Fakat en önemlisi içinize sinmesi. Makineyi alırsın ama baskı altında olursun içine sinmez o zaman ne fotoğraf çekesin gelir nede makineyi eline alasın gelir.
Fakat en önemlisi içinize sinmesi. Makineyi alırsın ama baskı altında olursun içine sinmez o zaman ne fotoğraf çekesin gelir nede makineyi eline alasın gelir.
tabiki öyle, walla şuan Canon 1000d'yle devam etmeyi düşünüyorum fiyatını merak ediyorum 1000ytl seviyesinde olursa hiç düşünmeden alıcam..bide küçük body benim için avantaj. bi ara sıkıntı geldiği için gidip d40 alayım bitsin bu eziyet dedim sonuçta araç pek önemli değil, küçük bir cocuğu ferrariye bindirmişler, çocuk sürekli kornaya basmış buna benziyo olay..
quote:
+kötü malzeme kullanışsız küçük body demişler +turuncu sapması var.. +lens kiti berbat +renkleri doğal değil bulanık yazmış çoğu
1000D ile 400D'nin gövde kaliteleri arasında çok da fark olmasa gerek...
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
quote:
+kötü malzeme kullanışsız küçük body demişler +turuncu sapması var.. +lens kiti berbat +renkleri doğal değil bulanık yazmış çoğu
1000D ile 400D'nin gövde kaliteleri arasında çok da fark olmasa gerek...
haklısın malesef öyle ama cameralabstan aldığım test sonuçlarında 1000d'nin daha iyi bodye sahip olduğu yazılmış yinede iç açıcı bir değer değil.. 16'a ya 14 1000d önde bu konuda..
Sony a200 test sonuçları Good points Built-in anti-shake - works with any lens. InfoLithium battery gives accurate feedback. 18-70mm kit lens longer than most rivals. Quicker AF than predecessor.
Bad points Relatively noisy at 800 ISO and above. No Live View (but it's on the A300 version). Anti-dust system not effective in our tests. Flash doesn't popup as high as rivals.
k200d body ve image kalitesiyle 1 adım önde gözüküyor..
dostum bu tarz araştırmalar insan ne kadar teknik olsa da verilen sonuçlar araştırmacıya dayanır.. yani eğer bu kişi objektif davranmazsa sonuçlar seni şaşırtabilir ki objektif davransa bile bu tarz sonuçlamalardaki %5-%10 sapmalar bir makinanın diğerinden daha İYİ olduğunu ispatlamaz.. asıl iş önce senin makinayı eline alıp onu sevmenle başlar gerisi zaten seninle gelir.. bu kadar kasmana gerek yok dostum kıyasladığın makinalar birbirinden güzel; asıl iş şimdi gidip eline alıp sevmen..
öyle tabi kedi sever gibimi sevelim
işin aslı canon 1000dyi gözüme kestirdim ama ülkeye nezaman giriş yapacağı belli değil buda sıkıntılı bir durum. pentaxın menulerini sevmedim. nikon, canon gibi kullanışlı değil menuleri..sony için alım erken diye düşünüyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: puskass
quote:
Orjinalden alıntı: 10_ur
quote:
Orjinalden alıntı: puskass
anarşiye hayır !
sonuçlar nerede
quote:
Orjinalden alıntı: sugarboy
sonuçlar nerede
az yukarda biraz zahmet edip sayfayı tarayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme