Bildirim
Sony a6600 lens tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet -
Yardımcı olacağınız için teşekkürederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxraydh -- 26 Ağustos 2020; 21:59:36 > -
Bütçen varsa Sigma 16 - 30 - 56 mm 1.4 diyaframlı set dizerdim. Bütçe yoksa 18-105 Gmaster. -
Sigmayı çok öneriyorlar özellikler 16-30 mm . Bütçem fazla yok bunlardan hangisini önerirsiniz 1 lens almayı düşünüyorum. -
Senin çekim tarzına bağlı ne alacağın..quote:
Orijinalden alıntı: xxraydh
Sigmayı çok öneriyorlar özellikler 16-30 mm . Bütçem fazla yok bunlardan hangisini önerirsiniz 1 lens almayı düşünüyorum. -
1-2 dk lık düğün hikayesi biraz portre biraz yürüş pozları vb. -
Tarzın nasıl olacak dedim , yani ne çekeceksin hangi açı hangi lensle.. Yakın mı gireceksin , geniş mi alacaksın , kapalı mekan mı yoksa gündüz mü bunlar önemli.. 16mm al en iyisi sen , crop sensör ile 30 olacak işini görür.quote:
1-2 dk lık düğün hikayesi biraz portre biraz yürüş pozları vb. -
Gündüzleyin çekecem genelde yakın çekim olacak 16 mm iyi mi 30 mm le nasıl fark var. -
Abi sen önce bir fotoğraf makinesi ve sonrasında sinema - film kurslarına git.. Sonra alırsın lensi falan.quote:
Gündüzleyin çekecem genelde yakın çekim olacak 16 mm iyi mi 30 mm le nasıl fark var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X