Şimdi Ara

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.832
Cevap
13
Favori
198.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PDP ler öyle fix tarife aynı akımı çekmezler,bu konuları geçmişte Pio ve Pany başlığında çok işlemiştik!
    Sen fazla katalog bilgileri ve özellikle şehir efsanesi haline gelen PDP sallama/palavra bilgilerine takılma ltf

++
    55" lik PDP için MRPC(max.güç çekimi)verilen değer 400W gibidir ama PDP ler ışık kaynağını kendileri ürettikleri için
    sahnedeki White-Black ve takip eden renklerin gereksinimi için(ışık/ton v.s)durumuna göre geniş bir salınımlı halde
    güç harcarlar>>>50-400W gibi veya 100-300W gibi........
    Bunun ortalaması ise 50/55 lerde yaklaşık 150-180 ile 200-250W gibi olur/olabilir,bu değer elbette,aynı ebat büyüklüğündeki
    bir TFT-LCD den yaklaşık 2 kat fazladır ama her iki panelin ışık kaynağı üretim/kullanım teknikleri farklıdır ve PDP lerin yüksek
    çekmesinin basit anlatımıyla sebebini de yazdım!

Sen bu konuda bizim Pio başlığına takıl,orada senelerdir 50/60 ve yüksek Watt çeken panelleri kullanıyor arkadaşlarımız ama
    kimseden böyle bir şikayet gelmedi!!
    Ama elbette neticede,ay sonunda Elekt.Fat.sonra yansıyacak bir bedel de olacaktır ve kullanım 10-12 saat olursa ayda yinede 40-50KW
    faturaya binecektir!

++

NOT;Pany de,yeni nesil Modüller(2009 dan başlayarak)çok daha az "nominal" güç kullanıyorlar!!
    Elemanlar/PWB v.s daha az güçle çalışabilmektedir ki herifler zaten bu konuda güç tüketimini eskiye
    nazaran %40-60 azalttılar!!
    Üretici Katalog bilgisinde verilen "MRPC"(MaxiumRatedPowerConsumption)değerleride tam doğru değildir
    ama bunları en yüksekten vermek zorundalar!!

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 10 Eylül 2011; 12:40:04 >

• sayın hocam yani günde 10 saat pany 55 inç vt30 ile tv izlersek ayda kaç tl gelir acaba tahminen elektrik ...milyar diolar korkuyor insan ...
  • yaw kardeşim,sen şimdi bütün işi bitirdin de sıra bu sorduğun işemi kaldı

yada sen kafamı buluyorsun benimle veya birileri seninlemi kafa buluyor

onu diyen sallamacıları sen bana gönder en iyisi
  • hocsm estafirullah sizinle kafa bulmak haddimize düşmez.sadece dün bu elektirk konusunda baya bi fazla harcıyorlar felan diiince çalışanlar ben de size sormak gereği hissettim...çünki vatanda kampanya vardı ve pany 55 vt30 nakit 6239 tl ye düşmüştü...alacaktım ama bu elektrik olayı yüzünden size danışıyım dedim..ellerinde kapalı kutu bi tane vardı teşhir dışında...yarında bitiyor kampanya ...artık sony hx 920 den vazgeçtim..çok pahalı ve sizin de dediğiniz gibi düşeceği yok fiyatların..ama samsung D8000 ve pany vt30 düştü fiyatlar... ya hocam zamanınızı çok aldım özür dilerim ama sadece son bi soru sorca bu konu da daha da sormam zamanınızı almam merak etmeyin .... pany 55 vt30 mu yoksa samsung 55 D8000 mi...siz bu ikisinden şunu al diin gidip alcam ...çünki artık 37 ekran beni çıldırttı deli etti yani... bir an önce kurtulmam lazım...dün akşam da panylerin gt 30 ları yorumlarını okudum forumdan avize bile gözüküyormuş ekranda ..yok perdeleri kapatmak gerekiyormuş yok ışıkları kapatmak felan ve bunları hep kullananlar yazmışlar ...ekranın soluk olmasından felan bahsetmişler ama sanırım bu vt30 larda bu durumlar fazla yoktur mu acaba ..siz uzmansınız ve son kez bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ...şimdiden teşekkürler ...sağolun sayın hocam ...

• Meta kardeş

Sen öncelikle acele etme!
    Birlierinin yalan-yalnış bilgi diye sundukları palavralarıde geç bir kalem!
    Kampanya lar ise bitmeyen senfoni gibi;yarın biter,1 hafta sonra bir yenisi Vatan veya bir başka yerde başlar!
    Piyasada işler çok kötü ve herkes bir şekilde mal satmanın peşinde(özellikle o bildiğimiz büyük Mağazalar)
    Ayrıca bu zırt-pırt Kampanya diye yaptıkları atraksiyonlarda inandırıcılığı kaybetmiş gibi!!

Pany/TR bu sene biraz agresif fiya politikası uyguluyor ve malları oldukça cazip rakamlara indirebiliyor!zaten bu sene
    VT3x ler geçens eneki gibi aşırı yüksek fiyattan giriş yapmadığı gibi,fiyatıda çabuk inmeye başladı,bu arada sene bitiyor sayılır
    öte yandan 2012 Model paneller çıkmaya hazır gibi ve bundan sonra fiyat düşüşleri Bayram ve Yılbası v.s derken çok ciddi
    seviyelere düşecektir!

>>ANCAK Yukarıda yazdıklarım HX9x için değildir,bunun fiyatı bahsettiğim şekilde gitmez!!! heriflerin hala 2010 Hi-End panelleri bile pahalı

Dediğim gibi acelen yoksa,fiyatları takip et,ayrıca VT seriside bitmez,hatta ellerinde adet olarakta oldukça fazla var gibi geliyor bana ve bir
    süre sonra şişme yaşarlarsa fiyatı çok daha hızlı düşecektir!!! az uyanık ol ve gaza gelme!!

VT3x şuanda alınacak en iyi panel ama bu maldan çok var,dolayısıyla belli bir periyatto fiyatıda inecektir!

Samy ve LGE de aynen böyle bu durumda ve fiyatları ciddi inecektir,çünkü bunların elinde inanılmaz fazla adetler var ve dünyada en çok paneli
    bu iki Koreli satıyor!!

++
    Soruna gelirsem tabiki VT3x derim bunun yanında ben D8xx in lafını bile etmem!!(ama bu benim şahsi görüşümdür,katılınır-katılınmaz!)
    Ama acele etme,zaten sen yarın alsan da,haftaya fiyatı zaten düşecektir,bu işler her zaman böyledir,geriye bakmayacaksın

Bahsettiğin 37ekran CM mi yoksa Inchi mi??? bende de 37" panel var ayrıca ama 37cm ise çok küçük kaldı artık
    CRT yi sakın atma,onu ararsın SD lerde bendeki Sony CRT 24 senelik ve hala kullanıyoruz

++
    Yansıma;Evet günümüz çoğu panellerde ciddi bir parlaklık söz konusudur(öndeki koruyucu katmandan dolayı)bazı insanlar bu yansıma sorun
    oluyor ama PDP lerde yansıma her zaman sorundur!!! PDP ler karanlık ortam panelleridir veya zifiri karanlık panelleridir Projector ler gibi!!

Örneğin benim panel sanırım dünyadaki en parlak panel(SV685) aynen AYNA gibi ama hiç şikayet etmiyorum!!

Yani orada okudukların aynen doğrudur! buna bir şey yapamam,PDP leri normalde zaten ortamı hafif karartarak izlemek gerekiyor
    Brightness/Contrast değerlerini kaybetmemesi için!! Açı olarak sorun olmaz ama Bright/Cont olarak yüksek ışık şiddeti olan ortamlar
    PDP ler için hiç uygun değildir ve bu sana pratik gelmiyorsa veya bu işi sevmediysen o zaman Samy lere bakacaksın!!veya başka Marka
    LCD lere bakacaksın+

Panel tip TV ler CRT gibi basit kullanımlı cihazlar değildir ve bir sürü çevresel/fiziksel izleme faktörleri vardır ve ona göre uygun bir ortam yaratılması
    gerekiyor özellikle panelin ekran parlaklığıyla orantılı olarak!!

Pany için kafana takılanları bu başlıktan değilde,"Panasonicliler" başlığından sorabilirsin,diğer arkadaşlarda yorum yaparlar ayrıca

++

• sayın hocam sorularıma cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum... benim 37 inç değil 37 cm yani 37 ekran küçük tv simens .... aslında 72 ekran telefunken flat tv vardı benim ama onu babamlara götürdüm yazın memlekete...ve ben küçük tv ye kaldım mutfaktaki...ama bekle diosanız bişey biliosunuzdur .... o nedenle bekliycem ... gerçi artık hangi markayı bekliyceğimi de bilmiyorum ...kafam iice karıştı .... özellikle panylerin yansıma olayları çok moral bozucu ...samsung u da önermiyorsunuz ...ne alacağımı gerçekten bilmiyorum ....
  • Albani Hocam, bu Elite dediğiniz Pioneer'in Kuro gibi bir LCD modeli mi? Ben Sharp'ın bir modeli sanıyordum, örneğin Sony Bravia gibi. Yoksa başlıbaşına bir marka mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 10 Eylül 2011; 23:15:22 >
  • Pioneer Plazma Ansiklopedisi konusunda cevabı aldım. Anladığım kadarıyla başlıbaşına bir marka. Amerika'da bildiğim kadarıyla Pioneer'in "Elite Kuro" modeli vardı. Logosu da ona benziyor. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete buğra

sayın hocam sorularıma cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum... benim 37 inç değil 37 cm yani 37 ekran küçük tv simens .... aslında 72 ekran telefunken flat tv vardı benim ama onu babamlara götürdüm yazın memlekete...ve ben küçük tv ye kaldım mutfaktaki...ama bekle diosanız bişey biliosunuzdur .... o nedenle bekliycem ... gerçi artık hangi markayı bekliyceğimi de bilmiyorum ...kafam iice karıştı .... özellikle panylerin yansıma olayları çok moral bozucu ...samsung u da önermiyorsunuz ...ne alacağımı gerçekten bilmiyorum ....

Kardeş kafanını karışacağı hiç bir şey yok,olayıda fazla büyütme,sadece her yazılanı veya her söyleneni fazla kaale alma veya hiç dinleme ve özellikle Satıcıların
    yemlemelerine filan takılma,takıldığı başka bir şey olursa buradan sorarsın+

Ben bekle derken özellikle Pany lerin fiyatlarını takip ederek,bekle dedim,nasılsa düşüyor ve bu düşüşlerde çok uzun zamanda olmuyor,sen bence VT3x e yazıl
    ve beklemede kal şimdilik,bu paneller 2011 model daha çoook panel var satılmayı bekleyen

Samy D8xx de gözün varsa veya bir başka panelde bunları incele ve kafan yatarsa onlarıda alabilirsin,illa benim yada bazılarımızın dediği paneli almak zorunda değilsinki!

Parlaklık konusunun çözümü vardır,sana yazdım,bendeki SV aşırı parlak bir paneldir ama sorunsuz kullanıyorum;perdeleri kapatıyorum olay bitiyor veya gündüz çok fazla
    izleme yapacaksan ve dahada karanlık istiyorsan en güzel çözüm ise "Black-out" dediğimiz siyah stor perdeler vardır takarsın bunu fotoğraf stüdyosu gibi olur Salon
    zaten PDP leride zifiri karanlıkta izleyeceksin tadını alabilmek için

Veya Panjur da çözümdür v.s,kısaca gündüz olayını ve parlaklık olayını bunlarla halledebilirsin++

• quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Pioneer Plazma Ansiklopedisi konusunda cevabı aldım. Anladığım kadarıyla başlıbaşına bir marka. Amerika'da bildiğim kadarıyla Pioneer'in "Elite Kuro" modeli vardı. Logosu da ona benziyor. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Sami merhaba

-Ben aslında "ELITE" konusu eskiden de hem TF de hemde DH de yazmıştım,daha sonrada DH deki Pio başlığından yeniden yazdım,
    yeni Forumda da yazdım++

-ELITE aslında bir Marka değildi,halende bir Marka değildir ama olaylar öyle bir geliştiki MARKA gibi oldu ama bilenler bunun Markasına
    veya Logosuna filan takılmıyor sadece görüntüsüne bakıyoruz,Markası ile işimiz yok bizim!

-"ELITE" aslında Pio nun "sadece" USA için ürettiği bazı Hi-End Audio-Video cihazlarındaki aslında bir Model ismidir(MARKA değildir dikkatini çekerim)
    Ama buna ait bir Logo geliştirdiler ve cihazlara bastılar v.s ve halk arasında da Elite diye konuşldu ama bir Marka olarak değilde Pio nun en üst
    Seviye ve gerçektende çok "elit" bazı cihazları idi ve fiyatlarıda aşırı pahalıydı ama çok klas/kalite v.s üst seviye cihazlardı bunlar

Örneğin ELITE 111/121/141/151 gibi PDP panelleri dünyadaki halen tek "REFERANCE" panellerdir bunları bırak geçmeyi,yanına bile yaklaşan yoktur!!
    aynı şekilde AVR cihazlarıda mükemmel ötesidir v.s v.s

-Pioneer Corp./Japan geçen sene "ELITE" isim kullanım hakkını Sharp a devretti(ya sattı yada Lisans ile kiraladı)ama Sharp bunun için milyonlarca dolar ödedi
    "ELITE" sadece USA da kullanılmak üzere Tesçilli bir ticari üründür!!

Dikkat etmişsen bu panel Çin de Sharp olarak satışa çıktı veya Avrupaya da gelirse yine Sharp olarak gelecektir sadece USA da ELITE olarak satılacaktır ama panel
    aynı panel!!

Bizim için önemli olanda budur,üreticiside SHARP tır

TR ye gelirmi,Allah bilir,çünkü ENKAY kazıkçı firmanın önde gidenidir ayrıca işide hiç iyi bilmiyorlar(EnPLUS Mağazalarını herkes biliyor sanırım,çok lüks semtlerde
    açılan ve kalite malların satıldığı mağazalardır bunlar! örneğin Loewe yide bunlar getiriyor TR ye,Araba parasına satılan)

Elite-Sharp işini bunlar becerirlermi bilemem gari,çünkü fiyat çok fazla ve herkes bu panelleri alamaz!
    Ayrıca Avrupaya ne zaman geleceğide belli değil ama USA da ilgi bence aşırı fazla ve millet acaip heyacanlamış görüyorum,genelde talepte hep 70" lere olmuş,60 lara bakan yok gibi!
    bir kaç alanda oldu bu arada!yakında kullanıcı yorumları gelir ama ben uzun zamandır izliyorum ve herifler bu defa KURO seviyesinde panel yapmışlar gibi!

HX9x ları solladığı artık bir gerçek,zaten sollayamasaydı yuhh derdim

Fiyatı bugün için örneğin 60" ebatta $ 6bin olması bana göre çok makul,zaten USA da kimse fiyatını konuşmuyor ne hikmetse!!!! hatta 70" lerin fiyatı $ 8,5bin bununda fıyatı
    pek konuşulmuyor!
    ++

Not;bu panel bir seferlik çıkan(2008 Model) Pio LCD gibi değildir,o Pio LCD,Sharp İspanya tesislerinde montajlanan ve sadece Avrupada satılan ve başarılı olamayan bir paneldi!!
    zaten bir seferlik çıktı satıldı ve bitti ve üretimden de kalktı tutulmadığı için,ayrıca çokta pahalıydı!

Sharp ın bu Elite paneli içinse Pio Mühendisleri destek verdi veya işin Engine kısmı tamamen Pio üretimide olabilir ama destek verdikleri teknik olarak çok belli oluyor
    Buda asıl en önemli artısıdır!
    Ancak ben K.Kılavuzuna bakınca yine o bildiğimiz klasik Sharp Menüsü görünce "acaba" diye de düşündüm veya Pio sistemi hazırladı Sharp ta aynı kendi menüsüne bunu uyguladı!
    Menüsüde önemli değil aslında mühim olan Pio nun el atıp atmadığıdır ama el attıklarını bazı uzman yorumlarından ve demolarından anlıyorum

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 11 Eylül 2011; 0:28:38 >

• Albani hocam sizinle nasıl bağlantı kuracağım pm atamıyorum şu an forumdaymışsınız gün boyu bekledim sizi desem yeridir ...
  • Ayrıntılı bilgi için teşekkürler.
    Peki bu Kuro'nun çizgisini niye kimse yakalıyamıyor? CocaCola'nın formülü gibi Pionner'in geliştirdiği gizli bir sırrı mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 11 Eylül 2011; 20:04:30 >
  • Evet aynen öyle

Bu herifler video işlemede öyle bir sistem buldularki,hala bunu geçen yok!!!
    Zaten bu heriflerin aıl işide yada uğraştıklarıda budur,yoksa Modül NEC indir(NEC gerçi
    şimdi Pio bünyesinden ama o ayrı bir tekniktir) ve diğer HW v.s işlerinede pek bamadılar
    herifler oturdular sadece resim kalitesi üzerine çalıştılar ve ilk çıktıkları günde böyle idiler
    yani en iyisi(90ların sonu 2000 lerin en başı gibi)dükkanı kapatıncaya kadarda en iyisi idiler
    Ve hala Pio yuda geçen yoktur!!
    Herifler tartışmasız lider yaw

Ama hep buna çalıştılar;diğer üreticiler gibi ondan bundan lisans almadılar!!çakma işlere hiç sapmadılar nede sallama
    bilgiler verdiler v.s v.s

ELITE model Pio PDP ler hala USA/Canada da 2.elde müthiş alıcı buluyor!(Avrupada KRP ler>>>Elite in Avrupa versiyonu)
    TR de görüyorsun zaman zaman 5090 ve ve diğer Pio lar 2.elde sürekli alınıyor!istersen sana hemen bulayım bir tane 5090
    sat elindeki o Sony 60lık paneli,5090 kullan!

++

• Teşekkür ederim ama 60" bile beni tam tatmin etmedi 5090 çok küçük gelir. İnşallah bir gün 6090 ya da 85" Panasonic ya da 70" Sharp Elite kısmet olur.
    Şimdilik hayal ama inşallah olur.
  • samsung D8000 almaya karar verdim .... biraz bekliycem ve fiyatı 4500 tl olunca alacam inşallah... şu anda fiyatı 5400 tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Teşekkür ederim ama 60" bile beni tam tatmin etmedi 5090 çok küçük gelir. İnşallah bir gün 6090 ya da 85" Panasonic ya da 70" Sharp Elite kısmet olur.
    Şimdilik hayal ama inşallah olur.

6090 2.elde bulma şansın sıfıra yakındır(ben bugüne kadar sadece 2 kişiye bulup aldırabildim bunu!)çünkü satan kesinlikle yok bu mereti,
    zaten USA/Canada/UK de bile çok zor bulunuyor 6xx serileri ve fiyatta bulunsa bile çok yüksek!

60" Elite Pio lar ise neredeyse ilk çıktığı günkü fiyatlara yakın(2008/2009 dan bahsediyorum)2.elde satılıyor!

++

85"Pany bildiğim kadarıyla Pany/TR de var ama fiyatını bilmiyorum açıkçası,ayrıca Pany den 85" Modül alan Bang&Oluffsen de
    85"lik PDP çıkarttı ve fiyatı sanırım 100 kağıt gibi

++
    Elite 60/70 için henüz bir Avrupa yol haritası yok ama,takip ettiğim kadarıyla,sankim bunun 70" olanı Avrupaya çıkmayacakmış gibi
    dün bir yorum okudum!!! nedendir belli değil yada bu yorum ne kadar doğru o da belli değil!!
    Neyse 70" gelmesede olur,bari 60" gelsin,kimileri sıraya yazıldı bile

USA da ise çok ilginçtir,yavaş yavaş alanlar forumlara girmeye başladı ama herkes orada 70" alıyor yaw $ 8,5bin kağıdı şak diye sayıyorlar demekki!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: mete buğra

samsung D8000 almaya karar verdim .... biraz bekliycem ve fiyatı 4500 tl olunca alacam inşallah... şu anda fiyatı 5400 tl...

O zaman şu başlığı takip ediyormusun?
    veya buradan takip edersin gelişmeleri Dxx ler için+

Benim orada bir sürü yazılarım vardır,onlarada bakarsın ayrıca panel için settings lerde verdim v.s

http://forum.donanimhaber.com/m_44778887/tm.htm
  • Bang&Olufsen'lerin ev fiyatı olması sürpriz değil. Sanırım 85" Panasonicler de buna yakın. Bir araştırmak lazım. Bu durumda en az 2-3 yıl daha bir değişiklik yapamayız, bir sürpriz olmazsa.
  • Hocam B&O nun ayrı-özel bir müşterisi vardır,ayrıca bu heriflerin Araba-Cip fiyatına satılan panelleri ve diğer Audio ürünleride
    çok çok rahat satılırlar,öyle olmasa 60 senedir B&O ve Loewe nasıl ayakta kaldılar o zaman!

Adamlar da "kalite" olayı çok farklı ama bunlar harbi kalite;çakma kalite filan değil reklam bile pek yapmazlar fuarlara bile
    pek katılmazlar hata bazılarına hiç katılmazlar v.s v.s
    Ama mallarını o fiyatına rağmen çok rahat satarlar!

++
    Bunların dünyadaki müşterileri;o acaip zenginler,Krallar/Sultanlar v.s v.s Sporcular(öyle absürt rakam alanlardan bahsediyorum!!)
    "Artizler",Şarkıcılar gibi manyak rakam kazananlar v.s birde bunların "hastaları" vardır ama bu hastalarıda elbette kalın adamlardır!!
    Fiyatına filanda bakmaz bunlar,gider malı görürler sonrada "gönderin eve" derler
    Dışarda ise yine durum aynen böyledir(zaten dışardna bahsediyorum ama TR de durum yine aynen böyledir)

Normal bir kullanıcı gidip bunu inceleyipte bu paneli yada ürünü hayatta almaz,hatta bir dünya insan bu 2 üreticiyi bilmez bile

Adamlar tam "Butik" işi çalışıyorlar zaten mallarda Butik ürünü gibi,neredeyse kişiye özel

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: contix

arkadaşlar bende sizleri uzun zamandır takip ediyorum ve zevkle okuyorum albani üstad ve diğer arkadaşların yazılarını umarım herkes dilediği tv ye kavuşur biran önce...benim sizlere bir sorum olacak bende sony nin ilk modellerinden olan xs1 plazma var tv de hd ready yazıyor fakat hd için hiçbir giriş yok tv de ben bu tv den nasıl hd yayın izleyebilirim digitürk hd reciver ım var herkese kolay gelsin

Selamlar

O panel hala çalışıyormu

2004 Model,Hitachi nin ALIS Modüllü 1024x1024,Sony nin ilk nesil PDP sidir o TV!!!

O yıllarda zaten HDMI port yoktu özelliklede Sony en son HDMI uygulayan üretici olmuştu!

Sanırım sendeki 42" olmalı ve onda sadece 3xScart ve 1xComponent birer tanede S-Video ile Composite portlar olmalıdır

DT Receiver için,mecburen panelin mevcut portlarından birisini kullanman gerekiyor!
    Ancak ben sendeki cihazın arkasında hangi portlar var bilemiyorum,HD-Receiver olduğuna göre,1xHDMI port vardır,
    ancak başka port varmı?? örneğin Component varsa bu güzel ve yeni nesil cihazların comp.çıkışlarıda 1080p ye kadar desteklidir
    ama senin panelin 1080i ye kadardır,ancak yinede gayet güzel izlersin görüntüyü(tabi Receiver ın kalitesiyle orantılı olarak!!)

++

evet albani hocam ilk tv lerden ve 42 receiverde compenent (yeşil,mavi ve kırmızı) var fakat compenent bağlantı yaptığım zaman görüntü var ses yok bunun nedeni nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim birde 576p yazıyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.