Şimdi Ara

Sony 55W805b alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun yıllardır Pioneer 436XDE kullanan biri olarak artık büyük ekran bir tv almak istiyorum . (min.55 inch) Araştırmalarım sonucunda Pioneer'e en yakın görüntüyü Sony vermekte.

Teknolojinin çok kısa sürede yenilendiği ve eskidiği bir süreçte açıkçası yüksek bir maliyetle tv almak istemiyorum. Genel olarak ailecek tv programlarını seyrediyoruz arada bir wdtv den film ve dizi seyrediyoruz. Tabi hafta sonları Ligtvdeki 3 büyüklerin maçlarını seyrediyorum. Evde PS4 var genelde gündüzleri kullanılıyor.

Yani yeni tvdeki maç performansı mutlaka iyi olmalı ve ulusal yayınları sıkıntısız izleyebilmeliyiz. PS4 lag olayından bahsetmiyorum çünkü Sony bu konuda iyi olduğunu düşünüyorum.

Dün markette 2800 tlye 55W805b gördüm (kapalı kutu), almalı mıyım ? yoksa 2015 tv'lerini beklemeli miyim ? Yoksa bu fiyata bu tv iyimi ? Yada başka bir önerisi olan var mı ?Bu konuda özellikle uzman arkadaşların görüşlerini bekliyorum

• Bence o fiyata iyi.

w905 den aşağı kalmaz fazla zannımca.

O paraya alınacak bir samsung, lg den kat kat daha iyidir hareketli sahne performansı.
  • Teknosada 2899 TL. Yanındada TV sehpası 19 TL. Bence bir düşünün derim. Bende Samsung 55H6870 Curved için pusudayım. 2700 TL ye kaçırdık kampanyayı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony 55xf9005 - Samsung 55q80t
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.