< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 3 Kasım 2020; 20:28:28 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
LG 34WL500-B 21:9 Amazon 1.688 tl
-
-
alınmıyor
-
Stokta 1 adet varmış kapmislar sanirim.silinsin madem konu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kullanan varsa bu monitör göz yorar mı ?
-
alınıyor ödeme aşamasına kadar gelebildim
bir adet var stokta o da birinin sepetinde.
quote:
Orijinalden alıntı: La Isla BonitaArkadaşlar kullanan varsa bu monitör göz yorar mı ?
27" full hd monitörden iyi HDR varmış ayrıca HDMI 2.0 (kötü yanı monitör parlaklığı düşük)
monitör tam eğitim amaçlı (öğretmen - öğrenci)
15" tüplü monitör 1024x768 ppi değeri 85 ppi
LG 34WL500 2560x1080 81 ppi
27" Full HD Monitör 82 ppi
15,6" HD Dizüstü 1366x768 100 ppi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Kasım 2020; 21:32:56 >
-
Güzel ama 21:9 olduğu için tereddüt uyandırıyor. Bunda film izlemesi acayip keyifli olur, adobede çalışması da çok keyifli olur. Ama üniversite öğrencisiyseniz ve taşımanız gerekiyorsa sıkıntı. Ve masanızda geniş olursa daha iyi olur.
-
21.9 gayet güzel oran hocam oyun oynaması veya çalışmak için çok zevkli kendim kullanıyorum.
Büyük monitörlerde köşeleri görmek dert oluyor. Bunun gibi geniş monitörlerde bu dert daha da artabilir. Film izlemek için güzel ama günlük kullanım için alınması, ergonomik bir tercih olmayabilir.
-
Ulan varya kaç gündür sabah akşam monitör bakıyorum , kaçırdık böyle birşey olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş cuma günü aldı, hâlâ yollamadılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Stokta 1 adet var su an
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: *planet*
Stokta 1 adet var su aniade gelen ürün olabilir;malum bizim millet abd'deki 90 günlük iade süresini bulunca alıp kullanıp iade ediyor! bu arada bunu abd'de de yapan türkler biliyorum.
-
Yuh o kadar fazla iade süresi Türkiye de verilir mi ?_? 2 hafta bile fazla bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4shroom -- 4 Kasım 2020; 1:3:21 > -
Curve olmuş olsa çok güzel olurdu hemen alırdım. Bu kadar büyük olunca üç.noktalae problem oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 aydır kullanıyorum, oyunlarda ve adobe vs çok rahat, internette gezerkende iyi. Film izleyecekseniz filmin ultrawide desteği olması lazım yoksa yanlarda siyah boşluk kalıyor. Ayrıca oyun oynayacaksanız sisteminiz 1080P'den daha fazla yoruluyor, 1920x1080'de 60 kareyi zor görüyorsanız bu monitörde 45-50'lere düşer FPS en az...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X