Şimdi Ara

Sony A5000 ve FujiFlim X-A1 (Hangisini Alayım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

camera decision
    Sony a5000 vs Fujifilm X-A1 Detailed Comparison
    http://cameradecision.com/compare/Sony-Alpha-a5000-vs-Fujifilm-X-A1

Arkadaşlar
    Sony A5000 mi? Fuji X A 1 Mi?

Sony: 1500 TL, özçekime uygun, flaş var, batarya, e-mount lensler uyumlu, 16-50 var üzerinde.
    Fuji: 1300 TL, özçekime uygun değil, flaş var, pilli, x lensler uyumlu, 16-50 lens var üzerinde.

Anı için alıyorum (evde, dışarıda arkadaş aile muhabbetlerinde, özçekim, doğa çekimlerinde ve bebek çekimlerinde arkaso bulanık önü net çekimlerde kullanmak istiyorum. arada sırada doğa yürüyüşlerinde portre dışında bir kaç doğa karesi ve böcek, çicek makro çekimler için)

ne bekliyorum: çıktısı kaliteli ve parlak fotoğraflar bekliyorum..

flaşsız makineler, 1500 TLden pahalı makineler önermeyiniz. teşekkür ederim.

• admtrn kullanıcısına yanıt
    öncelikle şu yanlışı bir düzeltelim, sony a5000+16-50mm lens 1100tl. bakınız.
    http://www.teknosa.com/urunler/135176351/sony-a5000-16-50mm-siyah-dijital-fotograf-makinesi
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ürün mağaza teşhir ürünü maalesef. Açıklamaya bakmadınız herhalde.
  • AhmetSelçuk kullanıcısına yanıt
    evet açıklama kısmına bakmamışım, ama gene de 1500tl değil, bakınız 1300tl.
    http://www.fotopazar.com/sony-a5000-16-50mm-kit-aynasiz-fotograf-makinesi?gclid=COn8pPqf1MoCFWgUwwod5CkPnQ
  • Sony a5000'in fiyatı düşmemiş mi hiç? Ben Temmuz 2014'te Fotografium'dan 1300TL 'ye almıştım. Makineye gelince; Sensörü başarılı,fotoğraf kalitesi iyi. 16-50mm lens diğer kit lensler gibi orta kalitede. Genelde bu lens pek beğenilmiyor ama benim için tatmin edici düzeyde idi. Makinenin ekranı 180 derece yukarı kalkıyor,özçekim için uygun.Ama ekranın aşağı doğru bir hareketi yok. Yani gerekli durumlarda makineyi yukarı kaldırıp ekranı aşağı doğru çevirerek fotoğraf çekme imkanınız yok. (Gerekir mi bilmiyorum ). Pil ömrü aynasız gövdeler için başarılı. 400 kare çekilebilir. Wifi var. Fotoğrafları wifi'den telefona aktarabileceğiniz gibi,wifi yolu ile telefondan kumanda edip,fotoğraf da çekebilirsiniz.Benim en sevmediğim yönü LCD ekranın düşük çözünürlüğü, dokunmatik olmayışı ve ekranda güneşte neredeyse hiçbir şeyin görünmeyişi olmuştu.Bu yüzden vizörlü makineye geçmiştim.Ama bu makineyi belki tekrar ben de kullanabilirim.Kardeşimde duruyor.Taşınabilir ve üzerinde tak-gez lens bulunan makine ihtiyacım var. Bu makine buna uygun gibi. Samsung NX3000'i de seçenekler arasına koyardım ben olsam. 1080TL civarında 16-50mm lens ile, ekranı da özçekime müsait. Hem Samsung lens fiyatları da uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keynowski -- 31 Ocak 2016; 17:50:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keynowski K kullanıcısına yanıt
    açıklamalar için teşekkür ederim. samsung modellerini elemek zorunda kaldım. dahili flaşları bulunmamaktadır. ama NX3000e bakmıştım.
  • Arkadaşlar uzun arayışlar sonunda Sony A5000L'ye karar verdim ve satın aldım.

Sony A5000 (5000L 16-50 Lens demek) Özçekime müsait; dahili flaş var; batarya; e-mount lensler ve tamron marka birkaç lens uyumlu; 16-50 lens var üzerinde (1500 ₺)
    Fujifilm X-A1 özçekime müsait değil; dahili flaş var; batarya; kendi markası x lensler uyumlu; 16-50 lens var üzerinde (1300 ₺) (X-A2 özçekime uygun)
    Olympus E-P3; özçekime müsait değil, dahili flaş var; model biraz eski ama kaliteli; 14-150 lens var üzerinde (1400 ₺)
    Birde Samsung NX3000 vardı 16-50 lensli özçekime uygun; dahili flaş yok; batarya (1100 ₺)

alacak olanlara bir faydamız dokunursa ne mutlu....
  • admtrn kullanıcısına yanıt
    sony a5000+16-50mm 1500tl değil,1300tl, yanlışta ısrar ediyorsunuz.
    http://www.fotopazar.com/sony-a5000-16-50mm-kit-aynasiz-fotograf-makinesi
  • aynen öyle :) 1300 ₺
  • Ortalama 2 senedir kullanıyorum. HERHANGİ BİR SIKINTI OLMADI ŞÜKÜRLER OLSUN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.