Şimdi Ara

Sony a-845 vs Philips SA2MUS16S/02

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16gblık olanlarından alıcam ve,

1-vidyolara altyazı koyabiiyorlarmı?
    2-. olarakta a-845 te tuşlara basınca tık diye ses çıkarıyormu veya ipodlardaki gibi döndürerek inen liste sistemimi var?
    3-a845'e micro sd takılıyormu?
    4-Nerde bulabilirim? ikisininde türkiyede satış noktası veya sitesi varmı?
    5-Hangisini önerirsiniz..

Ses kalitesi çok önemli benim için ama görüntüde iyi olsa daha hoş olur ;) Bütçe pek fazla değil ama kaliteli ses arıyorum..

• Kısaca cevap vereyim:

1- Programla altyazıyı videoya ekleme şeklinde yapabilirsin. Diğer türlü mümkün değil.
    2-Direk tuş var tık sesi çıkıyor mu hatırlamıyorum.
    3-Hayır, takılmıyor.
    4-Sony bayilerinde bulabilirsin fakat fiyatları pahalı, ikinci el bölümünde güzel fiyatlar oluyor.
    5-Sony...
  • Teşekkürler, ama fikrim değişti galiba 350tl'ye ipod touch 32gb 3. nesil buldum fakat 2. ve 3. nesili nasıl ayırt ediceğimi bilmiyorum, alırken bunu nerden kontrol edebilirm? 2. generationda 128mb ram ve düşük sürüm var ve 3. generationda son sürüm(4. generationla aynı) ve 256mb ram var...
  • Ses kalitesi önemli diyorsanız bence almayın iPod.

quote:

Orijinalden alıntı: BrokenLink

Teşekkürler, ama fikrim değişti galiba 350tl'ye ipod touch 32gb 3. nesil buldum fakat 2. ve 3. nesili nasıl ayırt ediceğimi bilmiyorum, alırken bunu nerden kontrol edebilirm? 2. generationda 128mb ram ve düşük sürüm var ve 3. generationda son sürüm(4. generationla aynı) ve 256mb ram var...
  • Bence de A845 varken ipod almayın..
    Hele touch hiç almayın.. 3. nesil vardı bende.. 10 üzerinden 4 veririm.. O da multimedia imkanları için..
    En azından deneyerek alın, lades olacaksanız da bilerek olun..
  • wifi olması ve multimediada insanı touch'a çekiyor, ayrıca touch alarak yeni telefon alma planımda daha ucuz telefonlara yönelmeyi planlıyorum... Ayrıca touch 4g hakkındaki görüşleriniz nelerdir? ses kalitesi ipodların en iyisiymiş...
  • Henuz 4. Nesil touch dinlemedim ancak iphone 4 un muzik performansina bakarak memnun kalacaginizdan eminim..
    Sizi ceken wi-fi ve diger ozellikleri de cabasi..
    Sadece fiyati zorlayici tarafi bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben de düşünüyordum ama 500 TL'ye ancak alabiliyorsunuz sıfırını forumdan. Bu tür bir cihaz için çok fazla bence bu fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42
    Evet ben de düşünüyordum ama 500 TL'ye ancak alabiliyorsunuz sıfırını forumdan. Bu tür bir cihaz için çok fazla bence bu fiyat.

Aynen +1..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.