Şimdi Ara

Sony A58K Mı & Canon 650d mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mc_sero

Valla ben makineyi aldım gayette memnunum satma durumuna gelincede yani şimdilik en az bi 3 yıl boyunca satmayı düşünmüyorum 3 yıldan sonra belki

hocam deneyimlerin hakkında bilgilendirirsen sevinirim bende 650 ile a58 arrasında kaldım.Alıp sonra satmak için almıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surikata

quote:

Orijinalden alıntı: mc_sero

Valla ben makineyi aldım gayette memnunum satma durumuna gelincede yani şimdilik en az bi 3 yıl boyunca satmayı düşünmüyorum 3 yıldan sonra belki

hocam deneyimlerin hakkında bilgilendirirsen sevinirim bende 650 ile a58 arrasında kaldım.Alıp sonra satmak için almıyacağım.

ben aldım memnunum çekimleri gayet iyi üstelik henüz 18-55 lens kullanıyorum arkadaşım 650d kullanıyor oda a58 in daha iyi olduğunu söyledi
  • Bende Sony SLT A58 siparişi verdim hafta sonu , bu hafta içi gelmesini bekliyorum.

Bende 650 D arasında kaldım çok ama resim kalitesi adına öne çıkan özelliği olmadığı için sony tercihim oldu. Sensör boyutu, MPsi , resim titreme önceyicisi vs. Vs bataryası 300 çekim daha fazla sony de, buda önemli diye düşünüyorum.
    Aynı fiyata kalitesini aldığımı düşünüyorum :)
  • Bende ikisi arasında kaldım ve hangisini tercih etmeliyim bir türlü karar veremiyorum.Sonuçta ilk makinemi alacağım ve uzun süre de değişmeyeceğim,sizce hangisini tercih etmeliyim?
  • şuan o 2leme bende düşmüş bulunuyorum yokmu adam gibi şu daha iyi,mantıklı diyebilecek
  • a58 ' in daha iyi bir makine olduğunu düşünsemde , Canon ve Nikon bu piyasanın hakimi . Bunu görmezden gelemeyiz .
  • Iki ürünarası da çok gittim geldim ve kararım sony oldu. Bugün ilk deneyimi yaşadım, cihaz müthiş!!! Doğru karar verdiğime bir kez daha sevindim. O yüzden kullandıktan sonra da direk öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BhuRkY B kullanıcısına yanıt
    650d alsaydınızda aynı şeyi hissedektiniz.

Önemli olan 1-2 sene sonraki düşüncedir .

Siz 0 yada 2. el lens alırken, aldığınız lensleri satarken, cihazı yükseltmek istediğinizde satarken çok zorlanacaksınız. Belkide cihazdan soğuyacaksınız .

Bir hevesle cihaz alıpta tavsiye etmeyen yoktur zaten. Daha önce 3-4 model değiştirmiş kişilerin tavsiyerlerine daha fazla uymak gerekiyor
  • Acikcasi o hususta bir sey diyemeyecegim yani cihaz satmak, lens almak gibi. Benim bildigin bu urune nikon lenste oluyormus, olmasa bile sony'in kendi lenslerini tercih edebilirim. Hee muazzam bir fiyat farki okur mu canona gore onu bilemem ama suan icin pisman degil, keyifkiyim. Dediginiz gibi zaman gosterecek:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu tür giriş seviyesi makinalarda, sony felan biraz daha az sattığı için dijital bazı özelliklerle süslemeye çalışıyor. nokianın cep telefonlarında senelerdir yaptığı gibi. bence giriş seviyesi makinaların hepsi aynı hepsinde aynı kalitede fotoğraf çekersin aynı rahatlıkla kullanırsın. o yüzden git eline al hangisi sana daha çok yakışıyorsa onu al.
  • sony a58 ve canon 650d arasında kaldım.iki makine aynı fiyatta.dün akşam almaya gittim yine almadım emin olamadım.hangisini alayım ????????????????
  • halileh15 H kullanıcısına yanıt
    A58

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi karar veremedim gitti.canon 650d mi sony a58 mi ?
  • Tam da bu konu üzerinde bir araştırma yapıyordum. Benim gibi amatör ve video ağırlıklı çekim yapacak biri için Sony A58'in muadillerinden daha uygun olduğu kanaatine vardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtanhu

Tam da bu konu üzerinde bir araştırma yapıyordum. Benim gibi amatör ve video ağırlıklı çekim yapacak biri için Sony A58'in muadillerinden daha uygun olduğu kanaatine vardım.

Googleda araştırırken yine yolum dh ye düştü ve tesadüfen siz bu mesajı attıktan tam bir yıl sonra görmüş oldum. Şu an a58 kullanıyorsan izlenimlerini paylaşabilir misin?
  • a57 daha iyi değil mi a58 den?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.