Şimdi Ara

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
13
Favori
198.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

çok sagol hocam cevap için.

diyelimki şifre çözme önemli degil o zaman Kathrein 912 en iyi hd ve sd yayın kalitesine sahip cihazmıdır.

bu markayı ilk defa duyuyorum.

Hayır bunu söylemiyorum! zaten böyle söylemekte çok fazla iddialı olur!
    ancak görüntü kalitesi çok iyi(bilen bilir Kati ve kalitesini v.s)

Öyle çakma markalı Çin malı teneke kutusu cihazlardan değildir

Ayrıca TR de satılmıyor ve böyle sorunlu CS işi yapan cihazlarda hem tutulmaz hemde yer yerde
    satılmaz zaten,hele hele TR de

Bunu herkes bir şekilde Almanyadan getiriyor! fiyatıda çok ucuz € 160/170 gibi,ben ise bizim Sedat tan(damasyus)
    almıştım,şimdilik CS işi tatmin edici değil ama ben FTA+DSmart için kullanıyorum+CS yide yaptığı kadarıyla
    idare ediyorum!

++

• peki ne tavsiye edersin tr de bulunabilecek. bu sony i alıcaz bari veridigimiz paranın hakkını verecek bir görüntü olsun istiyoruz. bundada uydu önemli. evde next 2000 hd super plus var hiç güzel degil.
  • valla kardeş bu benim için çok zor bir soru oldu

"Receiver" konusu dipsiz bir kuyu misalidir,son 10 senedir insanlar tartışır ama hala şudur denemiyor
    Sen bu konuda bizim TF ye takıl en iyisi!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

valla kardeş bu benim için çok zor bir soru oldu

"Receiver" konusu dipsiz bir kuyu misalidir,son 10 senedir insanlar tartışır ama hala şudur denemiyor
    Sen bu konuda bizim TF ye takıl en iyisi!

++

• araba mı alsam yoksa bu tv yi mi çok kararsız kaldım çıldırıcam bi akıl verin
  • şaka degilse sorun araba al. bu tv ye 7-8 versen 2 sene sonra 2-3 e satamazsın. al arabanı birde orta seviye bir tv al işini her türlü görür.

quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

araba mı alsam yoksa bu tv yi mi çok kararsız kaldım çıldırıcam bi akıl verin
  • quote:

Kardeş neye katılmadığını ben anlamadım??

Ben sadece panelden bahsederken,bunu görüntü kalitesinden bahsediyorum!!

-Panellerin dahili Tunerleri iyi değildir veya bir yere kadar idare eder!!

-Bahsettiğin DT/DS;genel manada yayınları kötü vede verdikleri Receiver lar dandik!

-İş Çanak-Çömleğe kaldımıda en önemli aktör burada SD&HD-Receiver dır!!! iyide hangi Marka nın
    hangisini v.s alacaksın,sorun burada!

-Yani sen şimdi panelin Tunerinemi kaldık/kalacağız diyorsun?? yada bu dahamı iyi diyorsun??
    Kısaca sen HX9x aldığın zaman,"TV yayını izlemeyecekmisin"???? yada bunu nereden izleyeceksin!
    Panelin Tuneride sadece bazı Serilerde DVB-S/S2 olarak bulunuyor!

-Daha öncede defalarca yazdım HX9x Serisi 2010/2011 in en iyi TFT-LCD TV sidir valla fiyatına karışmam gari
    çünkü malum firma TR de bu Hi-End serileri çoook kazık satıyor!!

++
    Yerli malum Platformlara üye olacaksanız,isterseniz Pio panel alın yine resim kalitesi bir yere kadar olacaktır!
    Ayrıca bana görede bunlarda DT,oldukça kötü(özellikle SD leri!!)HD leride bana göre aman aman değil!
    Diğer DS ise SD lerde çok daha iyi,HD lerde ise biraz daha iyi,ancak bu ikiside SD&HD olarak,bu kullandıkları sistem
    dar-band kullanımı v.s v.s teknik sebeblerden dolayı bunlarda fazla bir cacık olmaz!!!!

Almanların bazı SD kanalları bizimkilerin HD leri gibi yaw
    HD Dizi çekiyoruz diyorlar bunlarda hikaye!! arada benim görüntü kalitesi çok iyi olan Kati912 den kontrol ediyorum;ülen bunlar
    ne biçim HD diyorum

"Yeni nesil" neredeyse hatta tamamında "HD-Receiver" larda SD resim kalitesi ciddi kötü!!
    CS işi kullanıyorsanız işiniz çok daha zor(e2 den dolayı)!!!

"Eski nesil" SD-Receiver lar ise SD kalitesinde oldukça iyi veya çok iyi;hele hele 8-10 sene öncesinin Nokia/Kyoto/Echostar/Humax/Aston/TD gibi
    SD-Receiver lar "süper"
    Bende bu sebebten 11 senedir "hala" Humax ırcı5400z SD-Receiver kullanıyorum bunun bende ayrıca 2006 Model HD-Receiverıda var!
    Şuanda Kati912 kullanıyorum ve resim kalitesi mükemmel(ama SD lerde elbette bir Humi gibide değil!!)

++
    Sonuç olarak özellikle TR de gerek platformlar gereksede kullanılan bu Receiver lar ile,çok iyi resim kalitesi alınması imkansızdır ancak CRT
    kullanıyorsanız bunlarda sorun olmaz,dandik bir Receiver bile CRT lerde çok iyidir

++

hocam katilmadigim konu ttvlerin uydu alicilarini kalitesiz oldugu yorumunuz. Tamam kanal siralamasi, tarama gibi konularda pratik olmayabilirler ancak goruntu kalitesi bakimindan piyasadaki hemen tum cihazlardan ondeler. Bu tv ile sadece blu ray seyretmeyecegimize gore dahili tuner en iyi secim diyebilirim. Bunuda derken pace den azbox a 5-6 hd cihaz denemis biri olarak konusuyorum. Ha CS yapacaksaniz dediginiz gibi goruntu kalitesinden odun vermek durumunda kaliyorsunuz. Onun haricinde modullu uyelik en iyi cozum bence...

• merhaba
    başlığı burası değil ama birşey sormak istiyorum albani hocama ben mlutfağıma 22-24 inc , dvb-s tunerli (ayrıyeten uydu alıcısı almak istemiyorum bu konuda fazla bilgimde yok açıkçası) led tv tavsiyesinde bulunurmusunuz
  • Sn.teme

-Panellerin hangisinin DVB Tunerleri çok iyi veya hangi panelin Tuneri bilmem ne markadan iyi veya DB den iyi veya X markadan iyi v.s

DVB işi zaten dünyada resim kalitesi olarak belli bir seviyede daha doğru kötü seviyede gibi !!!

Yani şimdi bu panelciler kalkmışlarda bizim Receiver lardan çok daha kaliteli Tuner mi üretmişler
    Dandik Çin malı Tuner ile bu işi nasıl beceriyorlar valla bende anlamadım gitti

Kısaca ben panelin dahili tunerine fazla takılmayın diye belirttim;ama bu demek değildirki üzerlerinde rezil tuner var,elbette belli
    bir kaliteye kadar var ama hepsi o kadar!
    Zaten piyasada satılan hangi HD-Receiver da güzel resim veriyorki,"kötünün iyisine" millet iyi diyor sadece

Artık iyi Receiver yok,sadece kötünün iyisi vardır! bazılarıda biraz daha iyidir hepsi o

SD lerde hepsi yerlerde sürünüyor yaw
    Ben bu yüzden hala 11 senedir Humi yi kullanıyorum SD ler kaldıki diğer cihazımda Kati912 ve çok çok iyi olmasına rağmen SD lerde
    Humi nin yanına gelemiyor!!
    HD lerde iyi ama öyle uçtuğu filanda yok(e2 de yok üzerinde doğrudan org.image ile izliyorum CS yi)

Bunlar bana çok göreceli konular,ne panelin DVB si nede günümüz Receiver ların zaten SD&HD leri aman değil(bana göre tabiki sizi bilemem gari)

Ben CS yi bu şekilde yapıyorum;yani "kaliteden ödün vermeden" zaten bunuda çok güzel yapıyor yani resim kalitesi OK ama CS işi sakat
    haliyle e2 de çalıştırmadığım için! ama ben şimdilik buna razıyım,zaten cihazı ilk alış hedefim,hem adam gibi "kalite" bir cihaz olsun(malum piyasadaki çoğu
    cihaz cigara kutusu gibi tenekeden) hemde FTA+DSmart Modüllü üyelik içindi ve bunlarıda çok güzel yapıyor+CS yide artık ne kadar yapıyorsa
    eyvallah diyorum

++

• CİHAZ TR YR GELDİ VE STOKLARDA. MALESEF 46 İNÇ FİYATI 8 MİLYAR.

http://www.hepsisony.com/?urun-2977-Sony-KDL-46HX920-Full-High-Definition-2D-ve-3D-ile-en-yuksek-goruntu-performansi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 7 Haziran 2011; 13:08:24 >

• Sony Eurasia TR deki en tok satıcıdır...

Sony Üst seviye ürünlerinde genelde böyle KAZIK fiyatlı çıkar...

Alt seviyedeki ürünlerle yetrince piyasayı tokatlıyor zaten. buda ona yetiyor...

Geçen sene başlarında 46X4500 serilerinde yaptığını bu serilerde yaparmı bilmiyorum ( 8000 TL den 4100 TL indi kaptım bir tane)

Takip etmekte fayda var hemen atlamayın almak için...

Ben 60LX serisini takip edeceğim...
  • En az 1 sene beklemek lazım 8100 lira aşırı pahalı 46" için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngb

Sony Eurasia TR deki en tok satıcıdır...

Alt seviyedeki ürünlerle yetrince piyasayı tokatlıyor zaten. buda ona yetiyor...

Geçen sene başlarında 46X4500 serilerinde yaptığını bu serilerde yaparmı bilmiyorum ( 8000 TL den 4100 TL indi kaptım bir tane)

Hocam selamlar

-Sen hiç panel filan daha düşünme,sakın gaza-yeme gelme,senin panelin şuanda dünyadaki tüm panelleri aynen tokatlıyor(Sharp XS1 DAHİL!!)
    Yada illa bir şeyi takip etmek istiyorsan Pio 6090 ları takip et zira hala sıfır bulunabiliyor!
    -Bırak kim üstlerine atlarsa atlasın ama sen sakın atlama!!! zaten bu fiyatla kimsede buna atlamaz

-Bu arada LX9x aynen "UNUT"!!!(sanırım bahsettiğin ucuzlamasını beklediğin 2010 Model LX9 olmalı)

Ben bu sene(2010 Model olarak)bir çok kişiye;bütçesi güçlü olan tabiki;LX9x dan vazgeçirip HX9x aldırdım ki bir kaç taneside DH de üyedir
    ayrıca üye olmayanlarda var tabiki ve herkes LX9x lara gidiyordu,ben çevirdim yollarını

Kısac sen otur panelinin keyfini çıkar,senin takip edeceğin henüz bir panel yok,olursa ben sana bildiririm,örneğin bizim Tosh un çıkaracağı
    CEVOEngine ları sen takibe al

CAN+

Edit;bilen bilir,benim şöyle bir sloganım vardır; "Pio ve Diğerleri" diye ama ben bunu şimdi şöyle değiştirdim ; "Pio,X45x ve Diğerleri"
    bilmem anlatabildimmi

Bu arada bir bilgi daha vereyim,o malum paneller hariç,şuanda dünyada en iyi TFT-LCD panel HX9 lardır
    fiyatına karışmam gari,zatne böyle paneller elbette çok pahalı olur ama 1/2 sene sonra fiyatı dip yapabilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 7 Haziran 2011; 15:42:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mngb

Sony Eurasia TR deki en tok satıcıdır...

Hocam selamlar

-Sen hiç panel filan daha düşünme,sakın gaza-yeme gelme,senin panelin şuanda dünyadaki tüm panelleri aynen tokatlıyor(Sharp XS1 DAHİL!!)
    Yada illa bir şeyi takip etmek istiyorsan Pio 6090 ları takip et zira hala sıfır bulunabiliyor!
    -Bırak kim üstlerine atlarsa atlasın ama sen sakın atlama!!! zaten bu fiyatla kimsede buna atlamaz

-Bu arada LX9x aynen "UNUT"!!!(sanırım bahsettiğin ucuzlamasını beklediğin 2010 Model LX9 olmalı)

Ben bu sene(2010 Model olarak)bir çok kişiye;bütçesi güçlü olan tabiki;LX9x dan vazgeçirip HX9x aldırdım ki bir kaç taneside DH de üyedir
    ayrıca üye olmayanlarda var tabiki ve herkes LX9x lara gidiyordu,ben çevirdim yollarını

Kısac sen otur panelinin keyfini çıkar,senin takip edeceğin henüz bir panel yok,olursa ben sana bildiririm,örneğin bizim Tosh un çıkaracağı

CAN+

Edit;bilen bilir,benim şöyle bir sloganım vardır; "Pio ve Diğerleri" diye ama ben bunu şimdi şöyle değiştirdim ; "Pio,X45x ve Diğerleri"
    bilmem anlatabildimmi

Bu arada bir bilgi daha vereyim,o malum paneller hariç,şuanda dünyada en iyi TFT-LCD panel HX9 lardır
    fiyatına karışmam gari,zatne böyle paneller elbette çok pahalı olur ama 1/2 sene sonra fiyatı dip yapabilir!

hocam toshun çıkaracağı cevo engine li modellerde fiyat uçuk olur gibime geliyor

• quote:

Hocam selamlar

CAN+

bilmem anlatabildimmi

Can hocam merhaba,

Bu aralar panel düşünmüyorum zaten, 46X4500 şuan için yeterli...( Kelepir olursa kaparım tabiki )

Fakat dışişlerinde çalışan bir akrabam geçen sene tayini çıkınca dönüşünde Pio KRP600A getirdi, benide ayarları için çağırmıştı gel bak diye...

O gündür bu gündür 60" (152,40) aşağısı beni kesmez oldu, hasta oldum makineye...

Sony LX takıntım yok lakin 60" adam gibi bir LCD panel bulursam uygun fiyata kapacağım...

Toshıba da listemde fakat TNB tüm modelleri getirmiyor TR ye....

Takibe devam hocam...

Saygılar+++

• Merhaba

-Kardeş KRP(veya USA ELITE) dünyadaki "TEK" Referance paneldirler (birde Samy nin 52F96 si TFT-LCD olarak "Referance") bu alemde!!

Bunun haricinde bir Referance panel henüz yoktur!!

-Bizim Pio başlığından Vertigo da vardır bu 600A panel ve yakında TR ye geliyor(Pio başlığından görebilirsin)
    yada oraya gel muhabbete oradan devam edelim,ancak gelirken cebin biraz sağlam olsun

KRP bulman şansın neredeyse "sıfır" ancak birisi dışardan gelipte satarsa amenna!
    Örneğin ben Vertigoya bastırırım sat bunu diye,ama hayatta satmaz bu eleman

-Digicom da hala sıfır 6090 bulunmaktadır 12/12,5 fiyata çektiler rakamı,en son 9,6/10 gibiydi,sanırım bu uyanıklar beni takip
    ettikçe malın üstüne koyuyorlar ama satamıyorlar!
    Yani düşünürsen "en iyi 6"0 panel" bunun ilace 6090 dır!!!

3D yi filan itele gitsin,yani böyle bir takıntın varsa!!

-Sana gelirsem;hani amiyane bir tabir vardır ; "Attan inip Eşşeğe binme" olayı!!! sakın bir hata yapma;veya Ferrari den inipte Merso filanda binme

Senin X45x daha çok yol yapar!!!

-60" şansın zaten yok gibi,hele hele elindeki panel ilede mukayese edince,ebat büyük olsun takıntın varsa o zaman tek tavsiyem Projector system kullanmandır
    helede müsait bir mekanın varsa! veya buna göre bir mekanı düzenliyebilirsen!

++
    TNB ayrı bir alem ve artık onlarlada aram pek yok gibi! fiyatları Hi-End lerde absürt çıkıyorlar!!

Bahsettiğim CEVOEngine(55ZL1) için Avrupada lanse ettikleri rakam ise € 5.000,- bu rakam daha panel çıkmadan Avrupada tepki gördü
    Sen düşün TNB bunu TR de kaça satar(ayrıca getireceklerinide pek sanmam!!)
    Ancak panel çok "özel" çıkarsa belki ama bunu "pazarlayacak" bütün mesele bu!! ben pazarlarım ama rakam absürt olursa yinede çok zor belki
    "Butik" ürün olarak sattırırım ama elimde o panelden olmak kaydıyla!!! onuda bana sanımıyorum "beleşe" versinler,ama verirlerse ve panel
    istediğim gibi çıkarsa çok net olarak kesin sattırırım!! ancak TNB böyle orginazosyonlara girmez,çünkü bunlarda aynen Sony-Eurasia gibi acaip tok satıcı

CAN+

Edit;paneli İB yada bir başka Paralelci getiripte "bana verse bile" ben o işte kesinlikle olmam bu arada!!!
    Yasal TR Distribütör işinde ben olurum sadece!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 7 Haziran 2011; 18:21:16 >

• amerikalı 2999 dolara aynı ürünü alıp kullanıyo ama bize gelince 8000 tl.yazıklar olsun ya ne diyeyim başka.
    http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B004QX6E4S/ref=dp_olp_new_map?ie=UTF8&qid=1307565985&sr=1-2&condition=new
  • malesef öyle yazıklar olsun. ben 6000-6500 bekliyordum maximum.

burda biraz daha uygun peşin alım olsa pazarlıkla 7400-7500 e verirler en kötü.

http://www.morfare.com/asp/product/4711/Sony-KDL-46HX920-46-117-cm-3D-Intelligent-Peak-LED-LCD-TV-SU-B461-S-Stand-Hediye-

quote:

Orijinalden alıntı: bydiji

amerikalı 2999 dolara aynı ürünü alıp kullanıyo ama bize gelince 8000 tl.yazıklar olsun ya ne diyeyim başka.
    http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B004QX6E4S/ref=dp_olp_new_map?ie=UTF8&qid=1307565985&sr=1-2&condition=new

• Kardeşim artık İB mi kaldı!! yada sen hala oradamı kaldın!!

itele gitsin şu Paralelcilerin alayını!

Yasal TR Distribütör leri takip edin
    ++
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.