlikle not edin bi yere. gelelim bu 4 haneli numara nerden alınacak.

home tuşuna basın, bravia internet videos kısmına gelin, en aşağıda premium service gibi bişi olmalı oraya girip ya da doğrudan mubi simgesi var ona tıkladığınızda size bu numarayı ekranında bi yerinde gösterecek. o numarayı gireceksiniz sitede.

daha sonra ileri dediğinizde bu tv için şifre sorucak kendiniz 5 haneli bi şifre belirleyeceksiniz, bunu da not edin ilerde lazım olabilir premium servicelerde

tv nizin kaydı yapıldığında artık mubi sekmesinde tv de filmleri göreceksiniz ancak filmler çalışmayacak mubi hesabınız yok diye

3) sony müşteri hizmetlerini arayın mubi için promosyon kodunu isteyin 8 hanelidir.

4) şimdi tekrardan account.sonyentertainmentnetwork.com adresine gidiyoruz. premium services diye bi yer var oraya tıklayın, orada çeşitlik servisler ile beraber mubi yi de göreceksiniz. mubi yi aktif et tuşuna basın, sizi mubi/sony diye gizli içerikli bi yere yönlendiricek orda promosyon kodunu kısmına müşteri hizmetlerinin size verdiği numarayı girdiğiniz anda 1 senelik mubi aboneliğiniz aktif edilmiş olacak ve tv den mubi sekmesinden istediğiniz filmi izleyebilirsiniz.

biraz zahmetli bir süreç, sony baya kasmış 1 hafta uğraştım olayı çözdüm :) destek gerekirse yardımcı olurum

bilgiler için çok teşekkürler deneyim takılırsam sizden yardım rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Yusuf Sony eskiden beri çoğu hatta tamamı cihazlarında bir HW modifikasyonu yapmaz prensip olarak!!!

Kısaca paralı sistemlerin işleri sakat!

++

öyle hocam biliyorum tv nin kendi içinde olan tunerler iyi degildir zaten bende dreambox DM 7020 HD var her işimi görüyor. hep bu dt cinsligi bu işler. insanları zorla kutuya mahkum ediyor, hemde 5 kuruş etmez kutulari kanal sıralamaları falan. sırf bu yüzden modüllü dt ye geçmeye ugraşıyorum bu seferde karşımıza ci+ çıkıyor. sony nin, samsung gibi iyi kötü bir tuneri olsaydı en azından kutu masrafı olmuyacaktı.dreamboxu zaten bi dünya paraya aldık, technisatda isio bi o kadar para tr de 1.5 milyar istiyorlar, stokta yok. almanyadan getirebilecek birilerini arıyorum ordan getirtebilirim. almanyada 350-400 euro falan şimdi tam unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 22 Kasım 2012; 15:10:15 >

• Kardeş platformların taktiği(Avrupa için) aslında hepsinde aynıdır!!

Maksat kendisine tamamen bağlanmasıdır müşterilerin!

Yani salt DS/DT ye özel bir "uyanklık örneği" değildir bunlar,Avrupada tüm sistemler aynen bu zihniyetle
    çalışırlar!
    Herifler isterki sadece onun sistemini kullanasın ve bir başka sisteme gidemeyesin!

Ancak orada sistemler laf aramızda görüntü kalitesi olarak da çok iyidir

DS/DT nin ne olduğunu ise sizlere bırakıyorum gari,ama bana göre hikaye bu heriflerin görüntü kaliteleri

Kısaca bir cihaz al da sonra her bir numarayı bununla yap olayı kalmamıştır! sürekli bayılıp bazı cihazları v.s almak
    zorundasın,bu işin keyfini sürmek için

• quote:

Kardeş platformların taktiği(Avrupa için) aslında hepsinde aynıdır!!

Maksat kendisine tamamen bağlanmasıdır müşterilerin!

Yani salt DS/DT ye özel bir "uyanklık örneği" değildir bunlar,Avrupada tüm sistemler aynen bu zihniyetle
    çalışırlar!
    Herifler isterki sadece onun sistemini kullanasın ve bir başka sisteme gidemeyesin!

Ancak orada sistemler laf aramızda görüntü kalitesi olarak da çok iyidir

DS/DT nin ne olduğunu ise sizlere bırakıyorum gari,ama bana göre hikaye bu heriflerin görüntü kaliteleri

Kısaca bir cihaz al da sonra her bir numarayı bununla yap olayı kalmamıştır! sürekli bayılıp bazı cihazları v.s almak
    zorundasın,bu işin keyfini sürmek için

• MUBİ desteği denen olayda filmler TV içine mi yüklü, internetten mi seyredebiliyorsunuz?
  • hx 920 için ayarları verebilirmisiniz sd yayınlar oldukça kötü yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

MUBİ desteği denen olayda filmler TV içine mi yüklü, internetten mi seyredebiliyorsunuz?

internetten izliyorsun, menüde MUBİ ikonu var aktif ettikten sonra erişim sağlayarak filmleri seçip izliyorsun. Filmler türkce dublaj değil türkce altyazılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 22 Kasım 2012; 20:39:33 >
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürocerrah

hx 920 için ayarları verebilirmisiniz sd yayınlar oldukça kötü yardım lütfen
    Rica ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 22 Kasım 2012; 20:56:10 >
  • quote:

@ürocerrah

sayın gladyo 1907 hx920 ayarlarınızı paylaşabilirmisiniz acaba birde ekran boyutuna göre ayarlar değişiyormu acaba verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ayrıca sayenizde mubi ye üye olabildim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürocerrah -- 23 Kasım 2012; 19:08:06 >

• teşekürler yardımlarınız için
  • albani hocamın bir diğer forumdan verdiği ayarları ve de testleri uyguladım ,hiçbir hata yok ve sonuç mükemmel ,gerçekten iyi bir receiver ile bu panel gerçekten uçar,okuduklarıma göre dt sagem den yeni bir receiver verecekmiş ve receiver şu an deneniyor ben dt kullandığım için bu receiver iyi çıkarsa Allah derim.Yeni ayarlardan sonra sd ler de çok ciddi düzeldi panel hx920
  • Dr Bey sende hangi Receiver var???

>>CS ile işin varsa direk Kati-913 al

>>CS ile işin yoksa ve en iyi kalite resim istiyorsan Kati den de iyi olan sadece FTS cihaz olan TechniSat al(imzamdaki cihaz)

>>bunlardan da iyisini istersen FTA olarak Humi2000 al(DSmart sorunlu çalılıyor bu cihazda bilgin olsun)

O DT nin bilmem nereye yaptıracağı cihaz için FAKE çakallar malum forumlarda boy göstermeye başladılar!!bazılarıda ciddi gazı almışlar
    hele bir cihaz ortaya çıksın ne mal olduğunu o zaman anlarız! uyanıklar şimdiden milleti "yemleyip" ABONE avına çıkmışlar

İyi bir Receiver şart ama "iyi bir yayın kalitesi" de şart!!! yaw DT/DS nin kaliteleri yerlerde be ama kötünün iyisi diye mecburen
    bu uyanıklara mahkum oluyoruz! bende DS nin Modüllü üyesiyim ama Allahtan elimdeki süper Receive rile işi o da bir yere kadar kıvırıyoruz
    yoksa yine hikaye!

Sen Allah derken yandım Allah deme de

ülen ne işler dönüyor memlekette,herifler dar-band,düşük bit-rate ile yayın yapıyorlar Humi olsa bir yere kadar yahu
    ++

Dostum dün yeni bir panel almıştım(Tosh 42WL863)kurulumunu yaptım ve kendi dahili DVB-S/S2 Tunerini ilk etapda kullandım,bakalım ne çıkacak
    diye ve bunları displayde veriyorum zaman buldukça;resim kalitesi oldukça iyi diyebilirim ama gözler şu iyi Receiver lara alıştığı için ne yapsam
    sonunda kesmedi beni,ancak dahili olarak fena sayılmaz ve Receiver almadan çoğu insanı götürür!

Yaklaşık 24 saat uğraştım ama istediğim rengi bir türlü almamadım,az evvel Humi yi bağladım ve işte olay budur dedim ülen boşuna
    uğraşmışım onca saatler yarın dahada iyi hale getireceğim ve dahili ile filan ben uğraşmam artık!

CAN++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 24 Kasım 2012; 22:25:59 >

• quote:

Dr Bey sende hangi Receiver var???

>>CS ile işin varsa direk Kati-913 al

>>CS ile işin yoksa ve en iyi kalite resim istiyorsan Kati den de iyi olan sadece FTS cihaz olan TechniSat al(imzamdaki cihaz)

>>bunlardan da iyisini istersen FTA olarak Humi2000 al(DSmart sorunlu çalılıyor bu cihazda bilgin olsun)

O DT nin bilmem nereye yaptıracağı cihaz için FAKE çakallar malum forumlarda boy göstermeye başladılar!!bazılarıda ciddi gazı almışlar
    hele bir cihaz ortaya çıksın ne mal olduğunu o zaman anlarız! uyanıklar şimdiden milleti "yemleyip" ABONE avına çıkmışlar

İyi bir Receiver şart ama "iyi bir yayın kalitesi" de şart!!! yaw DT/DS nin kaliteleri yerlerde be ama kötünün iyisi diye mecburen
    bu uyanıklara mahkum oluyoruz! bende DS nin Modüllü üyesiyim ama Allahtan elimdeki süper Receive rile işi o da bir yere kadar kıvırıyoruz
    yoksa yine hikaye!

Sen Allah derken yandım Allah deme de

ülen ne işler dönüyor memlekette,herifler dar-band,düşük bit-rate ile yayın yapıyorlar Humi olsa bir yere kadar yahu
    ++

Dostum dün yeni bir panel almıştım(Tosh 42WL863)kurulumunu yaptım ve kendi dahili DVB-S/S2 Tunerini ilk etapda kullandım,bakalım ne çıkacak
    diye ve bunları displayde veriyorum zaman buldukça;resim kalitesi oldukça iyi diyebilirim ama gözler şu iyi Receiver lara alıştığı için ne yapsam
    sonunda kesmedi beni,ancak dahili olarak fena sayılmaz ve Receiver almadan çoğu insanı götürür!

Yaklaşık 24 saat uğraştım ama istediğim rengi bir türlü almamadım,az evvel Humi yi bağladım ve işte olay budur dedim ülen boşuna
    uğraşmışım onca saatler yarın dahada iyi hale getireceğim ve dahili ile filan ben uğraşmam artık!

CAN++

Albani hocam benim CS ile işim hiç olmaz technisat için ise takipteyim sagem dt cihaz için ise diğer forumdan sonuçları bekliyorum malum ortalık çakal çukal dolu sayende aldığım panelimden çok memnunum gerçekten teşekkürler diğer forumdan yeni panelini hayırlamıştım güle gülekullan hayırlı uğurlu olsun üstad

• Hocam Techni dediğin kaç paralık şey yaw,kıy paraya kap bir tane böyle cihaz,bir dünya para saydın panele bunun içinde az bayıl artık
  • Yeni TVniz hayırlı olsun. Sizde Panasonic 37" LED yok muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 25 Kasım 2012; 20:05:37 >
  • Sami selamlar

37" oturma odasında idi ama artık o da ufak gelmeye başlayınca satıp bu imzadaki yeni Tosh 42lik paneli aldım
    diğer yerde bunun geniş bir başlığı var orada yazıyorum genel durumunu v.s
    ++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Peki KD-84X9005 Hakkında fikriniz nedir? Tanıtımdaki demo mu acaba seri üretime geçildi mi ya da?

Şimdi gördüm bu TVnin kendi başlığı varmış.

KD-84X9005 model tv Türkiye'de 50 - 60.000 tl civarı satış fiyatı olacak.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.